Textové reference koučky Marti

Dříve jsem se stravovala vcelku zdravě, ale nedostatečně, cvičení jen běh na páse. Problém byl, že jsem nemohla zhubnout, spíš jsem pomalu pořád přibírala. Osobní koučink mi pomáhá hlavně v disciplíně, motivaci, že se v tom člověk neplácá sám. Marti je skvělá, i přes mé počáteční zmatkování se mnou měla trpělivost a žene mne dál. V rámci možností je moje tělo pevnější.😊 Umím teď daleko víc jíst a přemýšlet o tom, co jím. Učím se cvičit cviky, které jsem nikdy předtím necvičila. 😁 Určitě bych koučink doporučila.

profile-pic
Katerina Hrozova
Marti

Před zahájením koučinku jsem se stravovala zdravě, jen jsem kvůli osobním problémům vyjela z naučeného rytmu a potřebovala jsem podporu koučky, abych se do něj dostala zpět. S mou koučkou nám to šlo skvěle. Marťa mi vše nastavila a já se po měsíci dodržování cítím mnohem lépe. Spokojenost stoprocentní. Vím, že se na ni mohu vždy ve všem spolehnout. Váha jde dolů, znovu jsem zařadila pravidelné cvičení. Cítím se skvěle, jsem spokojená. Díky osobnímu koučinku jsem se dokázala vrátit zpět do zajetých kolejí, které jsem kvůli sérií osobních problémů v loňském roce neměla sílu dodržovat. Určitě bych proto koučink Strong beauty doporučila.

profile-pic
Tereza Brhelová
Martina

Před fitness programem jsem se stravovala nepravidelně, hlavně hodně sladkých potravin a stále jsem přibírala. Přestala jsem jíst maso a byla jsem s jídlem v koncích, nevěděla jsem co mám jíst, aby šla váha dolů. Fitness program mne namotivoval a ukázal, že i vegetariáni mají různorodé možnosti ve stravování. Za mne TOP!

Fitness program mi také ukázal, jak se dá krásně a plnohodnotně jíst bez pocitu hladu a přitom hubnout. :-)

Má koučka Marti je skvělá :-). Můžu napsat i v jiný den než v den reportu a dostane se mi odpovědi. V každém reportu chválí a motivuje, dodává to člověku sebevědomí a energii! Marti, děkuji :).

Jsem moc spokojená. Vím, že jím zdravé potraviny a konečně se učím to, po čem jsem delší dobu toužila. Jíst zdravě a vegetariánsky tak, aby mi nic nechybělo. Zhubla jsem 4 kg a jedeme dál 😇.

Nyní už vím, že jídlo je kámoš a že je jen potřeba umět ho správně rozložit.

Na tisíc procent bych program doporučila dál! Jsem moc ráda, že mne k Vám internet zavedl.:)

profile-pic
Natalie Večeřová
Marti

Myslela jsem si, že dříve jsem se stravovala dobře, ale přitom jsem jedla strašně málo 😇 Moje koučka mi pomáhá navyšovat příjem, jím mnohem víc, mám mnohem víc síly a díky tomu se cítím lip😇 Naprosto úžasná podpora, Marťa je skvělá, jsem fakt ráda, že jsem se konečně rozhodla a šla do toho😇 Rozhodně jsem spokojená, zatím jsme ve fázi reverzní diety a já si díky tomu královsky papám😁 Díky Martě jsem se naučila hlavně pořádně jíst a určitě to stálo za to. Koučink bych rozhodně doporučila.

profile-pic
Iveta Valentová
Marťa

Před programem jsem se snažila stravovat zdravě, ale snažila jsem se jíst spíše méně sacharidů. Teď už vím, že to byla chyba.

Fitness program mi pomohl zbavit se záchvatovitého přejídání a navrácení menstruace.

Martinka byla úžasná koučka, vždy mě umělá namotivovat a podpořit. Vždy mě poradila, když jsem potřebovala něco vědět ,byla naprosto úžasná a ochotná.

Díky programu jsem zhubla hodně centimetrů a pár kilo . Hlavně jsem se díky programu naučila mít ráda sama sebe.

Také jsem se naučila, že jídlo je přítel a není potřeba se ho bát.

Určitě bych program doporučila všem, kteří si přejí najít tu správnou cestu.

profile-pic
M. Z.
Martina Průšová

Než jsem vstoupila do programu, tak jsme už několik let bojovala s neustálými dietami. Pořád jsem přemýšlela nad tím, co mám jíst, kolik a do toho jsem hodně sportovala. Moje tělo ale ve skutečnosti dostávalo málo energie a začalo se to podepisovat na mém fyzickém a psychickém stavu. Už jsem nevěděla, jak to řešit, protože jsem naopak neustále přibírala a tak jsem vyhledala pomoct odborníka - koučky Marti.

Marťa na základě mých odpovědí na různé otázky vyhodnotila můj stav a odhalila, že se stravuji nedostatečně a nedávám tělu to, co potřebuje. Doporučila mi reverzní dietu, nastavila příjem a doporučila vhodnou sportovní aktivitu tak, aby se tělo uzdravilo a já se cítila lépe. Už po chvilce se mi mnohonásobně zlepšil zdravotní stav, zrychlil se mi metabolismus, cítila jsem se lépe, začala jsem být veselejší, sebevědomější a dokonce jsem i přes větší příjem začala lehce hubnout.

Marťa byla výborná koučka. Vždy mi vše krásně vysvětlila, dávala skvělá doporučení, odpovídala rychle, ochotně, motivovala a cítila jsem, že opravdu ví co dělá a tím pádem jsem neměla žádné pochybnosti o tom, že dané nastavení je právě to správné, co bych měla dělat. :)

Za 20 týdnů spolupráce se nám společně s koučkou podařilo dosáhnout spousty věcí. Hned na začátku programu jsme navýšily příjem, tím pádem už nemám permanentní hlad a myšlenky na jídlo a mám daleko více energie a mnohem lepší náladu. Naučila jsem se jíst podle určitých pravidel, což mi vyhovuje - jsem totiž daleko klidnější a jistější v tom, co dělám. Cítím se sebevědomější a začala se mi formovat postava i přesto, že si dopřávám více jídla, než dříve.

Naučila jsem se dávat tělu dostatek živin, které potřebuje a netrápit ho nevhodnými a nadbytečnými sportovními aktivitami. Získala jsem jistotu v tom, kolik bych měla přijímat kalorií a zároveň jak moc k tomu cvičit. Dozvěděla jsem se, jak tělo funguje a reaguje a jak na to mohu reagovat já. Naučila jsem se být ke svému tělu laskavější a získala jsem daleko větší sebedůvěru.

Určitě bych program doporučila všem těm, kteří řeší nějaký dlouhodobější problém a potřebují najít správnou cestu a nepochybovat o tom, že dělají správnou věc. Tento fitness program mi poskytl jak informace, tak podporu a pochopení koučky, tak požadované výsledky. :)

profile-pic
Lucie K.
Marti

Moje strava byla před začátkem programu velmi omezená a kalorie jsem měla špatně rozložené. Tím pádem jsem byla unavená a do ničeho se mi nechtělo. Fitness program mi pomáhá najít rovnováhu ve stravě, a zjišťuji, že jídlo je ta správná cesta k tomu aby začalo vše fungovat.

Marta? Já tu holku miluju 🤣, když mám problém okamžitě se ozve s radou a s takovou podporou, že si pak říkám, proč jsem si vlastně stěžovala, že to nejde a že nevidím ty výsledky, tak jak bych chtěla. Martinka mi to tak vysvětlí, že mám zase chuť v tom pokračovat dál.

Zatím jsem dosáhla toho, že cm ubývají. Sice pomalu, ale mizí...a dokonce i energie se mi vrací. Což je pro mě to největší pozitivum. Díky koučinku jsem se naučila to, že se nemusím stresovat ohledně jídla a to, že si jídlo i pohyb užívám.

Určitě bych fitness program doporučila své kamarádce, jste skvělá parta. Martinka vždy vše vysvětlí a já jsem maximálně spokojená.

profile-pic
Stanislava Šafandova
martinka

Před začátkem koučinku byla moje strava nedostatečná, a tak jsme se s Marti zaměřily na navýšení kalorického příjmu, který se postupem času zvyšoval a zvyšoval. Cvičit jsem cvičila pravidelně už předtím, takže jsem na pravidelný pohyb byla zvyklá. Ale díky osobnímu koučinku jsem začala i s fitkem! Nyní jím dostatečně a odezněly chutě na sladké. Chtěla jsem zhubnout a to se nám pomalými krůčky daří. Tvarujeme postavu, mám pravidelnou pestrou stravu a radost z pohybu, stoupající sílu. To mě motivuje. S mou koučkou jsem naprosto spokojená. Naše komunikace funguje na jedničku. Neskutečně mě motivuje, i když jsem začala pochybovat. Opět mě nakopla a makáme dál!! Formujeme a osvalujeme postavu. Jsem moc spokojená. Díky osobnímu koučinku jsem se naučila disciplíně a trpělivosti. Všechno přece nejde hned! Každopádně taky pravidelné a dostatečné stravování. Koučink bych doporučila na 100%.

profile-pic
Barbora Lipová
Marti

Předtím, než jsem vstoupila do programu, tak jsem jídelníček moc neřešila. Měla jsem dny, kdy jsem měla problém dodržet stravovací plán, jelikož jsem nikdy nebyla zvyklá držet se jídelníčku. Ale díky programu jsem se naučila lépe stravovat a sestavit si správný jídelníček.

