S appkou jsem moc spokojená, věřím, že tam ještě časem zvládnete spoustu věcí dodělat a vylepšovat. Moc se mi líbí design a jednoduchost ovládání.

Tréninky jsou bezva. Super je i možnost si pustit videa jak na TV, tak i na mobilu či PC, to je za mě velké plus! 10/10 Tréninky jsem si zamilovala hned. Celkově videa v reálném čase jsou super. Minulý rok jsem si je moc oblíbila na youtube od Katy :-). Člověk si nemusí nic hlídat a má pocit, že opravdu necvičí sám. I přes to, že jsem rockerka a metalistka, tak si hudbu, která u cvičení je, užívám a dobře se mi u ní cvičí do rytmu.

Receptů jsem zatím moc nevyužila, ale je to hlavně proto, že mám doma asi milion kuchařek, a tak to různě střídám. Celkově jsem se ještě nenaučila jet tabulkový jídelníček (i když mám e-book hvězdné břicho) a jsem spíš typ zapisovače do kalorických tabulek. Ale recepty, které jsem použila byly moc super a celkový formát se mi moc líbí a může ušetřit spoustu času :-).

Je těžké vybrat, co se mi v aplikaci líbí nejvíc. Asi tréninková videa, protože ta nejvíce využívám a baví mě. A navíc si lze jídelníčky a cviky ukládat, to je prostě skvělé.

Očekávání appka splnila. Hlavně co se týče tréninků, získala jsem novou motivaci. Cvičím už asi cca 3 roky, občas měsíc nic nedělám a pak se do toho zase vrhnu, jako i teď. Věřím ale, že díky appce nebudou měsíční pauzy tak často :-).

A co se výsledků týče, tak jsem již shodila 1 kg za necelé 2 týdny, což je super. Začínala jsem na 62 kg.

Aplikaci bych určitě doporučila.

Zuzana Haltmarová

Nejenže mě cvičení s aplikací baví, ale donutí mě jít cvičit a hýbat se. Nejvíc se mi líbí, že je to zvládnutelné i s dítětem. Během dopoledního spánku dcery jsem schopna si zacvičit. A je to proveditelné doma. Ráda cvičím. Před narozením dcery jsem cvičila pravidelně, aktivně, ale po narození Rozárky jako bych první měsíce po porodu ztratila veškerou fyzickou sílu, ale pomocí aplikace jsem se k ní pomalu vracela. Dostávám se do kondice. Při prvních třech měsících jsem si začala budovat základy pro svaly a teď na sobě vidím, že to mělo význam. Začala jsem s aplikací minulý rok na konci června nebo července, teď si nejsem jistá, když začala výzva, které jsem se účastnila. Pak jsem pokračovala po novém roce na tři měsíce a teď zas. Jsem pyšná na to, že jsem dokázala shodit poporodní kila, v čemž bych chtěla ještě pokračovat, proto jsem se opět přihlásila.

Monika Drs

Se Strong beauty členskou aplikací se mi daří, jsem spokojená. Co se stravovacího plánu týká, tak mám appku jako výborný zdroj inspirace, jsem zvyklá vařit, chystat do krabiček a ráda se učím novým věcem. Tréninky se mi líbí, oceňuji variabilitu cviků s vlastním tělem a doma v obýváku;)! Mám různou váhu činek, tak můžu přidat zátěž a i když se to nezdá, cviky jsou cítit! Celkově tréninky - super!!! Jsem nadšená!!! Baví mě, že jsou v reálném čase, což není nuda!!! Za těch 12 týdnů mám stažené plány v pdf, tak určitě využiju i později jako zdroj inspirace. Jinak jsem celkově spíš aktivní, před pandemií jsem chodila 2x týdně do fitka, občas zaběhat, teď pravidelně chodím a jedu tréninky s appkou. Inspirativní jídelníček je také super, je v něm spoustu nových zajímavých receptur. Nevadí mi žádná surovina. Jídlo si poctivě vážím, těším se na něj. Ze začátku bylo docela dost zeleniny a i těch luštěnin, teď už mi to nepřijde, zvykla jsem si a naučila se s tím pracovat. Třeba cizrna má tisíc podob - muffiny, krém, blondies, super! To stejné s tofu, super variabilní potravina - na krémy, pomazánky... Změny na sobě vnímám, cítím se více zpevněná, mám větší ramena;)), pevnější zadek a stehna, bříško. Chodím více vzpřímeně - rovně;))! Na váze se to moc nehýbe, ale jedu podle jídelníčku, tak se změny určitě dostaví - nejdříve jsem totiž měla udržovací, tam jsem si zvykala na větší porce, než jsem jídávala; teď měsíc jedu výzvu, tak si ještě zvykám na redukci...pomáhá mi, že víc piju ;)). Na tělesných mírách asi žádné změny zatím, ale vytrvám dál!!! Baví mě to. Ráda jím, ráda vařím, ráda se nechám inspirovat novými zdravými recepty. Zařadila jsem ještě více luštěnin než dosud, více přemýšlím o poměru sacharidů a bílkovin. Děkuji Vám všem za Vaši práci ;))))!

Radka

Appka je suprově sestavená, přehledná. Lepší tréninková videa jsem ještě nikdy nenašla, cvičí se podle nich perfektně. Cítím se dobře. Členství ve Strong beauty aplikaci bych doporučila.

Hanka

Aplikace je skvělá! Všechno má své místo a je jednoduché se v jednotlivých kategoriích orientovat. Jsem spokojená. Bála jsem se, že mě časem stejné tréninky nebudou bavit, ale je to právě naopak. Líbí se mi, že během 4 týdnů je vidět můj posun. Inspirativní jídelníček se mi také líbí, je na výběr opravdu mnoho jídel a jsou i velmi chutná. Ze začátku jsem jídlo zařazovala opravdu postupně, jelikož jsem nebyla zvyklá tak často jíst. Teď se cítím skvěle a mám mnohem více energie. Určitě bych členství v aplikaci doporučila.

Barbora Stočesová

S appkou som nadmieru spokojná, vic ako som čakala.

Treninky i online videa su fakt perfektne a jednoduché. Zdajú sa mi dlhé prestávky, inak je to úplne pecka.

Stravovací plán a recepty, to je fakt na nezaplatenie. Nikdy som nevedela ako sa dane veci kombinujú. Až teraz sa v tom začínam orientovať. Ďakujem.

Najviac oceňujem konzultácie online. Aspoň nemám pocit bezradnosti. Vždy super poradia.

Členstvo splnilo moje očakávania, úplne. Cítim sa veselšie lepšie a mám stále chuť niečo robiť a hýbať sa.

Jednoznačne áno, odporučila by som aj ďalším, kto o aplikácii uvažujú.

Monika

Aplikace je velmi přehledná a intuitivní, což je skvělé. Tréninková videa jsou bezva, zároveň oceňuji, že je možné sledovat buď celý trénink v jednom videu, nebo každý cvik zvlášť. Některé recepty jsem již vyzkoušela a byla to skvělá volba. Samotný stravovací plán je moc fajn. Jsem ráda, že jsou teď nová tréninková videa, protože mě osobně vyhovuje častější změna cviků, aby mě cvičení bavilo. Určitě bych aplikaci doporučila dál.

Michaela Bernátková

Aplikace je přehledná, dobře se v ní orientuje. 10/10! Online videa jsou super pomocníkem, popisek cviku je také dostačující k pochopení cviku a ke správnému provedení. Tréninky jsou sestavené skvěle a není nic, co bych vytkla. Recepty vypadají krásně a i způsob počítání je zajímavý. Jídelníček je hezky připravený. Určitě bych aplikaci doporučila! Jste super parta, máte za sebou veliký kus práce a je to opravdu nádhera. Věřím, že díky vám se podařilo spoustě ženám najít zdravou cestu k jídlu. Nemám nic, co bych této spolupráci vytkla. Je na každém z nás, jak moc se do toho obujeme a zda vytrváme. Aplikaci doporučím hned několika blízkým.😊 Děkuji!

Kateřina

Aplikace je velmi přehledná a srozumitelná. Tréninky jsou super! Velmi se mi líbí supersérie cviků, které bych sama nezařadila. Recepty jsou chutné a je v nich i dost sladkých variant. Vzhledem ke zdravotním potížím nemůžu cvičit na 100%, ale jen díky dodržování jídelníčku a lehčímu cvičení jsem zhubla za 4 týdny 5 kilo. Jsem méně unavená a konečně jím! Dříve jsem jedla špatně a 1-2krát denně… Určitě aplikaci kamarádce doporučím - už se stalo a několikrát!

Veronika Šillerová

S aplikací jsem velmi spokojená. Je velmi přehledná :)

S tréninky se mi cvičí dobře. Cviky jsou velmi dobře vysvětlené :)

Stravovací plán mi vyhovuje. Aktuálně nejsem z časových důvodů schopna použít všechny recepty, skrz pracovní nasazení. Ale jsou velmi dobře vyvážené a snažím se, co můžu :)

Úplně nejvíc se mi na aplikaci líbí cvičení :) Konečně opět cvičím pravidelně. Před uzavřením fitek jsem cvičila skoro každý den. Doma je to náročnější se "dokopat". Ale minulý týden jsem zatím zvládla všechny tréninky.