Marti byla skvěla. Měla pro mne pochopeni a když jsem měla problém s některými potravinami, tak se mi snažila jídelníček přizpůsobit, poradit a hledala vhodné varianty, aby mi jídelníček vyhovoval.

Během 8. týdenního programu jsem shodila 5 kg a celkem 20 cm. S výsledky jsem moc spokojená.

Díky fitness programu jsem se začala více zabývat tím, co jím a snažím se o dodržování jídelního plánu.

Fitness program můžu doporučit všem, co o něm uvažují a chtějí zlepšit své dosavadní stravování :)

Iva :).

profile-pic
Iva
Martina Průšová

Pred začiatkom fitness programu som sa stravovala veľmi nepravidelne, nevedela som koľko a čo môžem jesť. Teraz viem, koľko a čoho si môžem dopriať a niesom hladná. Moja koučka je skvelá, vždy mi odpíše a hlavne vysvetli, ak mám pochybnosti, či keď si neviem rady. Vďaka programu mi ubudlo zopár cm a telo sa konečne formuje. Som spokojná. Určite by som program odporučila.

profile-pic
Elena Švondrková
Marti

Prošla jsem si anorexií a následně záchvatovitým přejídáním. Pořád jsem měla nutkání toho sníst míň, ale samozřejmě jsem to vydržela nejvíce 3 dny a pak jsem se vždy zaplácla hlavně nezdravým sladkým jídlem. Z tohoto kolotoče jsem si nevěděla vůbec rady.

Program mi pomáhá se správně a vyváženě stravovat. Když jsem se po dlouhém rozhodování konečně odhodlala vás oslovit, tak vím že jsem udělala snad své nejlepší rozhodnutí v životě. To co jsem dokázala díky programu za 4 týdny, jsem sama nedokázala za skoro 2 roky.

Opravdu jsem teď šťastná a hlavně ne hladová. Dostává se mi té nejlepší péče! Emaily od Marti jsou pro mě jako taková psychoterapie. Vždy jsem po jejich přečtení namotivovaná a ještě více odhodlaná se dále zlepšovat. Naučila jsem se správně jíst, hlavně proto jsem váš tým oslovila. A hle, po čtyřech týdnech žádný hlad a spokojené tělo! Opravdu jsem neskutečně moc spokojená a taky za to vděčná!

Správně se stravovat, brát ohledy na své tělo, nehladovět a taky to, že i když se mi něco nepovede, tak si z toho nic extra nedělat a jít prostě dál. Děkuju za to hrozně moc Martě, která má se mnou svatou trpělivost! Rozhodně doporučuji! Už jsem o něm pár kamarádkám říkala. Myslím si, že nebude dlouho trvat, než nějaká z nich vás osloví.

profile-pic
Kateřina Vondalová
Martina Průšová

Před zahájením koučinku jsem se stravovala, řekla bych, zdravě, jen jsem toho moc nesnědla. Cvičila jsem třikrát týdně, ale celý život spíš kardio, poslední půlrok jsem se snažila více posilovat. Problém u mě je tuk v oblasti boků a břicha, toho nejsem schopna se zbavit. Moje koučka mě učí jíst víc, než jsem byla zvyklá a zařazovat potraviny, které jsem denně nejedla, např. luštěniny. Podpory a pochopení se mi dostává až nad míru. Myslím, že Marťa určitě ví, co dělá a dokáže člověku pomoci i s jinými věcmi a to tím, že je všímavá a snaží se poradit, co by člověk mohl dělat. Myslím, že je ještě čas dělat závěry.🙂 Naučila jsem se víc jíst a tím dodávat tělu více energie a líp se stravovat. Určitě bych koučink doporučila, člověk se přiučí něco nového, na každou otázku v rámci stravování dostane profesionální odpověď a určitě dostane jiný pohled na jídlo.

profile-pic
Zuzana Polakova
MARTI

Před osobním koučinkem jsem byla na nízkém příjmu, hodně cvičila a kvůli tomu nastaly problémy jako záchvatovité přejídání a ztráta MS. Osobní koučink mi pomáhá díky správnému nastaveni jídla, tréninků, kardia a mám také více odpočinkových dní. Od své koučky Marti mám maximální podporu. Vždy mi poradí, pomůže a podpoří. Díky její podpoře a motivaci jsem mentálně v klidu a v pohodě. V rámci osobního koučinku jsme dosáhly navracení MS a úplně odeznělo záchvatovité přejídání. S těmito výsledky jsem naprosto spokojena, protože se nám to podařilo za velice krátkou dobu. Díky osobnímu koučinku jsem se naučila jist více jídla, než bych si sama sobě dříve dovolila. Naučila jsem se mít rada svoje tělo i s nějakými kily navíc a také to, ze je důležité být po psychické a fyzické stránce zdravá a potom je možné dělat nějaké vizuální změny. Koučink se Strong beauty bych doporučila jak kamarádkám, tak i všem, kdo chtějí nějakou změnu nebo potřebují pomoc a podporu, tak jako jsem ji potřebovala já.

profile-pic
Lucie Rosecká
Marti

Stravovala jsem se zdravě, ale pořádně jsem nevěděla, jak na to.

Nevyznala jsem se v hodnotách ani kaloriích. Martinka mě naučila vše správně využít v běžném životě.

Marťa pro mě byla opravdu velkou podporou a motivací. Ještě to není ono, ale myslím si, že jsem udělala pokrok.

Naučila jsem se správně stravovat a vůbec, vyznat se ve stravování obecně.

Určitě bych doporučila i dále!

profile-pic
Petra Taušová
Martina

Před začátkem programu jsem pravidelně cvičila a málo jedla, což vedlo k přejídání a následnému zvracení.

Program mi moc pomohl, jsou to již 4 týdny, co jsem se nepřejedla!

Martinka je super podpora, je prostě úžasná.

Dosáhla jsem úbytku 0,5 kilo a pár cm, hlavně nemám potřebu se přejíst a jsem moc spokojená. Naučila jsem se, že je potřeba dostatek jídla, aby tělo fungovalo.

Určitě bych program doporučila i dále.

profile-pic
Martina Zouharová
Martina Průšová

Před koučinkem jsem se stravovala poměrně zdravě, ale málo. Věděla jsem, že mám poměrně málo jídla, ale bála jsem se navyšovat a můj vztah k jídlu nebyl úplně zdravý. Vztah k jídlu se mi zlepšuje a jsem mile překvapená z toho, že navyšuje jídlo a postava se jakžtakž drží. Marti je hrozně milá, hodná a chápající koučka. Se vším mi poradí a je hrozně super mít někoho, kdo mě chápe. Navýšily jsme už dost jídlo a postava se poměrně drží stejná. Hlavně se mi zlepšuje vztah k jídlu. Koučink bych doporučila i dalším ženám a dívkám, které o něm uvažují.

profile-pic
Natali Nováková
Marti

Příšerně, nepravidelně, málo, hodně sladkého. Měla jsem obrovské výkyvy nálad i energie a myslím, že jsem se potýkala s emočním jedením. Díky koučinku se cítím suprově. Mám nový motor. Baví mě zkoumat potraviny, jejich účinek na mé tělo i mysl. :) Podpory koučky se mi dostává naprosto úžasné. Je pro mě velká podpora, dokáže mě skvěle motivovat, ochotně zodpovídá moje otázky, radí mi, dodává recepty, když si nejsem jistá, co z daných potravin mám vařit. Zhubla jsem zatím 3 kg, ale přes 20 cm celkově, za což jsem strašně ráda. Ještě mám dlouhou cestu před sebou, ale je to skvělý vidět ten pokrok. :) Naučila jsem se pravidelně jíst. Došlo mi, že hladovění nikomu ještě neprospělo a že chci v nové cestě pokračovat. Na 100 % bych koučink doporučila i své kamarádce! Lituji jen jedné věci, a to, že jsem s vámi nezačala dříve.❤️

profile-pic
Tereza Krausová
Martina P.