Aplikace splnila má očekávání a určitě bych ji doporučila. :)

Alexandra Večeřová

Paráda, v aplikaci je vše jasné a přehledné. 💕 Videa v reálném čase jsou perfektní. 😊 Jím klasicky 3x, jak jsem byla zvyklá, stravovací plán mi slouží jako inspirace na nová jídla a hlavně dezerty, na které je čas ale jen o víkendu. Aktivně jsem cvičila i předtím, takže úplně velké změny nejsou. Ale tento typ tréninků mě moc baví a cítím se skvěle. 😍 Určitě bych členství v aplikaci doporučila!

Veronika Havlínová

Aplikace je přehledná, líbí si mi rozčelnění na tréninky a stravovací plán. S tím jste si opravdu vyhrály a moc si toho cením. :) Podle online videí cvičím jen občas, když mám náladu necvičit sama a pak je super, že si můžu pustit trénink v reálném s koučkou. V každém případě si každý cvik před každým tréninkem pouštím, abych co nejvíc navnímala pohyby, dech, techniku. Jedu metodu počítání v KT podle vypočteného příjmu. Musím uznat, že jsem na svoje poměry vyzkoušela opravdu hodně receptů a musím všechny extrémně vychválit. Většinou se mi do různých receptů nechce, protože nemám prostor trávit přípravou jídla hodiny, ale Vaše recepty jsou neskutečně dobré a rychlé. :) Nepřijde mi, že bych viděla nějaké závratné změny v cm, ale na váze vidím drobný úbytek a hlavně se teda cítím, jako už dlouho ne. Ani v jídle ani ve sportu nejsem začátečník, ale víc než rok jsem se plácala v tom, že jsem nedokázala zajet nějaký vhodný režim, který by mi pomohl trochu ubrat na váze a cítit se fakt dobře. Ale musím uznat, že se cítím po dlouhé době skvěle a konečně se vlezu i do oblečení, které jsem si nemohla v poslední době dovolit. :) Cítím, že moje tělo dostalo nový impulz a že se hezky zpevnilo. Určitě bych proto členství v aplikaci doporučila. :)

Denisa

Přehlednost aplikace je super. Cvičení je také super, jsem spokojená. Cviky jsou názorně ukázané, do detailu vysvětlené. Recepty z inspirativního jídelníčku jsou fajn inspirace. Přešla jsem na své intuitivní jezení a počítání v kalorických tabulkách. Cítím se víc fit. Členství v aplikaci bych doporučila díky tréninkům.

Sára Vítková

Celkově se mi appka velmi líbí! Myslím, že za poměrně malé peníze nabízí velkou spoustu užitečných informací! Její přehlednost je skvělá.

Z tréninků jsem nadšená! Oceňuji detailní popis cviku a samozřejmě video, díky kterému si člověk ověří, zda cvik opravdu provádí správně.

Stravovací plán i recepty se mi také moc líbí.

Nejvíce jsem však nadšená z těch tréninkových videí!

Má očekávání z aplikace byla předčena!

Nyní se cítím lépe, než předtím, a mám mnohem více energie. Soudě dle množství živin jsem dříve jedla nedostatečně a často jsem byla unavená. Nyní mám dostatek energie na práci i na skotačení při tréninku. 😍 A mám pocit, že s každým tréninkem se posouvám dál a dál. Rozhodně doporučuji dál!

Simona

Aplikace je krásně přehledná, jednoduchá. Tréninky jsou super, cvičí se mi podle nich dobře. Musím přiznat, že jídelníčkem druhý týden jste se mi trefily do chutí, je super… Druhý měsíc výzvy je pro mě lepší, doma jsme už zdraví, tak snad to bude lepší… :-) Určitě bych aplikaci doporučila.

Tereza Bártů

Celkově jsem se členstvím v aplikaci spokojená, je velmi jednoduchá a přehledná. Jídelníček i cvičební plán jsou super. Tréninky jsou skvěle připravené. Myslím, že ani největší začátečník ve cvičení se s touto aplikací neztratí. Ke všemu je nejen video, ale ještě slovní návod. I recepty jsou super. Rychlé, jakože opravdu rychlé na přípravu. Vždy z běžně dostupných - a to i cenově, potravin. Žádné výmysly, které normální člověk nejí nebo nestíhá vařit. U jídelníčku prostě nevidím jedinou chybu, žádné mínus. Za mě appka jako celek prostě funguje. Líbí se mi vše. Všímám si, že se mi zpevnilo tělo a každodenní stravování se stalo jednodušším. Nemusím denně vymýšlet, co vařit a jím pravidelně. Členství bych doporučila a již jsem to i udělala a to hned několika známým.

Tereza

Prehľadnosť je na výbornú. Tréningy sú super. Stavovací plán je skvele spracovaný. Recepty sú perfektne, chutne a aj krásne nafotené, čo je veľké plus. Po prvých týždňoch cvičenia už vidím výsledky, schudla som necele 2 kg a mala som prestávku koľko choroby. Mám pocit odľahčenia organizmu a celkovo viac energie a vitality v tele. Členstvo by som odporučila aj svojej kamarátke.

Mirka

Přehlednost aplikace za jedna, rychle jsem se zorientovala, kde, co a jak :). Jsem ráda, že můžu cvičit společně s koučkou a velice mi vyhovují delší pauzy, dřív jsem netušila, že cvičení může být i v klidném tempu. Člověk má čas se správně připravit na další cvik a soustředit se na techniku. A když pauzu chci přeskočit, tak můžu. Cviky jsou super, cítím a vidím, že cvičení funguje, jak má, cvičení mě moc baví. Jídelníček je pestrý, inspirující. Změny vnímám, na mírách mám dole 3-4 cm, na váze asi 4 kg. Celkově se cítím moc hezky, když vidím, že to funguje :). Na začátku jsem nedávala kardio (běh), byla jsem za chvilku udýchaná a bolely mě nohy, volila jsem tedy jako kardio rychlou chůzi. A teď, po 4 týdnech, jsem konečně běžela bez bolesti nohou a užívala jsem si to, fyzička se zlepšila. Členství v aplikaci bych doporučila i své kamarádce, zvlášť pokud například bude s hubnutím začínat, tak díky vaší appce nebude dělat chyby. Já lituji toho, že jsem si appku nezaplatila už dříve.

Veronika Suchánková

Aplikace je velice přehledná, krásně zpracovaná. Dobře se v ní orientuje. Tréninková videa jsou super. Moc dobře se mi podle nich cvičí. Jsem ráda, že jsou tak dobře rozvržená a dokážu je odcvičit celé bez nějakých velkých obtíží, ač jsem jen začátečník a také dost oceňuji, že mě druhý den pak nic nebolí. Recepty v aplikaci jsou skvělé, velmi inspirativní a chutné. Jinak rozvržení stravovacích plánu je skvěle, nemám během dne hlad spíš naopak, některé dny mi dá zabrat sníst všechno jídlo. Necítím se pak během dne unavená a mám spoustu energie. Nové tréninky jsou super v tom, že u nich procvičuji zase jiné svaly. Cvičení není náročnější, ale zároveň není jednoduché, stále mám pocit, že se s ním posouvám dál. Jídla v novém jídelníčku vypadají opět velice lákavě a už se těším, až je všechny ochutnám. Aplikaci bych rozhodně doporučila.

Lucie Šindelářová

Appka je pěkná a všechno je srozumitelně vysvětlené. Připadá mi dostatečně přehledná a srozumitelná.

Tréninky super. Jsem zvyklá cvičit a i přesto jsem první týden byla úplně rozsekaná 😀 S videi se cvičí dobře, nemusím aspoň řešit odpočítávání pauz.

Recepty taky super, našla jsem si i nové inspirace. S jídelníčkem si trošku vyhraju, vybírám jak z nových inspirací, tak i recepty, které si vymýšlím sama.

Je fajn, že je všechno, ať cviky nebo jídlo, je opravdu pěkné vysvětlené.

100% doporučuji i dalším, kdo o členství uvažují. Už mám doma dva e-booky od Katy, tak jsem tak trochu tušila do čeho jdu 🙂 Po prvním týdnu tréninku jsem se cítila jak kdybych rubala uhlí v dole 😆 to už jsem v takové intenzitě dlouho nezažila, teď už je to v pohodě. Jídelníček si snažím vychytat, aby co nejlíp vyhovoval tomu, co má mít, a mně osobně.

Jitka Říhová

Přehlednost aplikace je výborná. Stravování podle stravovacího plánu je skvělé. Klidně by mohlo by být i více receptů. :) Zatím na sobě moc velké změny nepozoruji, protože jsem byla 14 dní nemocná, ale díky jídelníčku nejsem tak unavená, jako dříve a mám více energie. Malé změny vidím na obvodech. :) Členství v aplikaci bych doporučila.

Jana

Aplikace je super přehledná, člověk se hned rychle zorientuje. Cvičení podle videí zbožňuju, vyhovuje mi tempo i rozložení zátěže, konečně ze sebe mám dobrý pocit, což u jiných videí, podle kterých jsem kdysi cvičila, bylo náročné. Vždycky jsem byla udýchaná a snažila se držet jejich tempo a pořádně jsem se na cviky nesoustředila. Navíc mi popis cviků pomáhá uvědomit si, na co se při cviku musím zaměřit. V jídle mám ještě mezery, nemám ještě zažité určité návyky a denní režim se mi moc mění a tak se mi zatím tolik nedaří plánování jídla. Ale líbí se mi tabulkový systém, je to relativně na mně, jak přes týden dané množství jídla využiji :). Asi proto, že striktně nedodržuji jídelníček, tak změny moc nezaznamenávám, ale cítím, že začínám mít více síly :). Rozhodně bych členství v aplikaci doporučila.