Mé stravování před koučinkem bylo mým aktuálním vnímáním, řekla bych, příšerné.😃 Rozhodně vím, že je to něco, k čemu se už nechci nikdy vrátit. Nedávala jsem tělu zdaleka to, co potřebovalo a "hezky" mi to vracelo… Nejenom ve vzhledu, ale i únava, extrémně bolestivá menstruace atd. Během těch 2,5 let jsem s pomoci Marti ušla, troufám si říct, obrovský kus cesty. Zjistila jsem, že menstruace nemusí znamenat 4 dny v bolestech. Že pohyb může být radost. Že když dám tělu, co potřebuje, vrátí mi to ve spoustě energie, síly, zlepšené pleti atd. A jako bonus se teď se svou koučkou Marťou loučím na začátku 9. měsíce těhotenství, ve kterém mi byla velkou oporou a vím, že jsem se malému snažila dat maximum toho, co potřebuje. Sice váha vlastně jako na začátku, ale beru to vše samozřejmě úplně jinak a vím, že to není nemožné, vím, jak na to a kdo mi s tím pomůže. A už teď se těším na tu fázi, která po porodu přijde a těším se na tu cestu za spokojenějším, a úplně jiným, já. Spokojenost je maximální. 😊 Marťa vždycky věděla co říct. Slova podpory u mých různých stesků, jak už pracovních, tak osobních či zdravotních, byly na týdenním pořádku. A zároveň se mi vždycky snažila pomoct i nějak “navíc” - doporučení, odkazy… Ale zdaleka to nebylo jen chlácholení. Vždycky mi dokázala říct, proč to vlastně dělám, pomáhala mi najít mou vnitřní motivaci. Ještě jsem zdaleka nebyla v cíli, když přišlo, trochu nečekaně ( 😃), těhotenství. Nicméně si myslím, že bez koučinku bych těžko někdy potkala aktuálního přítele a myslím si, že tím, že tělo bylo v dobré “kondici”, povedlo se i těhotenství a prostě přišlo. Věřím v tomhle na osud, že to tak má být.😊 A obrovský posun je pro mě vnímání a plánování jídla. Něco jako intuitivní stravování a podobně mi přišlo úplně mimo. Nicméně poslední měsíce? To tělo si prostě samo řekne, co chce. Zároveň je pro mě automatické si hlídat bílkoviny v každém jídle, pokud to jde, tak zeleninu. A když není? Doplním později. A když ne? Tělo mi jasně řekne, že to chce.😃 Zároveň i vnímání pohybu. Ač je pro mě těhotenství extrémně náročné období, jak psychicky, tak fyzicky. Myslím, že jsem si prošla velkou částí těch “nepříjemných” prožitků, které jsou prostě s těhotenstvím spjaty a rozhodně se nemůžu hýbat tak, jak bych chtěla. Tak vím, že to skončí. A vím, k čemu se chci vrátit. A vím, co chci předat svému synovi - základy správného stravování a že pohyb je radost a běžná součást - tohle by mě před začátkem určitě nenapadlo a neřešila bych to. A nejlíp to půjde, když to prostě uvidí u mě jako běžnou věc. Změnila jsem smýšlení o svém těle. O jídle. O pohybu. A naučila jsem se, doufám, co mé tělo potřebuje k tomu, aby dobře fungovalo.😊 a že cesta je cíl. A ze šťastnou mě neudělá číslo na váze. Koučink bych rozhodně doporučila. Není to pro každého, je to pro člověka, který se opravdu rozhodne na sobě makat a něco chce změnit. Není to zázračný produkt, po kterém zhubnu mávnutím kouzelného proutku, ale je to neuvěřitelná podpora, pokud se člověk rozhodne něco udělat se svým životem a těm to mužů jedině doporučit.

profile-pic
Hana Strakova

Před koučinkem jsem se stravovala nedostatečně. Jedla jsem až večer, celý den jsem neměla potřebu. Pohyb jsem neměla vůbec začleněný. Měla jsem problémy s přejídáním a neukojitelnými chutěmi na sladké, slané, kyselé. Má váha se postupně stále zvyšovala. Cítila jsem se vyčerpaná. Nyní stavy přejídání nemám, navíc se učím sestavovat si správně jídelníček, což je fantastické. Největší benefit koučinku je vlastně to, že jím. :D Podpora od mé koučky je maximální, Marťa je báječná a jsem vděčná, že se naše cesty střetly a že mám tu čest být její svěřenkyní. Jsem jí vděčná za to, že mi ukázala tu správnou a lehce udržitelnou cestu, jak poznat své potřeby. Za 4 týdny spolupráce jsem se zmenšila o 24,5 cm a snížila váhu o krásných 4,8 kg. Což je super! Jsem naprosto spokojená. Díky osobnímu koučinku jsem se naučila, že jídlo není nic špatného, ba naopak. :) Osobní koučink bych doporučila na 100%.

profile-pic
Kateřina Koubková
Martina Vlášek

Před začátkem fitness programu jsem se stravovala nedostatečně, aniž bych o tom věděla, byla jsem unavená a neměla jsem chuť do tréninků. Díky programu vím, jak má zdravé stravování vypadat, postava se mi zpevnila a já jsem zesílila. Moje koučka Marti byla skvělá, vždy, když jsem potřebovala, tak mi pomohla. S výsledky jsem spokojená, postava je výrazně pevnější a mám i víc energie Naučila jsem se lépe stravovat a mám teď i vyšší sebevědomí a celkovou radost z režimu, který mi Marti pomohla nastavit a také z toho, že jej zvládám dodržovat, i když jsem si ze začátku myslela, že to nevydržím. Ale zvládla jsem to a to i díky tomu, že tu Marti byla pro mě a podpořila mě. Určitě bych fitness program doporučila i své kamarádce.

profile-pic
Lucie Kroftová
Marti

Před zahájením koučinku jsem si nedokázala udržet motivaci v průběhu celého dne, ani ve cvičení, ani v jídelníčku. Vždy jsem dodržovala režim během dne, ale večer vždy přišla chvíle, kdy jsem měla jen samé výmluvy a chutě. Stravování podle tabulky mě baví a přijde mi jednoduché oproti ostatním možnostem, které jsem kdysi zkusila. Jídla jsou velmi rozmanitá a přes den toho sním hodně, a pak večer s plným žaludkem nemám potřebu lovit čokoládky a další zbytečnosti. Marťa je skvělá. Vždy se těším na report. Dříve jsem se ve svých snahách potýkala pouze s větami typu: ,,Proč teda tolik jíš, když chceš zhubnout?", anebo: ,,Jestli chceš zhubnout, tak začni pořádně makat!" Marťa umí poradit a pochválit i sebemenší snahu a to je pro mě hrozně příjemnej pocit, který mě vede kupředu. Cm dole, váha klesá, bez hladovění, stále motivovaná,... Naučila jsem se hlavně na sebe nespěchat. Užívat si vše, co dělám. Dříve jsem cvičila jen proto, že jsem si myslela, že mě to dovede k hubené postavě. Momentálně cvičím pro své zdraví, pro svou sílu a pro dobrej pocit. A vím, že si nemusím odpírat oblíbené pečivo. Koučink bych určitě doporučila!!!!!!

profile-pic
Petra Nováková
Marťa

Před začátkem osobního koučinku jsem jedla převážně tuky, a tím pádem jsem se dostávala do kalorického nadbytku a přibírala jsem. Cvičila jsem denně 30 minut běh a žádný silový trénink. Měla jsem problémy s váhou a nevlídný pohled sama na sebe. Nyní si rozhodně svého těla začínám více vážit, protože dokáže trénovat a zároveň se rychle regenerovat. A vnímám u sebe i pozitivní psychické změny, že mám celkově větší radost a jsem na sebe pyšná, že to všechno celkem zvládám. Navíc se cítím fyzicky daleko silnější, což je super pocit. :) Marti je hrozně hodná a nápomocná. Vždycky, když potřebuju dodat motivaci nebo mám otázky, tak mě podpoří a na všechno mi zodpoví, takže vždy vím, co mám dělat a proč. Navíc z Marti vyzařuje velmi pozitivní energie, takže je vždycky příjemné si od ní číst maily, nebo se dívat na její report videa. :) Můj cíl v rámci fitness programu je shodit přebytečná kila a zpevnit postavu. Jde to sice pomaleji, než jsem si myslela, ale myslím, že ve výsledku je to zdravější, když je to hubnutí pomalejší. Ale užívám si ten proces a myslím, že nějaké výsledky jsou už i vidět. Takže jen doufám, že je budu vidět i nadále. :) Naučila jsem se, že člověk nemusí jíst pouze 1400 kcal za den, aby zhubnul. Že to jde, sice pomaleji, ale zdravěji, i s příjmem 2050 kcal denně, takže nemusím hladovět, abych dosáhla výsledků. Zároveň mě tahle spolupráce donutila mít více pohybu, což je jen velké plus. :) Určitě bych fitness program doporučila, je to úžasná zkušenost, hrozně moc mi ten osobní koučink dál. :)

profile-pic
Lucie Rothová
Marti

Před zahájením fitness programu se Strong beauty jsem se stravovala vcelku dobře, ale málo s úmyslem trochu zhubnout. Do programu jsou vstoupila právě s tím, že bych chtěla pár kilo dát dolů, vytvarovat postavu a naučit se dlouhodobě udržitelně a zdravě stravovat. Nezhubla jsem sice tolik, kolik jsem doufala, ale jinak program splnil vše, co jsem chtěla. Stoprocentní spokojenost hlavně s koučkou :-). Marťa byla skvělá, vše mi vysvětlila a hlavně mě vždy podpořila a motivovala. Ve výsledku jsem trochu zhubla na kila a tělo je o hodně vyrýsovanější. Jsem spokojená, co se týče programu a mojí koučky. Hlavně oceňuji že jsem se naučila ten obecný princip toho, jak se stravovat a rozvrhnout si jídlo a způsob cvičení. Určitě bych program doporučila i své kamarádce a už se tak i stalo :-).

profile-pic
Lucie Khauerová
Martina

Do Fitness programu jsem se přihlásila podruhé. Po prvním koučování s Marťou jsem se naučila krásně stravovat i jsem měla krásné výsledky, co se týče mého těla. Po skončení programu jsem ale snižovala nevědomky příjem, přidávala cvičení a následkem toho došlo k přejídání. Marťa mi nastavila opět příjem na míru, já si začala užívat život, nebýt na sebe moc přísná a pracuji na tom, aby vše bylo zase jako dřív. Díky Fitness programu nyní vím, že není žádané jet pořád na 100%. Občas zvolnit, dát si něco na zub je to, co právě já potřebuji. Marťa je úžasná, naprosto mě chápala, vždy podpořila, poradila a hlavně dodávala sílu pokračovat a nevzdávat se :). S výsledky jsem spokojená. Opět se učím žít normálně, stravovat se zdravě, ale nebát si i něco dát na zub. Fitness program bych doporučila všemi deseti všem, kdo o něm uvažují.

profile-pic
Ivona Zelenková
Marti

Před fitness programem jsem se 'nestravovala', hnala jsem se za kg úbytky a myslela jsem si, že když nasadím hladovku, takže to bude to správné a účinné, denně jsem naběhala v průměru 4km a nezhubla jsem ani deko.