Mája

Aplikace je velice přehledná, líbí se mi moc jak po grafické stránce, tak obsahově. Stručná, jasná, přehledná. Tréninky necvičím online, ale pouze si pouštím jednotlivé ukázky cviků a vyhovuje mi to. Líbí se mi, že vím, jak cvik vypadá a jak ho provést. Stravovací plán se mi líbí, všechny recepty jsem zatím nevyzkoušela, každopádně je to bohatý zdroj inspirací. Celkově je to příjemná změna, cítím se velice dobře a motivovaně. Prozatím mám dole skoro 3 kila a 3 cm v pase. Aplikaci bych rozhodně doporučila všem. Je velice přehledná, uživatelsky příjemná a výsledky s ní neuvěřitelné.

Kateřina

Aplikace je krásně přehledná :). Tréninky jsou super! Se stravovacím plánem jsem naprosto spokojená! Jídla jsou výborná, zejména tipy na svačinky a snídaně miluji! Plán mi pomáhá oprostit se od sledování kalorické hodnoty jídel, jedu podle tabulky, pak je to perfektní :). Nemám pocit hladu a nemám chuť na sladkosti, to byl dříve můj největší problém. Cítím se lehčí a chodím spát s dobrým pocitem. Navíc, když trochu upravím dávky luštěnin, mohu je jíst i jako kojící maminka a miminko bříško nebolí (před tím jsem se je bála vůbec zařadit, ale teď vím, že si stačí dát menší porci vícekrát týdně). Rozhodně bych členství v aplikaci doporučila, je tam hezky všechno pohromadě. Celkově skvělý nápad :).

Veronika

Aplikace je fajn.

Tréninky se mi líbí. Oceňuji, že si mohu přečíst, jak správně provádět cvik a hlavně jak u cviků dýchat. Je to pěkné rozdělené a přehledné. Necvičím podle videa, protože kde cvičím, tak tam není WiFi. Ale to mi nevadí, tréninky jsem si vytiskla, ale mohu se před cvičením podívat na techniku cvičení.

Díky za jídelníček, je to pro mě velká inspirace, když chci zkusit něco nového.

V aplikaci se mi líbí asi všechno.

Členství splnilo má očekávání. Tréninky jsou fajn, těším se, až budou tréninky do fitka, zatím jsem si po odpovědi Katy si trénink ztížila těžšími vahami a tak mi trénink vyhovuje. Jídelníček používám jako inspiraci.

Skrz fyzicky náročnou práci, kdy jsem celý den na nohou, jsem měla nejdřív trochu hlad, po konzultaci jsem si přidala více jídla a teď je to fajn.

Aplikaci doporučuji.

Jana

Aplikace je intuitivní a velmi přehledná, nikdy jsem tam nic nemusela dlouze hledat. Tréninky jsou skvělé! Oceňuji písničky ke cvičení, to se hned lépe cvičí a odpočítávání taky super. Stravovací plán mi vyhovuje. Našla jsem si spoustu nových receptů, které chutnají fakt dobře a jsem za ně ráda. Nejedu podle jídelníčku každý den, spíš si uvařím věci na víc dní. Nejvíc mě baví sladké dezerty. :) Celkově se cítím jako nový člověk. Už jsem zaznamenala i mírný úbytek na tucích a cítím se svěže a miluju ten pocit po dokončení tréninku. :) Jedu podle svého maxima a jsem spokojená. Určitě bych aplikaci doporučila i dalším holkám a ženám, které o ní uvažují, je to skvělý "průvodce" pro osvojení si zdravého životního stylu a je vidět, že na aplikaci pracují lidi, které to opravdu baví a chtějí zprostředkovat co největší a nejpříjemnější zážitek pro nás uživatele. Děkuju vám za to. :)

Tereza

V aplikaci je vše přehledné, srozumitelné. Tréninky super👍. Recepty také. Hodně mi pomohly se inspirovat a zařadit tak do jídelníčku i nové potraviny. Díky dostatku jídla mám konečně dost energie i na sport. Kamarádce jsem členství již doporučila. 🙂

Simona

Prvá aplikácia čo sa týka cvičenia, do ktorej som bola ochotná investovať. Je celkovo motivačná a donúti ma hýbať sa.

Tréningy super. Videá v reálnom čase su bezva.

Stravovací plán super, da sa s nim rozne pohrať, vyskladať si jedlo podla chute.

Oceňujem uvedeny počet gramov konkrétnych makroživín.

Co sa tyka telesných zmien, to sa uvidí po určitom case používania, ale samotna aplikácia je super. Ze existuje cvičenie na doma, pri ktorom sa dokážem zapotiť a pri samotnom jedálničku ze jem málo na to, kolko by som mala zjesť.

Appku odporúčam každému, pokial má záujem makať.

Stanislava Judinyová

Aplikace je velmi přehledná. Tréninky mi velice vyhovují. Stravovací plán se mi líbí. Nové tréninky jsou náročnější, alespoň se vybičuji k lepším výkonům :)). Jídelníček mi více vyhovoval předchozí (první 4 týdny), ale celkově jsem si na způsob stravování velmi rychle zvykla. Členství v aplikaci bych doporučila.

Eva Koreisová

Aplikácia je velmi dobrá. Dnes sa idem pustiť do cvičenia. Stavovaci plán je topka. Určitě by som odporučila členstvo aj ďalším.

Katarína Jurčová

Celkově jsem s aplikací velmi spokojená, nejprve jsem koupi zvažovala a musím říci, že jsem se dobře rozhodla pro její pořízení.

Hned první otevření mi potvrdilo, že jde zase o super práci, která je tvořena s láskou k fitness stylu. Přehlednost je super, hned jsem našla vše, co jsem potřebovala.

Stravovací plán ve formě tabulky mi vyhovuje. Jen tento měsíc mám navyšovat množství sacharidů, tak ještě nejedu úplně podle jídelníčku. Nicméně už jsem některé recepty vyzkoušela a moc mi chutnaly.

Po tréninku se cítím dobře, bolí mě přesně ty svaly, co mají a přitom se dají zvládnout.

Na nástěnce je všechno velmi pěkně přehledné a člověk si může vybrat hned, co potřebuje. A také ta možnost stahování! Pro mě velmi užitečné, hlavně, když není na vesnici nejlepší připojení (např. kvůli počasí), tak mám vše po ruce v mobilu.

Appka určitě splnila má očekávání.

Určitě bych doporučila i dále. Zmínila jsem se už své sestře a i kamarádkám, bych aplikaci doporučila.

Barbora

Přehlednost aplikace je vynikající. Má logicky propracované prostředí do třech oblastí, které naprosto stačí. Jako velké plus vidím i pěkné grafické zpracování. Tréninky maximálně splňují moje očekávání. Zvolila jsem variantu formování těla doma a výsledky se dostavují už teď. Velmi oceňuji vaše sestavení cvičebního plánu z efektivních cviků a s minimem potřebného vybavení. Z popisu cviků a k nim přiloženého videa je perfektně vidět, jak by měl být daný cvik proveden, aby byl co nejefektivnější. Protože stravu jsem si vždycky hlídala a snažím se jíst pouze kvalitní potraviny, beru jídelníček jako inspiraci pro své další vaření, což je ale v aplikaci i předznamenáváno, že se jedná o inspirativní jídelníček. Líbilo se mi základní instruktážní video o tom, jak by mělo sestavování jídelníčku vypadat, aby byl plnohodnotný a vyvážený. A cítím se jedním slovem báječně! Vnímám, že výsledky se opravdu dostavují, když člověk poctivě cvičí. Nebolí mě záda, zpevňují se mi stehna a celkově je to lepší pocit pro tělo. Půlhodinový trénink je naprosto vyhovující a já jsem maximálně spokojená. Ihned bych aplikaci doporučila třeba své kamarádce. Je skvělé, že jste mysleli i na studenty a zařadili studentskou slevu, není to běžnou praxí. Díky tomu je vaše aplikace přístupná i pro ně.

Klára

Aplikace je doslova skvělá! Nemám jedinou výtku.

Cvičení i videa mě moc baví. Jsem maximálně spokojená.

Recepty jsou taky super a moc mi jídla chutnají. Líbí se mi stravovací plán celkově paráda - miluju sladké a díky němu si ho můžu užívat i bez výčitek :)

Už po dvou týdnech se cítím velmi dobře, neotekle, mám spousty energie.

Aplikaci bych doporučila dalším.

Lucie Halamová

Aplikace je podle mého názoru dostatečně přehledná. Tréninky jsou fajn. Jídelníček je super, líbí se mi koncept nepočítání si makroživin! To je podle mého názoru velká výhoda. Ze začátku jsem v tom hledala složitosti, ale pak mě to naštěstí osvítilo a nemám problém. Největší změna u mě je ta, ze nemám takové chutě na sladké. Členství v aplikaci Strong beauty bych rozhodně doporučila a už jsem to i udělala.

Nela Vašíčková

Aplikace se mi moc líbí, je neuvěřitelně motivující. Hrozně fajn je rozcestník, ve kterém vidím přehled všeho, co obsahuje. Nemusím to nijak zvlášť hledat.

Tréninky jsou moc fajn. Je super cvičit ,,s někým", vždy si řeknu, že na to nejsem sama.

Strava super, nemusím řešit, co si ukuchtím, kouknu na stravovací plán a je vyřešeno. Recepty jsou moc chutné.

Tréninky v reálném čase se mi líbí ze všeho nejvíc.

Členství splnilo má očekávání.