Když jsem konečně začala jíst, začala jsem k mému velkému úžasu i hubnout.

Od mé koučky přichází neustálá podpora a pochopení. Motivuje mě nejen povzbuzujícími emaily, ale i foto kolážemi:-)

Zatím jsme dosáhly toho, že moje tělo začalo spolupracovat. Mám váhové i centimetrové úbytky a cítím se skvěle, nehladovím a nemám nepřekonatelnou chuť na sladké.

Díky fitness koučinku jsem se naučila správnému stravování. Vařím a ochutnávám jídla, která jsem ve svém jídelníčku nikdy neměla. Mám dostatek energie a motivace. V hlavě jsem si srovnala priority a věřím, že jsem udělala prostě něco skvělého pro své tělo.

Určitě doporučuji dál!

profile-pic
M.H.
Marti

Stravovala jsem se velmi špatně - málo a pak následovalo několikrát do týdne záchvatovité přejídání.

Díky Marti jsem se konečně přestala bát jídla. Marťa mi vše podrobně vysvětlila a myslím, že se mnou musela mít pevné nervy a trpělivost. Několikrát do týdne jsme si psaly e-maily. Když jsem si nevěděla rady, hned jsem Marťu kontaktovala a ta mi do pár hodin, někdy i jen minut odpověděla. Byla skvělá a je to správný člověk na svém místě.

Během čtyř týdnů se mi dokázala zpevnit a zformovat postava. Naučila jsem se brát cvičení jako koníček, který mě baví a nemusím se do ničeho nutit, naopak se na to těšit. Odnáším si také to, že jídlo je kamarád a palivo pro tělo, ne nepřítel, kterého by se měl kdokoliv bát. Určitě doporučuji dál.

profile-pic
Michaela Loskotová
Marti

Před vstupem do programu Strong beauty jsem jedla nedostatečně. Dlouho jsem se držela na minimálním příjmu, hodně jsem cvičila a ještě měla problémy s PPP. Díky programu jsem se naučila jíst zdravě, dostatečně a brát jídlo jako palivo a výživu pro tělo a ne jako strašáka. Obě koučky byly fajn, chápavé a schopné poradit. Jelikož jsem pár týdnů po začátku zjistila, že čekám další děťátko, tak můj 6 měsíční koučink se skládal hlavně z toho naučit se jíst, vyživit tělo a navýšit dostatečně příjem reverzní dietou a vrátit se ke cvičení. Vše se povedlo na 1. V těhotenství jsem přibrala jen minimálně, naopak jsem hubla a formovala a narůstalo jen bříško a bylo mi o poznání lépe než v předchozím těhotenství, kde jsem že zdravotních důvodů cvičit nemohla. Naučila jsem se, jak jíst správně a dostatečně a vrátila jsem se zpět k mému oblíbenému cvičení. Strong beauty bych určitě doporučila své kamarádce a již jsem to i udělala!

profile-pic
Moni Cap

Před osobním koučinkem jsem se stravovala nedostatečně. Buď jsem jedla hodně, ale častěji málo. Osobní koučink mi pomáhá nastavit optimální množství jídla a trénink. Tak nemám hlad a jídla mám spíš více. Od mé koučky se mi dostává velké podpory. Jsem moc ráda, že ji tu mám. Vždy ochotně vysvětlí a napíše vše, co potřebuji. Zatím jsem dosáhla toho, že jsem se naučila jíst správné potraviny v tom optimálním množství. Nemám hlad ani chutě. Stále se učím jídlo připravovat a plánovat dopředu. Mám za 4 týdny dole 24cm a 1,6kg a z toho mám velkou radost. Cítím se celkově lépe a mám více energie. Díky osobnímu koučinku jsem se naučila jíst opravdové jídlo, nové recepty, pravidelnost, důslednost a díky reportům umět se ohlédnout zpět a ohodnotit pokrok a ne jen koukat na číslo na váze. Věřím, že nyní jsem našla tu cestu, vím, že jsem teprve na začátku, že cesta to bude ještě hodně dlouhá, ale jsem velmi šťastná, že mám možnost mít na té své cestě takovou podporu ve Strong beauty. Určitě bych doporučila osobní koučink své kamarádce.

profile-pic
Dana Švehlová
Martina Vlášek

Před osobním koučinkem jsem se stravovala, jak by někdo řekl, zdravě. Avšak po období, kdy mi byl zakázán pohyb, jsem zajídala pohodu doma pytlíky s oříšky a váha šla nahoru. Ačkoli vím, jak funguje zákonitost kalorické bilance, rozhodla jsem se říci si o pomoc někomu, kdo tomu rozumí, než se sama zbytečně vrhnout do deficitu, který by mému tělu mohl ublížit a asi bych se bála abych to tak neškrtila, což sem samozřejmě dělala, a neskončila v kruhu držím se, přejím se a zase znovu. Osobní koučink mi pomáhá v tom, že člověk ví, že tam na druhé straně je někdo, kdo vás vidí objektivně. Má znalosti, je empatický a srozumitelně a lidsky umí podat pomocnou ruku. Marta mi dodává pocit jistoty, že to půjde. Je zlatá a když se nedaří na 100%, i tak mě pochválí. A upřímně, ta pochvala je takový impulz, že to vše je na správné cestě a když mi v hlavě hlodá červík, řeknu si, že právě proto tu jsem. Abych na to nebyla sama.

Marta je naprosto zlatý člověk. z videohovoru z ní čišela taková radost ze života, kterou si prostě přejete mít vedle sebe. Když se mi nedaří vidí to co se povedlo a ukáže že tam směřujeme . Naprosto perfektně vše vysvětlí a má trpělivost s otázkami a výmysly pro alternací cviků.

Prozatím za sebou máme 4. týden reverzní diety . Takže postupně navyšujeme příjem. Což samozřejmě musím říct že je tak příjemné. Váha i míry se dá říct stagnují a ačkoli bych si už sama právě ubírala jídlo poslouchám a vím proč to dělám. Dáme tělu co potřebuje a ono pak bude spokojené a snad se odmění i návratem k tomu jak jsem vypadala před rokem. Teď mohu říci že si užívám množství potravin a energie kterou mám.

Díky osobnímu koučinku jsem se naučila více jíst, přemýšlet více o tom co jím a dělat si ve volné dny čas na jídlo. Myslet také na dostatečný příjem tekutin. A největší zvrat v mysli nebo jak to říct, že můžete jíst nebo spíše že musíte jíst protože tělo máte jen jedno. Jako bych ztratila prosté nepřemýšlení o jídle. To že jako děti jsme jedli intuitivně a užívali si jídlo. Čím více nad tím člověk vlastně přemýšlí tím se v tom častěji ztratí a pak si vypěstuje v sobe samém úplně zbytečně strach z jídla a bojí se sám sobe i věřit. tady se učím znovu najít ten ztracený cit pro sebe samotnou

To každopádně. Ono není žádná hanba si říci o pomoc. Naopak je to potřeba když si sami nevíte rady. A než ubližovat vlastně sama sobě různými pokusy je ideální požádat někoho kdo vám podá pomocnou ruku a pomůže vám tím vším projit.

profile-pic
Romana Kořínková
Marťa

Před začátkem koučinku bylo mé stravování špatné – jedla jsem málo, spíš jsem hladověla. Nyní se učím správně jíst i cvičit. Marti je naprosto úžasná, vždy mě podpoří, namotivuje a snaží se mi vším pomoci a poradit. Vždy se těším na reporty a na další motivaci, pomáhá mi se cítit o hodně lépe. :) S výsledky jsem spokojená, centimetry pomalu ubývají. Díky osobnímu koučinku jsem se naučila si jídlo rozvrhovat během dne a celkově jsem se na něj více zaměřila. Hlídám si, abych měla dostatečný příjem sacharidů, bílkovin, tuků atd.. Fitness program bych 100% doporučila. :)

profile-pic
Vlčková Barbora
Marti

Před začátkem programu jsem se stravovala sice zdravě a plnohodnotně, ale potřebovala jsem dohled, abych na sebe nebyla příliš přísná a vyhnula se tak příliš velké restrikci.

Během programu jsem hubla tak, jak bylo pro moje tělo zdravé, což je super! :)

Podpora od mé koučky byla výborná! Marťa byla super, měla vždy pochopení a dávala skvělé rady:).

Sice úbytek na váze nebyl úplně velký, ale i tak to bylo vidět! Přece jen jsem potřebovala především nakopnout a i za ten měsíc byly výsledky suprové! Naučila jsem se, že není dobré na sebe být tolik přísná.

Určitě mohu doporučit i dál!

profile-pic
Kateřina Novotná
Marti

Před zahájením koučinku jsem moc nejedla a když jo, tak to moc zdravé nebylo. Chtěla jsem zhubnout a zdravě jíst. V rámci koučinku jsme nastastavily pravidelnou stravu s tím, že jsem ze začátku moc necvičila, jen jsem se začínala znova učit, jak lépe jíst. Martinka je skvělá koučka. Prošly jsme si spolu spoustou dobrý týdnů i těch horších a vždy mi Marta poslala super radu a podporu. Myslím, že se mi priority a očekávání výsledku po dobu koučinku dost změnily. Ano, stále chci hubnout, ale pochopila jsem, že když jsem si tělo nějakou dobu ničila, že teď potřebuje čas se zase uzdravit. Takže teď chci jenom udržovat to, co mám, než se zase pustím do nějakého kalorického deficitu. Naučila jsem se, že kolem čísel se netočí svět, že každý den nemusí být 100% a že číslo na váze nebo centimetrů neurčuje, kdo jsem a co dokážu. Jsem teď tělu vděčná, že může cvičit, chodit po horách a dělat to, co mám ráda. Koučink bych jednoznačně doporučila i dalším.

profile-pic
Markéta Eliašková
Marti

Před zahájením fitness programu jsem se začala více zaměřovat na sebelásku, seberozvoj a více se zajímat o zdravý životní styl. Chtěla jsem se naučit stravovat zdravější a dlouhodobě udržitelnou formou. Myslela jsem si, že jím dostatečně (což mi hned Marťa vyvrátila), jedla jsem ale nevyváženě a nevěděla jsem, jak to spravit. Zkoušela jsem i jídelníčky na míru, ale vadilo mi, že musím jíst přesně ty věci, které mám napsané pořád do kola a myslím si, že to byl důvod, proč mi to nikdy dlouho nevydrželo. Cvičila jsem spíše nárazově, podle videí na internetu, hlavně jen na spodní část těla. Jsem naprosto nadšená, protože mi teď přijde, že pořád jen jím a přitom mi jdou centimetry pěkně dolů. Myslím si, že jsem si díky fitness programu našla svou ideální formu stravování, která mi vyhovuje, chutná, můžu si dát na co mám chuť a dovedu si představit, že bych se takto stravovala i po ukončení programu. Dostává se mi obrovské podpory, která mě vždy namotivuje pokračovat. Moje koučka mi všechno vysvětlí, poradí, rychle odpovídá na mé dotazy. Za 4 týdny jsem zhubla skoro 2 kg a stáhla se o 21 cm. Jsem nadmíru spokojená, vůbec jsem to nečekala a hlavně jsem si nemyslela, že to půjde tak snadno. Díky této spolupráci jsem se naučila lépe se orientovat v potravinách a výživových hodnotách pro moje tělo. Také se mi podařilo zvýšit svůj pitný režim na dvojnásobek a pravidelně cvičit - sice kratší dobu, ale efektivněji. Našla jsem způsob, jak být důslednější, mít silnější vůli a poctivě dodržovat stravovacích i tréninkový plán. A to i ve dny, kdy se mi zrovna cvičit nechce. Vřele bych fitness program doporučila všem, kdo o něm uvažují.

profile-pic
Lucie Šindelářová
Marťa

Před osobním koučinkem jsem se nestravovala úplně jinak než nyní. Ve stravě mi ale chyběl dostatek bílkovin a komplexních sacharidů, který mě doháněl do nezahnatelných chutí na sladké. Jedla jsem méně než nyní. Osobní koučink mi pomáhá velmi. Jsem ráda, že se konečně dobře, dost a bez výčitek najím. Netláskám se, z čehož jsem mívala největší výčitky. Mám jídlo pod kontrolou a ne jídlo mě. Moje koučka Marti je skvělá. Má porozumění, jemně mě motivuje, ale do ničeho netlačí. Dosáhla jsem toho, že vím, že nepřibírám a to je pro mě hodně. Bála jsem se, že čím budu starší, tím budu nenápadněji a nenápadněji přibírat. Zároveň jsem dosáhla kontroly na tím, co jím. Moje tělo celkově "oplasklo". Jsem maximálně spokojená. Kdybych chtěla ještě větší výsledky, vím velmi dobře, že potenciál pro změnu mám ještě velký, doteď jsem ještě nezačala cvičit. A díky mé citlivé koučce za to, že mě netlačí. Díky osobnímu koučinku jsem se naučila denně si doma připravovat jídlo. Koučink bych doporučila, nejraději svojí mamince. Až bude vhodná chvíle, zkusím jí ho navrhnout.

profile-pic
Jana Soukupová
Martina Průšová

Před zahájením koučinku jsem se stravovala zdravě, ale nedostatečně. Jedla jsem málo kalorií a moje tělo strádalo. Velmi jsem se bála mnoha potravin, včetně třeba těstovin, rýže nebo ořechů. Psychicky jsem na tom nebyla dobře, jakákoli menší překážka mě úplně rozhodila a byla jsem často nepříjemná i na své okolí. Koučink mi rozhodně pomohl se těchto potíží zbavit. Mám poslední dva měsíce velmi stabilně dobrou náladu, věci beru s humorem a častěji se směju. Připadalo mi to přímo magické, že tohle dokáže opravdu zařídit jen to, že se dostatečně najím. Potravin, rýže a těstovin, se už nebojím. Martina je skvělá koučka, Její obrovská podpora mě provedla celým programem. Vzhledem k tomu, že o zdravém stravování jsem toho už poměrně dost věděla předtím, tak pro mě byla mnohem důležitější právě podpora a ujištění, že jsem na správné cestě a že se jí mám dál držet. A samozřejmě mi také vždy všechno hezky vysvětlila. Společně jsme například přišly na to, že jsem citlivější na sacharidy a že mi nevyhovují sladké snídaně – na to bych nikdy sama nepřišla! Jsem velmi spokojená. Zaměřovala jsem se hlavně na tu stravu a na udržení kondice a nějakých svalů po dobu mého těhotenství. Nyní končím program, protože jsem na konci těhotenství a čeká mě porod a šestinedělí. Mé cíle se tedy netýkaly nijak zlepšování formy. Plánuji se do programu zase zapojit, až se budu potom opět vracet ke cvičení a těším se, že budou nějaké výsledky i v tomto směru. Naučila jsem se, že váha i % tuku nejsou vůbec důležité, pokud není člověk v pohodě psychicky, že odpočinek je obrovsky důležitý pro celkové fungování úplně všeho, že nejsou potraviny, kterých je potřeba se bát a také to, že můj udržovací příjem je někde úplně jinde, než jsem si myslela. Snad se ty myšlenky v mé hlavě udrží už napořád. Koučink bych rozhodně doporučila všem ženám, které se ve výživě a cvičení ztrácí a nevyznají, ale i těm, které se v tom orientují a potřebují spíš pomoct se správným nastavením a podporu v boji třeba i proti vlastní hlavě.

profile-pic
Dominika Stritzková
Martina

Dřív jsem jedla zdravé potraviny, ale teď už vím, že v nedostatečném množství a nepravidelně. Jednou za čas proběhlo přejídání, kdy jsem se nedokázala kontrolovat.

Nyní nad sebou mám kontrolu, což mi strašně pomáhá. Nejvíce mě baví, že jen slepě nenásleduji nějaký jídelníček, ale díky tabulkám se učím, jak bych měla během celého dne jíst. Marti je skvělá, motivuje, podporuje a pokud mám nějaký problém, přijde s řešením, aby to pro mě bylo zvládnutelné. Za měsíc se mi otočila nálada o 180°. Jsem najednou v pohodě, spokojená. Už nemám stavy, kdy bych bez příčiny brečela hodinu v kuse.

Šla jsem do toho, abych zhubla kila, ale vyždímávám z toho mnohem víc. Mám představu o tom, jak by měla má jídla během dne vypadat. Jídlo je kámoš, zelenina je kámoš. Budu časem moct jít do restaurace, protože vím zhruba kolik čeho potřebuju.

Moc se mi líbí za jaký konec to berete. Nemám pocit, že bych byla v nějakém hubnoucím programu. Beru to jako něco, co se mnou bude už napořád, jen to budu mít místo v tabulkách v hlavě.

profile-pic
Tereza Jakešová
Martina

Dříve mě trápilo záchvatovité přejídání, návaly hladu, taky jsem chtěla zhubnout, chtěla jsem se naučit jíst vegetariánsky. Díky programu jsem pochopila, že jím málo bílkovin. Začala jsem do jídelníčku zařazovat více luštěnin a tofu. Marti byla skvělá, chápající a snažila se mi vyjít vstříc. Celkově jsem zhubla 6 kg a jsem nyní spokojená se svojí postavou. Naučila jsem se stravovat tak, abych neměla hlad a začala jsem chodit každý den na procházky. Řekla bych, že spíš než hubnutím byl pro mě tento program změnou životního stylu. Naučila jsem se odhadovat, jaké jídlo má kolik kalorií, pochopila jsem, že je důležité se každý den hýbat. Nejen cvičit, ale hlavně chodit, pohnout tělem, nastartovat metabolismus... Fitness program bych doporučila i dál.

profile-pic
Tereza
Marti

Před zahájením fitness koučinku jsem se snažila stravovat zdravě, ale často jsem ujížděla na sladkém, nejspíš kvůli nevyvážené skladbě jídelníčku a špatnému poměru makroživin. Jedla jsem také málo zeleniny a luštěnin. Spolu s koučkou Marti jsme jídelníček upravili, chutě na sladké téměř přestaly, mám je pod kontrolou. Martinka je skvělá, vždy mě podpoří, naslouchá mi a společně tak plán flexibilně upravujeme, jak je nutné. A zatím zvládá mou netrpělivost😁 Změny jsou určitě pozitivní, na váze a centimetrech zatím ne tolik znatelné, ale zvýšila jsem třeba počet kroků. Také už si na hodinkách hlídám právě jenom kroky, ne spálené kalorie, což je rozhodně lepší měřítko. Pochopila jsem, že se změny se nedějí jako mávnutím proutku, ale že musím dát svému tělu čas a prostor. Za sebe bych koučink určitě doporučila!

profile-pic
Kristýna Hroníková
Martinka

Před programem jsem si prošla Rp strength programem, Zone diet,...