Už nyní pociťuji první změny, necítím se přejedená. V jídle mám systém a po trénincích se vždy cítím plná energie.

Aplikaci doporučuji.

Natálie

Dlouho jsem hledala způsob, jak začít se zdravým životním stylem. V aplikaci jsem byla moc ráda za tréninky, které mě nakoply – vím, co cvičit a s jakými pauzami, jak si to rozdělit atd. Po 3 měsících se na to pěkně zvykne a nemám problém v tom pokračovat. Líbí se mi, že učíte, být lidí nezávislý v jídelníčku, vědět, kolik čeho mám mít za den, za týden, mít v tom pestrost. Trénink je taky bezva, člověk ví, kolik času cvičením stráví a že to je kvalitní trénink od někoho, kdo tomu rozumí a chce, abychom pak my ostatní měli výsledky. A ty na sobě určitě vidím. Hlavně v tréninku, kde mám teď systém a dřív jsem nevěděla, co a jak, cvičila jsem hala bala, co mě napadlo. Určitě jsem teď silnější, pevnější, ještě to chce víc času a kázně v jídle, ale rozhodně se cítím lépe, jsem víc v klidu, když si můžu odškrtnout další trénink a vím, že jsem to splnila. Beru to jako základ, zvyk pro lepší život. 😉

Gabča

Z aplikace jsem nadšená, jak z obsahu, tak z provedení, máte super barvičky 🤗

Nemám nejmenší problém se v ní vyznat, na začátku jsem zkoukla tutoriál jednou a bohatě to stačilo.

Tréninky mě oslovily. Popravdě mám normálně problém cvičit doma, většinou mě to nebaví, ale musím uznat, že vaše tréninky mi zatím sedí a baví mě.

Se stravovacím plánem se zatím pořád seznamuju, přece jen je to úplně jiný systém, než na který jsem byla zvyklá.

Rozhodně se mi nejvíc líbí tréninky, přehlednost a super chat ☺️

Členství splnilo má očekávání, na 100%. Přestala jsem mít nafouklé břicho a pomalu ustupuje můj problém se zavodněním, které mi způsobují ledviny. Takže skvělé.

Naprosto bez zaváhání bych doporučila ♥️

Kristýna Milčínská

Aplikácia je veľmi pekná, pútavá. Je prehľadná a veľmi intuitívna.

Tréningy on-line sú topka. Je veľmi motivujúce trénovať a vidieť koučku precvičovať. Sú veľmi náročné, mala som po prvom tréningu brutál svalovku, nevedela som štyri dni ani chodiť.

U stravovanie mi vyhovuje počítanie kalórií. Recepty sú inšpirujúce, už som podľa nich varila.

Najviac sa mi páči tréningy, aplikácia je celkovo super.

Žiaľ som cvičila a dodržiavala stravu iba týždeň, včera mi operovali oči, teraz nemôžem 4 týždne cvičiť, hneď potom sa opäť pustím do tréningov.

Odporučila by som aplikáciu tým, ktorí o nej uvažujú.

Monika

Přehlednost aplikace je super. Tréninky se mi taky líbí. Jídelníček si sestavují sama podle příjmu. Cítím se dobře. I když mě s výzvou ještě čekají i státnice, snažím se :). Co se týče změny, tak mám už nějaká kila dole, hlavně tuk kolem břicha a vytvarovala se mi i postava. Členství bych doporučila.

Viktorie Kleinertová

Tahle appka je úžasná! Nejlepší investice, dávám 10 z 10 :-).

Tréninky jsou super, nejlepší, co jsem zatím viděla.

Jídelníček a možnost obměny jídel na základě denního a týdenního přídělu je naprosto boží!

Nejen, že jsem spokojená, appka dokonce předčila má očekávání.

Cítím se celkově lépe. Začínám jídlu rozumět a ještě víc ho milovat.

Rozhodně doporučuji!

Eliška

Aplikace je přehledná. Cvičí se mi skvěle a už pozoruji výsledky, formuje se mi postava. Členství v aplikaci bych doporučila.

Lucie Kroftová

S členstvím v aplikaci jsem velice spokojená!!! Přehlednost je výborná - nemám problém se orientovat!!! Tréninky jsou super, cvičí se mi velice dobře, mám už z podzimu nějaké pomůcky na cvičení na doma, tak se mi hodí. Ale líbí se mi, že cviky lze cvičit v obýváku i s tím, co tam každý běžně má! ;) A stravovací plán, za mě super!!! Preferuji zdravé stravování celoživotně - takže super inspirace a zase nové kombinace, recepty! Zjistila jsem, že jím málo zeleniny (myslela jsem, že hodně, ale když vážím podle jídelníčku, tak je to jinak;)). A dokonce i málo sacharidů. Takže jsem měla pár dní problém všechno ujíst... Měla jsem strach, že přiberu, ale jsem pořád na stejné váze. Jinak super jsou třeba recepty z cizrny - vařím je i rodině!!! Nedokážu přesně specifikovat, co se mi líbí nejvíc, aplikace se mi líbí celkově a nenapadá mě nic, co bych chtěla jinak... Je to super pomocník. Je fajn, že můžu v kuchyni koukat na recepty. A při cvičení zase PC a napojím na TV a cvičím "ve dvojici" s Váma. Teď mám aplikaci měsíc a jsem blažená ;). Těším se na každý trénink, protože mám prostě plán, režim a to je super! Teď jsem se těšila na nový jídelníček a nový tréninky. Nový jídelníček už ochutnávám a super, na na "ochutnání" nových tréninků se chystám, už se těším! Členství v aplikaci bych určitě doporučila a už i doporučuji!!!! Snažím se svým kamarádkám zasílat i různé novinky, zkušenosti, receptíky, které jsou na SB Instagramu, abych je inspirovala Vaším báječným programem a vůbec vším, co děláte!

Radka Bohatcová

Aplikace je přehledná a vše hezky srozumitelně popsané. Jsem z ní nadšená. Tréninky se mi líbí a cvičí se mi dobře. Jsem ráda, že se střídají jednotlivé partie a procvičí se takhle krásně celé tělo. Stravovací plán je super. Recepty jsou velmi chutné, až mě to překvapilo. :-) Určitě se cítím tak nějak lehčeji a plná síly! Co jsem teda hlavně zaznamenala je, že nemám vůbec žádné chutě na sladké, což když jsem měla nějaký jídelníček, tak jsem si po 2 až 3 týdnech v obchodě říkala, že bych si něco dala a táhlo mě to třeba k čokoládám. :D. Teď jsou 4 týdny pryč a nic. Je to příjemný pocit, jak tělu nic nechybí a má vše, co potřebuje. V jídelníčku jsou i sladká jídla a jsou výborná, takže za mě celkově spokojenost. :-) Určitě bych členství doporučila!

Inka Pupíková

Super sú cviky aj recepty akože skvelá práca :) Appka je výborne prehľadná, konečne niečo čo je fakt prepracované :).

Recepty sa mi páčia. Moc si nevážim jedlo idem intuitívne ale recepty využívam :).

Tréningy a recepty sú skvelé. Je to dobrá motivácia :)

Môžem jedine odporučiť!

Lenka Filipová

Aplikace je přehledná, nemám problém se v ní orientovat. Tréninky jsou super. Stravovací plán mi vyhovuje, recepty super. Rozhodně se zamýšlím více o stravě a pohybu. Super je, že tréninková videa nejsou nijak dlouhá a čas tak neodrazuje. Členství v aplikaci bych doporučila, už jsem o něm kamarádce i říkala.

Týna

Dodržovat zdravý životní styl s pomocí aplikace SB se mi daří docela dobře. Kde je vůle, tam je cesta. A SB mi hodně změnilo pohled na celý životni styl, který si přeju dodržovat a žít. :-) Jídelníček je zajímavý, jiný než jsem byla doposud zvyklá jíst. Nicméně díky tomu jsem zkusila mnoho nových věcí a kombinací, takže je jídelníček pestřejší. Také se díky lepšímu rozložení makronutrientů cítím sytější a nemám tak často chutě. Tréninky jsou skvělé a vyhovující mým potřebám, vzhledem k nějakým zdravotním problémům mi ledacos nevyhovovalo, ale tyto tréninky jsou skvělé a nenásilné. Cítím, že cvičím, ale na druhý den mohu fungovat, nestalo se mi, že bych odcvičila trénink a pak nemohla týden chodit kvůli oteklým kolenům. Zatím se moje postava moc nezměnila kvůli nuceným přestávkám. Nicméně doufám, že aktuální výzva mě posune správným směrem a výsledky budou zřetelnější. :-) Zjišťuji, že už se nemusím jídla tolik bát, pokud budu trochu přemýšlet nad tím, co a kolik toho jím. Začala jsem zařazovat i svačiny do jídelníčku, díky tomu už nemám potřebu to večer dohánět nějakýma ,,blbostma,, (a když už, tak si dám něco rozumného, třeba zeleninu a ne polovinu ledničky). :-)

Veronika H.

Aplikace je super, všechno je krásně barevné. Videa s tréninkama jsou super! Na tréninky se vždycky těším. Se stravovacím plánem jsem nadmíru spokojená. Postava se mi krásně tvaruje a jsem ráda, že to jde správnou cestou. Členství v aplikaci doporučuji!