Ovšem nikdy jsem to nedokázala udržet. Mívala jsem hlad a velké výkyvy nálad.

Nyní jím více v rovnováze. Tato spolupráce byla skvělá. Nyní se už nebojím jídla, jím větší porce a celkově umím volit vhodné kombinace potravin.

profile-pic
Michaela Sebkova
Marti

Má strava před začátkem Fitness programu byla poměrně nevyvážená a nepravidelná. Mým hlavním problémem bylo, že jsem si neuměla sestavit jídelníček tak, abych jedla dostatečně a neměla po několika dnech výkyvy chutí a potřebu jíst velké množství jídla. Období hladu se u mě střídalo s obdobím přejídání. Fitness program mi pomáhá k tomu, abych neměla strach z jídla, abych našla lásku k sobě samotné a ke svému tělu. Zjistila jsem, že cesta ke zdravější verzi mě samotné by neměla být plná utrpení. K hubnutí nepotřebuji hladovět nebo se nějak přehnaně omezovat. Navíc díky pestré stravě mám větší energii na cvičení a pohyb. Díky tomuto programu jsem objevila mnoho zajímavých receptů, skvělých cviků na celé tělo, ale především mnoho užitečných rad, které mi pomáhají k tomu žít zdravější život. Marti je skvělá koučka. Jsem s ní velmi spokojená. Se vším mi vždy byla ochotná poradit, ale především jsem vděčná za její pozitivní a přátelský přístup. Jsem poměrně stydlivá, ale s Marti jde komunikace velmi snadno. Nevadí mi si psát o osobních věcech a jsem více otevřená, protože vím, že mě nikdy nesoudí a snaží se mi poradit. Vždy se těším na její pozitivní, ale zároveň upřímnou, zpětnou vazbu. Marti sděluje věci narovinu, tak jak jsou, ale zároveň mě vždy namotivuje do dalšího týdne a dodá mi sílu se nevzdávat. Velmi si vážím toho, že mi pomáhá. Od začátku spolupráce mám něco přes 1 kg dole a mínus 16 cm. Jsem za ta čísla moc vděčná, ale beru je spíše jako takový bonus k tomu, co všechno se u mě teď změnilo. Jako hlavní pozitivní změnu vnímám to, že jsem teď šťastnější, silnější, mám dostatek energie a mám ze sebe dobrý pocit. Stále ještě ani zdaleka nejsem u cíle, ale snažím si užívat tu cestu a jsem ráda, že se mi na ní daří a neselhávám. Ze začátku jsem si příliš nevěřila, sama sobě jsem si říkala, že mi ta disciplína moc dlouho nevydrží. Ale jsem na sebe pyšná, že si na tento životní styl začínám zvykat. První věc, která mě napadá, když se zamyslím nad tím, co všechno jsem se za dobu této spolupráce naučila... Je pravděpodobně voda. Zní to možná směšně, ale díky tomuto koučinku jsem se konečně naučila pít více vody. I když to není hlavní bod programu, strava + cvičení tvoří velkou část, tak až díky tomuto programu jsem zjistila, jak pozitivní vliv voda na mé tělo má. I když se to děti učí ve škole a všichni dospělí to vědí, hodně lidí na to zapomíná. A já jsem byla jedna z nich. Teď si nedokážu ráno bez sklenice vody představit a nechápu, jak jsem dříve mohla fungovat třeba na půl litru vody denně. Mezi další věci, které jsem se naučila, patří samozřejmě pravidelná a dobře rozložená strava. Už si dokážu sestavit jídelníček tak, abych v něm měla všechny důležité složky potravy. Zařadila jsem díky tomuto programu více luštěnin, zeleniny a celkově teď jím zdravěji než dřív. Fitness program se Strong beauty bych doporučila všem ženám, které tápou a nevědí si rady. Pokud se neustále točí v nějakém kolotoči diet, které nejsou dlouhodobě udržitelné, nebo ani nezabírají, tak by jim možná prospěla pomocná ruka. Já jsem si dříve myslela, že všechno zvládnu sama, že nikoho nepotřebuji a že je přece dostatek informací na internetu a všude jinde. Teorie je ale něco jiného než praxe a podle mě není nikdy na škodu mít v životě nějakého trenéra/kouče, někoho kdo vás povede a bude dohlížet na to, že nesejdete z cesty. Pokud jste zoufalé a nešťastné, nechápete v čem děláte chyby a přijde vám, že už nevíte jak dál... V takovém případě by vám Fitness program se Strong beauty mohl pomoct. Mně osobně tento koučink ukázal správný směr a jsem ráda, že jsem se pro tuto spolupráci rozhodla. Nemějte ale obavy, že budete celý život potřebovat někoho, kdo vás bude vést. Myslím si, že je to podobné jako když se člověk učí jezdit na kole. Ze začátku děti mívají pomocná kolečka, ale postupně se naučí držet balanc a po čase je nepotřebují. Stejně tak vy budete možná ze začátku potřebovat pomoct, abyste se naučily si samy složit pestrý a vyvážený jídelníček, abyste si osvojily zdravé návyky a zvykli si na pravidelné cvičení... Ale po čase to všechno budete dělat samy, automaticky a bez pomoci.

profile-pic
Jana Lukešová
Marti

Před zahájením koučinku jsem se snažila stravovat zdravě a vyváženě, ale neměla jsem představu o tom, jaké množství jídla můžu přijmout. Díky osobnímu koučinku jsem se naučila, jak správně a vyváženě jíst. Začala jsem cvičit doma a posléze i v posilovně. Naučila jsem se pravidelnosti v pohybu a získala zdravý vztah k jídlu. Dosáhla jsem vyváženosti v jídle a pohybu. Změnila jsem hodně životní styl. Ráda se hýbu a pochutnám si bez výčitek na dobrém jídle. Podpora mojí koučky byla nadstandartní, dokázala odhadnout, kam dále člověka vést a motivovat. Pracovala s vysokou empatií. Dávala mi neustále nové cíle a naučila mě spoustu věcí. S výsledky jsem spokojená. Změna postavy, životní styl. Lepší pohoda a vyrovnanost. Naučila jsem se stravovat, sportovat, mám dobrý vztah k jídlu a pohybu a také k sama sobě. Dokážu se brát taková, jaká jsem a mít ráda sama sebe. Osobní koučink bych doporučila i dalším!

profile-pic
Michaela Mrazkova
Martina Vlášek

Předtím, než jsem se obrátila na Strong beauty, jsem se stravovala, když jsem měla čas. Velmi často jsem nejedla přes den, ale večer. Díky koučinku se učím jíst pravidelně a častěji. Chystám si a víc si promýšlím jídlo dopředu. Také jím více ovoce a zeleniny a ryb. Od mé koučky se mi dostává dostatek pochopení. Mám dole zatím 26 cm.

profile-pic
Markéta Indráková
Marti

Již jsem Váš koučink dříve absolvovala, ale tehdy jsem na sebe nebyla důsledná. Nyní jsem se znovu obrátila na koučku Martinku. Dříve mé stravování nebylo zas tak špatné, spíš nesprávně rozložené poměry bílkovin a sacharidů. V rámci koučinku jsem si určitě pochopila a zažila nové stravovací návyky, více jsem nad nimi přemýšlela. Moje koučka Martinka je úplný anděl. Vždy poradí, umí pohladit a povzbudit. Ví si vždy rady a umí navrhnout řešení, které je pro danou chvíli dobré. Prostě je to člověk na svém místě. S výsledky jsem moc spokojená, dál budu na sobě pracovat a to ve smyslu nejen na svém těle, ale i na mysli, což je také velmi důležité. Váha není vše a přijmout své tělo takové, jaké je, je hrozně osvobozující. Koučink bych na 100% doporučila.

profile-pic
Lenka Doležalová
Marti Vlášková

Ve fitness programu jsem nyní podruhé. Trochu jsem povolila a potřebovala jsem znovu nastavit režim. Marti mě podporuje, takže vydržím s nastaveným plánem, i když se výsledky nedostavují hned. A potom najednou šup a váha je dole. Věřím své koučce. Marti vždy najde něco pozitivního, co se mi podařilo a co bych sama neviděla. Zatím mám za 4 týdny 30 dkg a 2 cm dole, ale vůbec nestrádám. Fitness program bych doporučila všem, kdo o něm uvažují.

profile-pic
Katy Čuhelová
Marti

Celý život jsem trpěla nadváhou. Od malička jsem neměla, co se jídla týče, žádný režim. Doma bylo zvykem, že se jí, když je chuť. Snídaně/oběd/večeře se nedodržovalo. Toto jsem si nesla i do dospělosti a dopracovala se k 92 kilům. Po psychicky náročném období jsem začala velmi hubnout, hladověla jsem. Cca 2 roky jsem se udržovala na váze 75 kilo, ale chtěla jsem znovu hubnout, tak jsem opět přestala jíst... Následovalo kolečko jedno jídlo denně, a pak záchvatovité přejídání se. A tohle byla fáze, kdy jsem se dostala k Marti. Osobní koučink mi dal mnohem víc, než jsem od něj z počátku čekala. Chtěla jsem jen pomoc s kily navíc a dostat se na určitou váhu. Naučil mě ale nad jídlem přemýšlet, pochopit, co moje tělo potřebuje, abych se cítila dobře. Naučil mě nebát se jít do restaurace, protože všude se dá vybrat kvalitní, plnohodnotné jídlo. Nyní se stravuji tak, aby mi bylo dobře a měla jsem dostatek energie na kvalitní výkony ve fitku a ne, abych se honila za nějakým číslem na váze... To je pro mě největší výhra. Marťa je skvělá koučka. Je na ní hrozně znát, že tuhle práci dělá s láskou. Podporovala mě, i když jsem měla období, kde nebyl progress a měla jsem chuť to vzdát a zase jíst míň. Na každou otázku jsem vždy dostala odpověď a vysvětlení, proč se věci budou dít tak a tak... Je skvělá. :-) Za rok a půl mám dole přes 50 cm a jsem moc spokojená. Pokračuju dál dle předchozího nastavení a těším se na další posun. Koučink bych doporučila i dalším ženám a dívkám, které o něm uvažují.

profile-pic
Tereza Jakešová
Martina

Před fitness programem jsem se stravovala celkem zdravě, ale nedostatečně.