Barbora

Už před zahájením členství ve Strong beauty aplikaci jsem jedla zdravě, ale občas jsem hřešila sladkým jídlem. Vy jste mi ukázali, že se to dá i bez toho, se zdravým, vyváženým jídelníčkem. Líbí se mi pestrost jídla v inspirativním jídelníčku, slaného i sladkého. Mám sladké jídlo totiž ráda, i když se snažím to omezovat :). Tréninky mi pomáhají, hýbat se je dobré pro má záda. Díky aplikaci zvládám jíst pravidelně, několikrát denně, pít dostatek tekutin (dříve jsem pila málo). Jinak jsem už delší dobu byla nemocná a nyní jsem po operaci. Cvičit mohu až za pět neděl, tak aspoň Vás zatím sleduji na internetu a těším se, až to zase půjde.

Zuzana Zajìčková

Aplikace se mi moc líbí. Je super přehledná.

Trénink se mi líbí! Cvičím online videa a je to super!

Stravovací plán bohužel zatím nezvládám, ale recepty se mi moc líbí a slouží mi jako inspirace.

Takže nejvíc oceňuji především online tréninková videa a tréninkový plán celkově.

Už teď pozoruju změny, jídelníček zatím nemohu hodnotit, ale to cvičení je opravdu účinné. Pěkně cítím, jak zabírají svaly.

Doporučuji aplikaci všem, kdo o ní uvažují.

Libuše

Aplikaci hodnotím velmi dobře. Tréninky jsou super! Stravovací plán také, jsem ráda, že je tam i možnost stažení jídelníčku. Jsem ráda, že je vše pořádně ukázáno a vysvětleno. Změn si všímají i lidé v mém okolí. Bez zdravého jídla si už nedokážu představit život. 😂 Ale jsou i dny, kdy si dám něco nezdravého.

Pavlína

Aplikace se mi líbí, vše je hezky barevné a uspořádané i s vysvětlivkami. Člověk se dokáže snadno orientovat, kde co je. Přehlednost hodnotím na jedničku. Celkově je vidět, že je za tím spousta práce dělané od srdce. Tréninky a tréninková videa jsou super, cvičí se mi s nimi dobře. Stravovací plán je přehledný a je mou každodenní inspirací. Členství v aplikaci bych doporučila i své kamarádce.

Lena

Přehlednost hodnotím úplně suprově! Aplikaci miluju. 😁 Výběr z jídelníčku je velice rozmanitý a určitě si každý najde to své. Je to skvělá inspirace! 😊 Tréninky bez chyby! Naprosto parádní, jsem spokojená. 😊 Moje postava se od začátku určitě hodně změnila. 😊 Teď to držím na takové udržovací vlně a jsem spokojená, to je hlavní. Stravování se u mě určitě velice změnilo! Už vím, jaké potraviny mám vybírat a čemu se naopak vyhnout. Členství mi v tom hodně pomohlo. 😊 Samozřejmě občas ta chuť na sladké je, ale teď umím svůj jídelníček vyvážit, takže občas si dát něco mimo vůbec nevadí. 😊

Michaela

Spokojenost - je to super:). Jsem vegetarián, a i tak mám v aplikaci samé dobroty. V prvním měsíci výzvy necítím vůbec hlad. Ve druhém při ubírání je to horší, ale pořád se to dá hezky ustát. :) Miluju všechny recepty. Všechna jídla jsou výborná a hlavně rychle uvařená a to je za mě největší plus, protože mě nikdy vařit nebavilo. :D S časovačem ve videu je to moc fajn :). A rovnou vidíte, jak jednotlivé cviky vypadají. Zatím jsem shodila 6 kg myslím.. zpevňuje se mi tělo, což chci především. Ale víc, než za tělo, jsem ráda za svou psychiku. To u mě dělá nejvíc. Také mám nyní hodně nových jídel a spoustu inspirace a receptů. Naučila jsem se mít režim v jídle a věnovat mu čas. Začala jsem nyní automaticky přemýšlet, co je pro mé tělo zdravé a výživné při skladbě jídelníčku. Dalo mi to hodně a jsem za to vděčná!

Viktorie

Aplikace je super. Výborně se mi s ní cvičí, trénink je hezky udělaný a cviky jsou přesně popsané a je k nim i video.

Recepty beru to jako novou inspiraci k jídelníčku. Nelze zvolit jen jednu věc, která by se mi líbila nejvíc. Ale to jídlo, to prostě vede.

Očekávání appka splnila. Velké tělesné změny se u mě zatím neodehrály, jelikož můj cíl je udržování. Spíš co se týče jídla, tam ano - cítím se lépe a mám pocit, že teď je můj trénink v normách.

Určitě bych aplikaci doporučila i dál.

Renata Trávníčková

Aplikace se mi líbí, přijde mi moc pěkně zpracovaná :) Celkově je krásná, přehledná a prostě se na ni vždy těším. Tréninky jsou super :). Stravovací plán mi také moc vyhovuje - hlavně po přidání více kusů ovoce výměnou za sacharidové potraviny. A narazila jsem na docela dost nových informací o jídelníčku, které jsem předtím nevěděla a naprosto změnily můj způsob stravování. Například to, že se těstoviny váží suché. umíte si představit, kolik jídla jsem jedla, když jsem měla na den 120 g sacharidových potravin a ještě k tomu to všechno vážila suché? <3 Nejvíc se mi líbí asi ta estetika, aplikace je krásně upravená :). A taky možnost konzultovat s koučkami na chatu. Upřímně, členství v aplikaci úplně předčilo má očekávání :). Už teď na sobě pozoruji změny. Jsem víc v klidu a zároveň se cítím plná energie a také mnohem lehčeji. Připadá mi, že i když jím stejné množství jídla, tak když ho vážím, tak prostě vypadám líp a cítím se mnohem líp. Možná si to jen sugeruji a možná prostě jím je pestřeji :). A jestli bych aplikaci doporučila kamarádce? Tak to bez váhání :).

Šarlot

Je to veľmi dobrá aplikácia. Začiatočník ako ja sa v tom velmi dobre orientuje, je to všetko skvele vysvetlene.

Strava je skvelo nastavená. Som veľmi spokojná.

Necítim unavu, lepsie sa mi spi, bolesti hlavy úplne zmizli, celkovo sa cítim skvele. Určite odporúčam ďalej.

Bibiána Peťková

Aplikace se mi líbí. Líbí se mi ten nápad. Je to vše pohromadě. Předtím jsem si zakoupila e-book a musela jsem složitě do více aplikací na cviky.

Přehlednost hodnotím za 1.

Nejvíce se mi líbí, že je to vše na jednom místě. Jídlo zatím nemohu posoudit, teprve se na stravovací plán chystám přejít.

Aplikaci bych doporučila.

Michaela

Appce nemám co vytknout. Tréninky jsou super. Jídelníček, docela také :). Cítím se skvěle. Cítím větší sílu a celkově se začínám cítit pevnější. 💪 Těším se na každý trénink! Určitě bych členství v appce doporučila.

Marcela Zelená

Aplikácia sa mi páči. Je prehľadná, jednoducho sa v nej pohybuje. Informácie a rady sú zrozumiteľne podané.

Tréningy sú fajn, videá sú pekne spracované, popis cvikov je dostačujúci a dobre sa s nimi cvičí.

Stravovací plán je dobrý a recepty sú veľmi chutné, recepty sú perfektne spracované 👍

Cítim sa veľmi dobre, mám za sebou 1 a pól týždňa a mám oveľa viac energie. Pozorujem pozitívne zmeny na postave v oblasti pása a stehien 🙏.

Určite by som aplikáciu odporučila.

Dáša Urdová

Když zrovna nejsem nemocná, jako například poslední měsíc, tak se snažím alespoň dvakrát v týdnu si s aplikací zacvičit. Jídelníček je bombastický! Některé recepty, například na sladké snídaně, už si pamatuji, takže ani nemusím appku otevírat, prostě když najdu všechno, co na to potřebuji, do pár minut mám hotovo. :) Tréninky jsou super, ačkoliv ze začátku to byl docela masakr, což vlastně po nemoci bude zase, ale jak se do toho člověk dostane, jde to samo. Za úspěch považuji už jen to, že se v některých kusech oblečení cítím lépe. Už se nebojím dát si i něco 'nezdravého'. A naučila jsem se alespoň ke dvěma jídlům denně zařazovat zeleninu, což u sebe považuju za velký úspěch.

Eliška

Aplikace je velmi přehledná, vše se dá snadno najít. Tréninky jsou velmi dobré, mám za sebou různá skupinová cvičení ve fitkách a můžu říct, že vaše tréninky byly lepší. Hodně pestré, takže zábavné i pro někoho, kdo se ke cvičení musí dokopat. :D Možnost cvičit s videem v reálném čase také hodnotím kladně. Velké plus je i celkový čas na jednotlivá cvičení. To, co jsem si prohlížela v inspirativním jídelníčku mi přišlo fajn, recepty vypadaly lákavě a určitě se na ně v budoucnu podívám a nějaké zařadím. Z výzvy si sice neodnáším žádnou viditelnou změnu na těle, ale jsem ráda, že jsem alespoň nějaké cvičení zvládla. Jsem ze sebe na jednu stranu zklamaná, že jsem toho nezvládla víc, na druhou stranu jsem ale ráda, že jsem zvládla alespoň něco. Každopádně celkově se mi aplikace líbí a výzva mi také přišla dobrá. Chtěla bych vyzdvihnout, že to máte hezky komplexní, přehledné a srozumitelné. Děláte dobrou práci :)

Kristýna Uhrinová

Aplikace je velmi přehledná. S tréninky vše v pořádku, recepty jsou skvělý. Cítím se skvěle. Členství bych doporučila a už se tak i stalo.

Blažena Krejčiříková

Aplikace je přehledná. S tréninkovými videi se mi cvičí vcelku dobře. Zatím jsem zaznamenala lehký úbytek váhy. Členství bych doporučila všem, kdo má pevnou vůli.

Aneta

Všechno v aplikaci je přehledné. V tréninkovém plánu je vše hezky vysvětleno a cviky jsou dobře ukázané. Stravovací plán je dobrá inspirace, některé potraviny zkouším poprvé. Cítím se dobře, méně mě bolí záda a mám i úbytek v cm. Určitě bych aplikaci doporučila.

Tereza Košťálová

Aplikace Strong beauty mě naučila jíst plnohodnotná jídla a nehladovět. Přehlednost je na jedničku❤️

Online tréninky díky náročné práci stíhám, ale jen omezeně😥

Recepty i stravovací plán jsou skvělé, jen ze začátku to na mě bylo asi moc sacharidů. Jsem celkově vyrovnanější v jídle.

Aplikaci bych rozhodně doporučila.

Pavlína Olivová

Zatial som velmi spokojna, mam vegan verziu/3x trening ale kedze popritom su aj cviky na brucho a kardio tak je to dost inzenzivne na to ze som nemala kondicku, ale uz za tyzden citim velky pokrok nie len po fyzickej stranke ale najma psychickej, v tomto obdobi to prislo velmi prospesne, lebo cvicenie aj ked je intenzivne tak strava je vynikajuca, mam pocit ze sa mozem dosyta najest a pritom su to vsetko zdrave veci.

Prehladnost je super. S videi sa mi cvici super mozem sa dobre sustredit na trening. Inak mam strasne rada vasu appku!

Recepty sú parádne ale pri homeoffice nestiham vsetko jest 😁 ale to len kvoli tomu ze nemam az taky velky energeticky vydaj.

Najviac sa mi pacia treningy a moznost online chatu (to som v ziadnej appke nevidela a je to dokonaly napad), aj ked vam nejdem dennodenne pisat uz len ten pocit ze mozem ked budem potrebovat je super!

Určite som veľmi spokojná. :) A tesim sa na koniec roka ako budem vyzerat, mam totiz motivaciu schudnut 15 kg zo 71 na 56 kg pri vyske 161 cm aby som takto o rok v januari bola pekna vo svadobnych satach, tak dufam ze za pomoci appky a vytrvalosti a mozno neskor aj vasej podpore na chate to zvladnem :).

Mam pocit ze je to nieco co viem robit dlhodobo a nie len kratky cas, postupne chudnutie a tvarovanie, ziadna rychlovka po ktorej pride jojo-efekt! :-)

Samozrejme rada odporúčam aj ďalej.

Monika

Z aplikace jsem strašně moc překvapená. Je tak hezky propracovaná a přehledná. Tréninky jsou super a i když některé nevypadají, tak pořádně pálí a jsou efektivní. Je fajn, že za krátkou dobu odcvičím tělo a cítím se super. Stravovací plán se mi líbí. Stravuji se sice intuitivně, ale recepty zkouším a jsou vynikající. Celkově se mi aplikace líbí. Rozhodně mi pomohla zjistit u stravy, že jím málo. Momentálně se snažím jíst intuitivně a uvidíme kam to povede. Věřím, že se mi to podaří. Členství v aplikaci doporučuji.

Jitka Novotná

Aplikace se mi líbí moc, je jednoduchá na manipulaci. Obsahuje vše, co by tam mělo být. Je dobře přehledná 🙂

Tréninky super, zvládám je relativně dobře... ke konci už sice funím, ale super. Člověka to nakopne k lepšímu výkonu. Akorát pak ta bolest svalu... ale je to spíš taková příjemná bolest😄

Recepty super, vybírám si z nich a zkouším ty, které mě nejvíc zaujmou, jinak si jídelníček přizpůsobuji podle svých možností.

Nějaké změny už na sobě pozoruji, za týden s appkou mám dole 1 kg, což myslím, že je tak akorát. Nejde mi ani tak o shazování kg, ale hlavně o vytvarování postavy po porodu. Vždycky jsem byla fyzicky hodně aktivní, ale co jsem otěhotněla, tak jsem necvičila. Postava teď bohužel není taková, jako před otěhotněním, takže doufám, že mi aplikace pomůže dát váhu do normálu a postavu zpevnit.

Aplikaci zatím můžu doporučit😉

Martina

Aplikace je velmi přehledná. Tréninky jsou super, stravovací plán je také super. Velice se mi líbí, že je zde uveden recept a pod ním, kolik sacharidů, bílkovin, semínek odpovídá jednotlivým surovinám. To mi pak velice pomáhá pro obměnu jídelníčku, aniž bych se musela trápit přepočty :-). Recepty jsou také super, jen cizrnu ve sladkém provedení nedávám, tak si ji zařazuji k zelenině :-). Jídelníček je diametrálně rozdílný oproti tomu prvnímu :-). Je zde více receptů, některé vyžadují větší časovou přípravu, ale když s tím člověk počítá, tak se dá zvládnout vše. Překvapil mne recept - papriky plněné kuskusem a tvarůžky. Bylo velice chutné, jen jsem pak byla přetvarůžkovaná :-). Až si je budu dělat podruhé, polovinu tvarůžků nahradím pravděpodobně krůtím masem. Ale bylo to super :-). Nové tréninky mě baví - nové cviky, nové výzvy :-). Taková sranda, jak to ze začátku vypadalo, to není, docela si máknu :-). Za sebe bych určitě aplikaci doporučila. Jsem velmi spokojená. Zkoušela jsem doporučit sestře, ta je ale na štíru s přípravou jídel :-).

Lenka Kocábková

Aplikace ovlivnila můj přístup ke zdravému životnímu stylu. Naučila jsem se zařazovat do jídelníčku zeleninu, luštěniny a ořechy. Moc se mi líbily inspirativní jídelníčky a názorná videa s tréninky. Člověk nemusí nic vymýšlet. Nyní se lépe stravuji, pravidelně cvičím, cítím se lépe a hlavně věřím, že konečně dokážu zhubnout v pase, s čímž bojují celý život. Poznala jsem, že když se pravidelně vyváženě stravuji, je mi celkové fyzicky i psychicky lépe.

Monika Dočekalová

S členskou aplikací SB se mi daří skvěle, jídla jsou vynikající a pestrá, cvičení jdou zvládnout z domova, což mi se dvěma malými vychřicemi vyhovuje. Líbí se mi, že nemusím vše 100% dodržovat každý den, někdy si dám víc, někdy míň. Jídla jsou moc dobrá a rychle hotová! Půlhodinku na cvičení denně vždycky najdu (i když mnohdy až v 10 večer nebo s dítětem v šátku, ale no excuses, že jo :)). Aplikace je hezky a přehledně zpracovaná, vždycky vím, co mám dělat. Vážím míň, než před druhým otěhotněním, centimetry ani nespočítám :)). Nebojím se jíst, třeba i večer, pochopila jsem, že sacharidy nevědí, kolik je hodin :). Díky jídelníčku jím také více zeleniny, vlákniny i bílkovin a nechápu, jak jsem někdy mohla jíst jinak!

Veronika

Aplikace předčila mé očekávání - je super! Trošku jsem se toho bála, protože prostě nejsem typ člověka, co by takto rád cvičil, mám raději kolektivní sporty, ale toto mě nadchlo - je to velmi uživatelsky příjemné a vždy se těším na každý další trénink!

Online trénink mě vyhecuje k lepším výsledkům, jsem za to fakt ráda :). Konečně cítím, že mám nějaké svaly.

Jídelníček je také moc fajn. Postavený tak, že se v něm lehce nahradím věci, které úplně nemusím nebo nejím. Recepty jsou super, opravdu si užívám každé jídlo.

Nejvíce se mi líbí asi to, že se můžu nejprve dle obrátku vždy podívat na to, co mě v tréninku čeká, nachystat si všechny cvičební pomůcky a připravit se na to, co budu cvičit. Případně si udělat místo v obýváku :D.

Appka je nad má očekávání.

Už nyní se mi srovnává zažívání. Nemám žádné. pocity plnosti nebo nafouknuté bříško a hlavně krásně držím pravidelné stravování. S tím mi jídelníček pomohl neskutečně! Prostě mám teď hodně dobrý pocit ze sebe, z toho, že něco dělám sama pro sebe a že se zkrátka mohu cítit lépe.

Jednoznačně doporučuji :).

Štěpánka Hurtová

Aplikace je výborně řešená. S tréninky se mi cvičí dobře. Stravovací plán se mi moc líbí. Celkově mě členství v aplikaci baví a je to skvělé. Určitě ji proto doporučuji.

Ilona Rubášová

Myslím si, že appka je super a není co vylepšovat. Tréninky a videa jsou dobrá a cvičí se mi s nimi krásně. Některé cviky pro mě byly ze začátku těžší, ale časem se to lepší. V receptech také najdu inspiraci. Cítím se více v pohodě, jsem plná energie. Členství v aplikaci bych doporučila.

Michaela

Katy na sociálních sítích sleduji už léta a SB od počátku, tak vás znám a jste super a moc vám fandím.

Ve

Appka je dostatečně přehledná. Cvičení je super, zatím nejlepší, co jsem na netu zkusila. Stravovací plán mi vyhovuje, upravuji si bezlepkově, porce jsou dostatečné. Už teď mám zpět velikost M, což jsem po 5 týdnech nečekala. Zajisté bych doporučila členství i kamarádce.