Měla jsem nízký kaloricky příjem.

Koučink mi pomáhá k motivaci ve cvičení a stravě. Naučila jsem se jíst v dostatečném množství a hlavně bez výčitek.

Koučka Marti je skvělá. Vždy podpoří, dodá novou motivaci. Zhubla jsem nějaké to kilo a pár centimetrů. Naučila jsem se přemýšlet nad jídlem, hlavně abych měla dostatek všech makroživin. 100000% doporučuji dál!!!

profile-pic
Denisa Novotná
Marti

Po druhém těhotenství mi zůstalo navíc asi 15 kg. Měla jsem dlouho poměrně nízký kalorický příjem, takže dřívější způsoby hubnutí už nefungovaly. Jedla jsem málo a váha stejně stála. Navíc jsem měla problémy s večerními chutěmi na sladké, protože jsem jedla nevyváženě. V rámci dietního režimu jsem si dělala cheat days, kdy jsem do sebe tlačila celý den všechno, co jsem si odpírala a výsledkem toho bylo akorát to, že jsem si všechno předchozí snažení pokazila. Po čase jsem to vzdala a přišel známý jojo efekt, kdy se ale bohužel postupně navyšoval podíl tuku na úkor těžce budované svalové hmoty. Poslední dobou mi připadalo, že přibírám i ze vzduchu. Osobní koučink mi pomáhá projít reverzní dietou, kterou bych sama už dávno vzdala. Protože mým hlavním cílem je zhubnout, je pro mě hrozně těžké procházet dlouhým obdobím, kdy váha de facto stojí. Přesto věřím, že je to ta pravá cesta, metabolismus se krásně zrychlil a cítím se celkově mnohem lépe už teď. Jím vlastně nejvíc, co si pamatuji, nemám hlad ani chutě na sladké. A navíc se moc těším, jak bude probíhat fáze hubnutí. Moje koučka se mě snaží vždycky povzbudit a motivovat, protože ví, že mám malé dítě a do toho miminko a udělat si čas na přípravu jídla a cvičení je pro mě těžší. Když jsem se nemohla dostat z nemoci, snažila se mě podpořit, abych se soustředila aspoň na jídlo. Navíc mi odpověděla i během své dovolené, abych netápala a zbytečně neporušila svůj režim, čehož si moc vážím. Úspěšně jsme navýšily můj kalorický příjem a nyní už 2 týdny udržujeme, přitom váha neroste, spíše má tendenci klesat. Naučila jsem se jíst mnohem víc jídla při poměrně vysokých makrech. Jím nutričně kvalitnější jídla a nemám chutě na sladké a celkově na žádná nezdravá jídla. Postupně nacházím balanc v jídle i tréninku. A to je super. Po letech nízkého příjmu je pro mě příprava ovesné kaše ze 100 g vloček skoro jako sci-fi. :-) Díky osobnímu koučinku jsem se naučila, že není nutné škrtit jídlo a hladovět. Když si jednou za čas dám kousek dortu, nic se nestane, přesto nemám potřebu sníst ty kousky 3 jako dříve. Navíc se učím, že jídlo není nepřítel, ale palivo. Osobní koučink bych určitě doporučila, je to investice do sebe, do svého zdraví a spokojenosti.

profile-pic
Alena Biačková
Marti

Predtým, ako som vstupila do Fitness programu, som sa stravovala celkom zdravo, ale prejedala som sa. Mala som problemy so zachvatovym prejedanim, dokazala som tyzden nejest, alebo zjest len kus ovocia za den, ak som sa prejedla, a tak sa striedali tyzdne. Jeden tyzden hladovka, vikend som sa prejedla a stale dookola...Samozrejme som aj cvicila ale nic nebolo vidiet. Drzala som kadejake detoxy diety a vaha neklesala praveze sla hore. Nevedla som sa dostat z toho zacarovaneho kruhu.

Vdaka programu viem, ze sa nemusim bat jedla, ze si mozem dopriat co len chcem, na co mam chut. Tak isto sa nemusim bat jest sacharidy ani vecer. Naucila som sa, ze vaha je len cislo, aj ked sa mi vaha nejako nezmenila, vidno to na centimetroch. Kebyze si nerobim fotky, neverim, ze vidno takyto pokrok. Vdaka programu si neviem predstavit, zeby som vydrzala nejest co i len den, kazde jedlo si uzivam, tesim sa z toho mnozstva, aj ked som parkrat povolila, nedodrziavala presne program a bola aj chora, neviem si predstavit zeby som sa mala vratit k staremu ja aj ked som uz na to myslela, a nikdy by ma nenapadlo, ze konzumaciou tolkeho mnozstva jedla sa da chudnut.

Martina bola super. Je super :) Aj ked bola na dovolenke obratom reagovala na moje maily. Ked som potrebovala pomoct, alebo ma podporit ked som mala zly den, obratom sa mi ozvala a samozrejme nakopla ma aby som pokracovala dalej, za co jej velmi dakujem. Nikdy mi nic nezakazovala praveze naopak mohla som si jedlo uzivat. Aj ked som polavila vzdy mi napisala povzbudive slova a ja som si potom nic nevycitala a radila sa jej pokynmi.

S vysledkami som velmi spokojna, necakala som to keby som nevidela fotky na zaciatku a teraz, neverim ze som presla taky kus cesty a to vdaka Martinke, ktora stala cely cas pri mne a podporovala ma. Nelutujem ze som sa odhodlala a prihlasila do programu, a kazdemu kto ma problemy s prejedanim odporucam sa obratit na tieto skvele dievcata. Aj ked som parkrat nedodrzala plan, nic sa nestalo a z vasej strany som mala podporu a pokracovala dalej.

Vdaka fitness koucingu som sa naucila jest, nebat sa jedla, a hlavne sa nevratim k ziadnym "detoxom". Viem ze mam pred sebou este dlhu cestu, ale uz aspon viem, ako mam pokracovat, co mam a nemam robit, ako sa stravovat. A hlavne viem, ze ked sa chce da sa vsetko.

Fitness program by som doporucila aj NEPRIATELOVI :D Dakujem Vám, ze ste, a ze ste mi otvorili oci a viem ze ked spadnem nic sa nedeje pokracujem dalej a verim, ze dosiahnem nielen vysnivanu postavu ale upracem si vsetko v hlave. Lebo o tom to je byt spokojna sama so sebou. DAKUJEM ZE STE :)

profile-pic
Katka

Před vstupem do programu jsem se stravovala nedostatečně, hlavně jsem hodně ujížděla na sladkém. Hodně jsem cvičila, a to zejména kardio.

Mým největším problémem bylo hladovění a následné přejídání a z toho plynoucí přibírání na váze.

Díky programu se stravuji naprosto jinak. Jím zdravě a mnohem více. Martina je skvělá, je vidět, že je to profesionálka na svém místě. Zatím rozjíždíme můj zpomalený metabolismus.

Ráda bych dala dolů nějaké to % tuku, ale vše má svůj čas.

Program u mě způsobil naprostý obrat ve stravování, naučila jsem se sestavovat si jídelníček na základě makroživin, necpat se sladkostmi.

Opravdu moc ráda doporučuji i dál.

profile-pic
Katerina Spinar
Marti

Před tím, než jsem kontaktovala koučky z Týmu Strong beauty, byla moje strava bohužel jedna velká katastrofa. :/ Nepravidelná, nezdravé potraviny, přes den jsem někdy jedla úplně málo a večer se pak dojídala vším možným. Díky koučinku vím, že mám nějaký režim, že si jídlo mám rozdělit na 5 jídel denně. Tím pádem nemám potřebu se přejídat. Podporu mám úplně skvělou. Vždy se těším na report, co mi má koučka napíše pěkného, chválou určitě nešetří. :) Když potřebuji něco řešit, obratem dostávám odpovědi. Za 4 týdny jsem zhubla cca 5,5 kg. Spokojená jsem moc. Naučila jsem se určitě víc pít a hlídat si pitný režim. A naučila jsem se nepřejídat a taky trochu odolávat chutím na sladkosti atd. Určitě bych Fitness program doporučila!

profile-pic
Kateřina Restlová
Martina Průšová

Před programem jsem se stravovala zdravě, ale můj jídelníček byl nedostatečný a nerovnoměrně rozložený. Občas přicházelo ZP.