Petra Tichackova

Přehlednost appky je super, žádné složité překlikávání, přehledná úvodní stránka, kde je vše vidět. Tréninky mi vyhovují. Je super, že mohu cvičit silový trénink "online" s koučkou. Inspirativní jídelníček je top! Vařím celé rodině, včetně ročního syna. Jídla jsou jednoduchá, rychlá a z běžných surovin. Cítím se skvěle!🙏 Váha sice neklesla ani o gram, ale na mírách je to znát. Miluju tréninky, co trvají 30 min, stíhám je tak během spánku prcka🤩 Určitě členství v aplikaci doporučuju!

Denisa

Appka je krásně přehledná. Není co vytknout. Tréninky jsou super. Až s nimi jsem zjistila, že nemusím cvičit 6x týdně 2 hodiny. I stravovací plán mi vyhovuje. Tabulkový systém mi přijde více flexibilní a snazší, než počítání kalorií. Recepty jsou kreativní a jednoduché na přípravu. Po měsíci užívání aplikace vidím změny, jsem veselejší, nemám pocit hladu. Také jsem zjistila, jak málo jsem předtím jedla. Teď už se nebojím arašídového másla a čokolády jen kvůli tomu, že obsahují více kalorií. Pokud někdo tápe ve výživě a cvičení, neví si rady, co je správně a co ne, tak určitě doporučuji.

Soňa

V rámci nového režimu s členskou aplikací jde vše bez problému, vše je přehledné, jasné. Cvičí se mi dobře, názorná ukázka tréninků je super. Stravovací plán mě také příjemně překvapil. Na první kouknutí mě to trochu vyděsilo, zda si to zvládnu poskládat, ale od druhého dne jedu jak profík. Je to jednoduché, srozumitelné, žádné složitě vážení a počítání. Vidím na sobě postupný úbytek kg i cm. Cítím se lehčeji, netrápí mě žádné večerní nafouklé břicho, mám více energie a dobrý pocit ze sebe sama. Určitě bych členství v aplikaci doporučila všem, kteří o o něm uvažují.

Marcela

Aplikace je super a její přehlednost výborná.

Cvičí se mi dobře, líbí se mi tréninková videa! Jsem pěkně namožená, a to jsem si dala lehkou zátěž. :-D

Inspirativní jídelníček a stravovací plán mi také vyhovuje.

Ráda budu doporučovat i dál.

Tereza Fiserova

Ahoj krásky, aplikace je super. Jde vidět, že to děláte s láskou. Cvičím doma online. Videa jsou super, hudba k tomu perfektně pasuje. Recepty jsou moc chutné a fakt někdy až překvapující. S každým týdnem jde vaření líp od ruky. Tělesně se cítím úžasně. I když jezdím denně do práce na kole a běhám se psem, tak mě silové tréninky fakt nadchly. Kdyby nebyla corona, tak bych určitě vyzkoušela i posilovnu. Co se týče jídelníčku, tak to byl ze začátku velký boj. Jako věčná dietářka jsem měla velké problémy všechno jídlo sníst. Musím se přiznat, že je to pro mě spíš ozdravný proces. Snížení kalorií v druhé půlce mi vyhovuje víc. Díky tomu, že jsem se do téhle výzvy pustila se sestrou, se kterou jsme se denně podporovaly, tak jsem to nevzdala. Hodně mi pomohla i Videa od Katy na YouTube. Jsem emocionální jedlík a bojuji s tím už od dětství. Díky pohybu se mi to ale podařilo vždy více méně nějak ukočírovat. Poslední dva roky se mi osvědčilo IF, což mi dost vyhovovalo a začít snídat před 10tou bylo pro mě fakt hodně těžké. Ale postava se mi začala měnit, toho si všimlo i mé okolí. Určitě bych vás doporučila každé svojí kamarádce.

Misa (Michaela)

Aplikace se mi moc líbí. Je jednoduchá a velice přehledná.

Cvičení mě velmi baví, vždy mi rychle uteče.

Stravovací plán mi vyhovuje, recepty jsou jednoduché a rychlé.

Nejvíce oceňuji cvičení v reálném čase a nákupní seznam.

Už teď vidím první změny - mám více energie a (zatím lehký) úbytek kg.

Aplikaci bych doporučila i dál.

Michaela Sedláčková

Aplikace se mi moc líbí! Její přehlednost bych hodnotila na jedničku :-).

Co se týče tréninku, tak super, jen jsou na mě některé cviky těžké, a tak si je uzpůsobuji :).

V rámci stravování pracuji dál v kalorických tabulkách - vyhovují mi a baví mě a tipy, jaká zařazovat jídla - ty jsou super. Zkouším tak nové recepty, hlavně svačiny.

Pokud bych měla říct, jaká věc se mi v aplikaci líbí nejvíce, tak to bude asi cvičení. Dříve jsem jezdila sama na rotopedu, ale tak nějak tušila, že by to chtělo víc posilovat a tady je to krásně komplexní a tipy na rozpis během týdne jsou moc fajn! Mohla jsem si vybrat podle svých možností denního rozvrhu, ale určitě i to jídlo je fajn! Ne, že ne😉.

Cítím se dobře a hlavně cítím, že mám svaly😂 - dost mi totiž bolí. Nyní jím víc, takže to je super. Určitě doporučuji i dál :-).

Eva Hášová

S aplikací jsem neskutečně moc spokojená, konečně si jedu fitness životní styl, ke kterému jsem vzhlížela. Nejvíce se mi líbí inspirativní jídelníček. Cítím se líp, mám ráda svoje tělo.

Barbora

Musím říct, že aplikace mě pozitivně překvapila, vše je přehledné, srozumitelné a intuitivní. :D Tréninky jsou super. S jídelníčkem mi jsou velkým pomocníkem kalorické tabulky, kam si vše zaznamenávám. Určitě cítím to, že mám zpevněnější střed těla a celkově i postavu... Díky jídelníčku se cítím lépe i po psychické stránce... Také mám ráda zkoušení a přípravu nových jídel. Myslím, že členství v aplikaci bych doporučila i kamarádce, celkově musím říct, že mě koncept nadchnul a bavilo mě to.

Veronika

Aplikace je super, vše je moc hezky a přehledně udělané. U tréninků opět nemůžu napsat nic jiného než jen, super :-). Stravovací plán mi pomohl udělat velkou změnu ve stravování, z které jsem úplně nadšená a nemám snad žádný negativní podnět. Měním se nejen fyzicky, ale začínám i nad jídlem více uvažovat a jsem celkem překvapená, jak málo jsem jedla předtím... Děkuji za vaši pomoc a otevření nových znalostí a poznání. Určitě bych aplikaci doporučila kamarádce a také jsem to už udělala... :-)

Petra Mrázková

Nemít aplikaci, přiznávám, začít žít zdravý životní styl by pro mě bylo velmi těžké. Aplikace mi hodně usnadňuje a šetří čas. Hlavně díky tomu, že tam mám vše tak krásně naservírované. Ať jídlo, či tréninky 💪😊. DĚKUJI 🙏. Jídelníček je plný luxusních receptů 😋a pro mě inspirací🤗 na velmi chutná jídla. Což mi stále hodně pomáhá, protože bych nevěděla, co zdravého, nového a chutného si nachystat. Je pestrý, plný všech druhů chutí, je opravdu TOP 👌. Tréninky jsou perfektní, hlavně za úžasný čas, přitom si člověk pořádně zamaká💪a pěkně to pálí 🔥. Opravdu nakopnou, další dny je cítit, jaká část těla se posilovala, ale hlavně – jde to vidět!!! Miluju je ❣. Postava se mi rozhodně zpevnila a vytvarovala💪. Snažím se jíst pravidelněji a hlídám si příjem.

Kamila

Celá aplikace se mi velmi líbí. Její přehlednost hodnotím na jedničku, nic lepšího jsem neměla👍🙂.

Tréninky jsou prostě super. Videjka jsou TOP, klobouk dolů! Koukla jsem se na rozpis, na recepty i na nákupní seznam, stáhla jsem si to a až budu mít po karanténě, tak se na vše vrhnu. Už se těším, protože ty recepty jsou jedna radost 🤤.

Jinak to máte opravdu pěkně a přehledně zpracovaný a k tomu ten nákupní seznam 👍😉, ten je boží. Líbí se mi úplně všechno, moc se vám to povedlo, máte být na co hrdé 🙂👍.

Cítím se skvěle 🙂. Doporučila bych i dál, protože taková appka se jen tak nevidí, jste super 🙂🙂.

Marie Lechermayerová

Appka je perfektní, nevytkla bych vůbec nic. Tréninky super. Po dlouhé době jsem začala chodit do fitka. Hledala jsem cviky a celkově rady jak začít. Narazila jsem na YouTube na veeelikou sympaťandu Katy B. To mi moc pomohlo při prvních návštěvách fitka. Pak jsem objevila aplikaci a super. Jste symaťandy všechny, snad se dostanu do Plzně na plánované osobní setkání.💪 Recepty se mi líbí, je to skvělá inspirace. Snažím se jíst intuitivně, dle chutí a pravidelně, bez hladovění, aby nedocházelo k záchvatovitému přejídáni. To, co mě v aplikaci zaujme, tak zkouším, připravila jsem si např. rýžový nákyp, jablečno-cizrnové řezy, jáhlovou kaši k snídani místo ovesné atd. Takže za receptíky také palec nahoru.😋 Jsou VÝBORNÉ. Také bych chtěla zkusit nějakou vaši výzvu.😎👍 Změnu na postavě zatím nevidím… no, už mi táhne na 40 🙈. Přiznávám se, že se ani pravidelně nevážím ani neměřím, to jsou věci, které mě dříve zbytečně stresovaly. To, jestli jsem dvě kila nahoře nebo dole mi stejně prozradí, pocit, zrcadlo i oblečení. 🤭🙂 Ale baví mě to, motivuje mě to a to je důležité. Občas bojují s tím záchvatovitým přejídáním, takže členství v appce je pro mě motivující. 🙏 Určitě bych aplikaci doporučila!

Alena

Aplikace se mi líbí moc! Jsem z ní nadšená! Přehlednost je úplně super!

Miluju všechny tréninky! Každý den se na cvičení s vámi strašně těším! Každý trénink jak je v reálném čase mě neskutečně baví! Jak tam jsou odpočítané pauzy a tak. Máte to vymyšlené úžasně!

Recepty jsou také vynikající!! A hlavně jsou pestré! Úplně všechny!! Jídelníček je pestrý, na každé jídlo se těším, až si ho udělám.

Cítím se úžasně! Jídelníček je parádní, takže nemám žádné chutě na sladké.

Aplikaci bych určitě doporučila!

Jitka

Aplikace je skvělá, všechno přehledně, na jedné appce, super. Tréninky a recepty jsou super a plán se mi celkově líbí. Super je spodní lišta na rychlé překlikávání v aplikaci. Po trenincích jsem občas druhý den vyřízená a bolavá, což mě těší, zatím změny nepozoruji, ale pociťuji. Určitě bych aplikaci doporučila.

Jana

Aplikace se mi moc líbí, vše je srozumitelné a přehledné. Tréninky skvělé, spokojenost. Ze stravovacího plánu, tak z toho jsem přímo nadšená, tolik pestrosti a chutí. Každý den se těším, jak skvěle najím. Cítím se plná elánu a síly. Až mi vyprší členství, prodloužím si ho. Vyhovuje mi, že je to pohodlné, nemuset vymýšlet, co, z čeho a jak vařit a jak s čím a kolikrát cvičit.

Monika Dočekalová

Líbí se mi tréninky, doporučení ke stravě a to, že budete appku dál vylepšovat. Je krásně přehledná.

Stravovacím plánem se zatím neřídím dopodrobna, ale už nyní mám více energie.

Cvičení je super, mám po něm radost, že jsem něco udělala pro svoje zdraví.

Zatím aplikace určitě splnila má očekávání a mohu ji doporučit dál.

Miriam Malá

Aplikace se mi moc líbí, jsem s ní spokojená.

Přehlednost skvělá.

Tréninky jsou perfektní.

Jídelníček mi vyhovuje, recepty jsou skvělé.

Těžko říct, co se líbí nejvíc, je to celé dokonalé.

Očekávání členství určitě splnilo, jste holky šikovné.

Cítím se dobře, nejsem tak unavená, nemám tak nafoukle břicho.

Určitě bych doporučila.

Jana Kaláčová

Aplikace je moc hezky vymyšlená a přehledná, najdu vždy vše, co potřebuji. Tréninky se mi líbí :). Byla jsem zvyklá cvičit trochu více náročná videa, ale líbí se mi pauzy mezi jednotlivými cviky, to jsem dříve nedělala. Se stravovacím plánem jsem hodně spokojená, jídla jsou dobrá a nemám hlad. Jídelníček si skládám, jak se to hodí mně podle toho, na co mám zrovna chuť :). Cítím se dobře, každý den se těším na nové recepty a cvičení. Nejvíc změn vidím na postavě, předtím jsem nevěděla, kde dělám chybu, že se moje tělo nemění, teď se podívám do zrcadla a mám radost :). Aplikaci bych doporučila i své kamarádce :).

Petra Bártová

Prehľadnosť aplikácie je výborne prepracovaná, pracovať s ňou bude vedieť každý :). Trening a online videá pomôžu aj začiatočníkovi, ale nesklamú aj pokročilým. Najviac sa mi páči inšpiratívny jedalniček, jedla sú chutne, dajú sa rýchlo pripraviť. Nikdy som nejedla tak veľa ako posledný mesiac, stojí to za to :). Po mesiaci s appkou s ktorou pracujem sa cítim 100 % lepšie, moje telo sa tvaruje a pomaly si budem musieť obnoviť šatník keďže sú mi nohavice voľne 🙈. Doporučila by som to každému, kto má chuť začať makať, nič nie je zadarmo, ale aplikácia namotivuje a pomôže pochopiť ako pracovať so svojim telom, aby sme videli výsledky našej driny ❤️.

Veronika

Aplikace je skvělá. Cvičení je super a zvládne ho každá, ať je její váha jakákoli. Já jsem začínala na 97 kg, navíc jako onkologický pacient, který rok necvičil vůbec. Byla jsem opuchlá, s mnoha kily navíc, bez kondice, unavená a přesto mě tohle dokázalo zvednout doslova z postele a začít na sobě pracovat. Teď po 5 týdnech mám 5 kg dole, jídlo mi nesmírně chutná, vrátila se mi energie, mé tělo se hezky mění a dokonce jsem začala i běhat, což mě nikdy nelákalo a teď mě to baví. Našla jsem nový impuls k péči o sebe samou a cítím se výborně. Moc děkuji!!! Nedokáži si už život bez vás představit. Vše je skvělé...nápadité. Je to nová výzva, kterou vítám. Nemusím na internetu hledat cvičení, které mi bude vyhovovat, protože u vás jej mám takové, abych jej zvládla a formovala svou postavu, jak je potřeba. Inspirativní jídelníček je výborný. Spoustu jídel mě mile překvapilo. Určitě je budu připravovat i po skončení výzvy. Jsou chutná a rychlá. Cítím se výborně. Mám plno energie, splasklo mi břicho, cvičení mě baví, váha jde pomalu dolů. Nikterak výrazně, ale pomalu a tak, aby se tělo novým změnám přizpůsobilo. A zvládám cvičení i jídelníček při biologické léčbě rakoviny, která mé tělo výrazně oslabuje, což dokazuje, že se výzvě nemusí bránit ani lidé s onemocněním. Opravdu to doporučuji. Zdravý životní styl jim pomůže lépe se s nemocí poprat a najít cestu aby se cítili lépe uvnitř i navenek. 100x ano!! Doporučuji. Mě to nakoplo a peněz určitě nelituji.

Magda

Moje postava se za rok členství v aplikaci změnila hodně. Jelikož jsem potřebovala na začátku nabrat jak svalovou, tak tukovou hmotu –⁠ což se mi podařilo. Mé tělo se tím opravdu změnilo. Vypadá více zdravě, žensky a trosku i “fitnessácky”. Můj životní styl se také změnil, k lepšímu. Více se zaměřuji na tu kvalitu potravin a na jejich složení a celkově se snažím jíst kvalitně. A třeba chutě na nějaký sladkosti už vůbec nemám. Jsem celkově spokojená, jaký kus práce jsem udělala. Členství v aplikaci bych na 100% doporučila!

Naty

Aplikace se mi líbí, vše je přehledné, snadné k používání, jsem moc spokojená. Tréninky super, každý den potom cítím dané partie, především ruce. Stravovací plán mi vyhovuje a vyzkoušela jsem už spoustu receptů a ještě vyzkouším. Díky vám jsem si oblíbila spoustu surovin, které u mě už nikdy nesmí chybět. Vnímám u sebe rozhodně změny, mám méně chutě na sladké a nezdravé jídlo. Cítím se lehčí a v hlavě to mám taky srovnané. Jasně, občas si ještě něco dám mimo plán, když máme oslavu a podobně, ale nepřeháním to. Určitě bych doporučila členství v aplikaci i těm, kteří o něm uvažují. ☺️

Iveta

Přehledný jídelníček i tréninky, vstupní uživatelská videa mne nadchla. Cvičení je bezva, není příliš těžké, abych byla demotivovaná při startu, zátěž si mohu motivačně upravit a zaznamenat - oceňuji přiložené plány, které je možné si vytisknout. Stravovací plán mne donutil se zamýšlet nad poměrem živin v mé stravě i vzhledem k mému těhotenství, jsem za to ráda. Recepty mne inspirovaly k jídlům, která jsem neznala i když jsem stejné potraviny jedla v stále stejné podobě. Díky němu jsem se naučila zařazovat více vloček, proteinové prášky, ale používat i tofu natural na sladký způsob. Cítím se výborně hlavně s pravidelným cvičením. V kombinaci s jídelníčkem nebývám tolik unavená, nezaplácávám se rychlými cukry, snažím se promýšlet a stravu si připravovat dopředu do krabiček. Z toho mám pak dobrý pocit, že pro sebe něco dělám a jsem k sobě vlídná. Strong beauty bych doporučila nejen svým kamarádkám, ale všem ženám. Učí být vlídná k sobě i ke svému tělu, být za něj vděčná, dobře se o něj starat a mít z něj dobrý pocit. Díky aplikaci i aktivitě trenérek Strong beauty na sociálních sítích získávám více, než jsem kdy získala s jakýmkoli trenérem při individuálním tréninku v posilovně. Cením otevřenost, sdílení svých zkušeností a životní cesty, vyváženého a zdravého přístupu, který dobře balancuje mezi tím, co máme rády a co je užitečné, sdílení super tipů, receptů apod. Děkuji za to.

Michaela Zdráhalová
>