Navýšením množství jídla se výrazně snížil počet dní se ZP. Marti byla super. Cokoli jsem potřebovala, ihned odepisovala Ustálil se mi režim jídla a naučila jsem se, že ze sacharidů nemusím hned nutně přibrat.

Určitě bych program doporučila i dále.

profile-pic
Lucie Vytlačilová
Martina Průšová

Než jsem vstoupila do programu, tak jsem se snažila jíst zdravě, ale neměla jsem vyváženou stravu, takže jsem měla chutě a jedla jsem často sladké.

Nyní díky vyvážené stravě nemám vůbec žádné chutě a hlad.

Podpora od Marti je parádní, i když jí napíšu mimo den reportu, bleskově mi odpoví a podpoří mě.

Zatím mám dole přes dvě kila a 12 cm, jsem moc spokojená. Nejraději bych vše zhubla přes noc, ale vím, že takto to je zdravé a správné :-).

Naučila jsem se nad jídlem přemýšlet a plánovat si co si dám a těšit se z jídla, užívat si ho! :) Třeba takové lívance z tofu s ovocným tvarohem a mandlovým máslem mňaaam!

Určitě doporučuji i dál :-).

profile-pic
Anežka
Martinka Průšová

Před programem jsem se stravovala strašně, byla jsem v hrozném deficitu, v poměru k tomu, jak často jsem cvičila - 3 krát týdně! S mojí koučkou jsme začali navyšováním kapacity metabolismu, nyní je mi rozhodně fyzicky i psychicky lépe. Martinka je úžasná, s každým reportem se mi dostává dostatečné podpory, motivace i pochopení. S dosavadními výsledky jsem spokojená. Aktuálně jsem v reverzní dietě, navyšuju příjem a hubnu. Což, jak mi Martinka vysvětluje, není náš cíl, ale mám to brát spíš jako super benefit. Krom toho jsem se naučila připravovat si jídlo dopředu, nevykašlat se na plán a neodbývat se. Jako velké plus beru také inspiraci na jídla s recepty, co mi Marti poslala. Koučink Strong beauty bych doporučila i dalším, kdo o něm uvažuje. Ačkoli je třeba mít na mysli, že každý má svou vlastní cestu a musí si sám zjistit, co mu vyhovuje.

profile-pic
Markéta Eliášková
Marti

Před programem jsem se stravovala nedostatečně, málo a jednotvárně. Patřila jsem ke klasickým fóbikům ze sacharidů a k hubnutí jsem si myslela, že víc jak 1200 až 1400 kcal není možné jíst.

Hlavně mi program pomohl k přístupu k jídlu. Zbavit se strachu z kalorií a sacharidů. Jím je i večer, což bylo dřív nemyslitelné. A kupodivu nepřibírám. Upřímně - takoví ti rádci na různých webových stránkách, co doporučují ubírat kcal do nekonečna, aby mel člověk jistotu, ze je v deficitu by zasloužili kopanec do rozkroku.....ti vypěstovali tyto fobie z jídla u více lidí, než je zdrávo.

Jsem ráda, ze tento program funguje jinak. Marti je skvělá. Pomůže, poradí, vysvětlí,podpoří. Ona totiž vidí věci a souvislosti, které člověk sám nevidí. Za mě rozhodně super.

Mam drobný úbytek na cm, zlepšila se síla na tréninku a regenerace. Úplně jsem se zbavila strachu z jídla, váhy a zcela zmizely chutě na sladké. Ty uzž nemám vůbec. Vnímám jídlo jako palivo, které mě žene kupředu k cíli. Momentálně začínáme s Marti udržovací fázi po reverzní dietě.

Naučila jsem se pravidelně, dostatečně a plnohodnotně jíst. Jídla se nebát a naopak ho využít ve svůj prospěch. Také mnohem lépe zvládám mimořádné události, jako jídlo mimo domov, oslavy atd.

Rozhodně doporučuji!. Tady se dá jenom získat ;-).

profile-pic
D.
Marti Průšová

Před zahájením programu jsem neměla potíže s pohybem ani výběrem vhodných potravin. Můj problém byl neustálý kolotoč snižování a zvyšování příjmu potravy, podle pocitu, že zrovna potřebuji hubnout.

Po dosažení úbytku jsem nevydržela a opět povolila uzdu, která měla za následek navýšení váhy.

Potřebovala jsem dosáhnout zbavení se strachu ze sacharidů a hlavně jednoduchých cukrů. Co mi neskutečně v programu pomohlo, že jsem koučce důvěřovala a poslechla ji.

Cítím mnohem více energie a sacharidy jim bez obav z opětovné navýšení váhy. A takový bonus je, že neřeším číslo na váze! To je osvobozující :).

Měla jsem párkrát krizi, ale Marťa mi vždy napsala, tak pozitivní email, že mě to opět nakoplo. Na každý můj dotaz obratem odpověděla. Poradila. Pochválila :).

Za 8 týdnů mám dole 14 cm + 5 cm přes pupík a 3,2 kg. Největší progres cítím na břichu, a za to jsem šťastná. Naučila jsem se jíst dostatečně a pestře. Být konzistentní. Užívat si pohyb a jídlo bez výčitek.

100% doporučuji dál!

profile-pic
Markéta Supolíková
Marťa

Vzhledem k tomu, že PPP trpím už hezkou řadu let, stravovala jsem se všelijak. Od zdravé stravy, půstu, všelijakých diet až po přejídání, užívání laxativ atd.

To byl také důvod, proč jsem si objednala stravovací plán u Strong Beauty.

Martinka je suprová, i přes mou počáteční nedůvěru to nevzdala. Vím, že je přede mnou ještě velký kus cesty, ale už teď vím, že hladovění nikam nevede.

Díky nastavení stravovacího plánu vím přesně, kolik a čeho potřebuji a hlavně to, že se jídla nemusím bát. Podpora koučky je víc než 100 procentní!

Jsem zatím jen na začátku, ale už to, že jsem začala jíst pravidelně a záchvaty přejídání ubývají, je pro mne velká výhra. Pravidelná strava, skladba jídla, co jíst před a po tréninku, dodržovat pitný režim, nebát se jídla - to vše jsem se v programu naučila!

Rozhodně doporučuji všem, kteří tápají, tak jako já.

profile-pic
Marcela
Martina

Před osobním koučinkem jsem už měla několikaleté zkušenosti se zdravou stravou. Volila jsem převážně BIO potraviny, vyhýbala jsem se zpracovaným potravinám, cukru, sladkým nápojům a 95 % jídel jsem si připravovala doma z "reálných" potravin. Martinka mi však vysvětlila, že jsem v jídelníčku měla nastavených moc moc bílkovin a málo sacharidů. Právě sacharidy byly mým strašákem, ale teď si jich moc užívám. Taky jsem téměř nejedla luštěniny, které si teď znovu dopřávám. Poslední půl rok jsem úplně vyřadila silový trénink a skoro denně běhala 10 km. Do osobního koučinku jsem přišla s tím, že i když jsem nejedla čokolády, fast foody, sladké nápoje apod., tak se mi nedařilo zhubnout (několik let). Co se týče jídla, tak jsem přišla na x variant bílkovin (před osobním koučinkem jsem pořád točila jen šunku, maso, protein). Teď objevuju čím dál více bílkovinových i sacharidových potravin a moc si tu pestrost užívám. Recepty mi chutnají úplně všechny a baví mě je točit a nejíst pořád to stejné. Díky nastavení jídelního plánu mi téměř vymizela mlsná, naučila jsem se jíst pravidelně 4x denně a tělo už si samo říká, že má hlad. :))) O to mi dost šlo, vynechávala jsem svačinky a pak měla vlčí hlad. Co se týče tréninků, tak už vidím, že není třeba hodiny kardia, které člověka už ani nebaví, ale že i domácí cvičení a váhy dokážou zázraky a tělo sakra unavit. :D :)) Osobní koučink jsem chtěla z důvodu, aby se mi nějak nastavil a ustálil můj denní režim co se týče jídla i cvičení a právě to se nám společně s Martinkou daří. :))) Pravidelné jídla ve cca stejný čas, pravidelný pohyb a tréninky, ale i regenerace. Vše do sebe čím dál více zapadá. :)) Martinka je úžasná! Vždy mě vyslechne, vždy mi poradí, maily neodbývá ale naopak mi vždy podá tolik informací, ze kterých čerpám a učím se o svém těle stále víc a víc. Dává mi rady, když si o ní řeknu nebo když chci zkonzultovat oslavu či jídlo v restauraci atd. Když se mi něco nepodaří, tak mě podpoří, dostává se mi pochopení a podpory, což je nejvíce!! Za námi máme 4 společné týdny a co se týče cm a váhy, tak je to taková houpačka –⁠ žádné velké viditelné výsledky zatím moc nevidím kromě splasklejšího bříška a větších svalů na stehnech, ale za to je změna v mé hlavě. Mám více energie, více si užívám každého dne, jsem taková zklidněná a už se netočím v tom kolotoči jen jídla a cvičení. Teď to beru jako součást svého dne, ale netočí se to jenom kolem toho. Právě asi to, že i když člověk hubne, tak nemusí být otrokem neustálého cvičení, počítání kalorií a být v křeči z toho. Ale zároveň že když chce člověk výsledky, tak se z toho gauče zvednout musí a musí si jít zacvičit a ideálně se hýbat i během celého dne. Nemít výmluvy, ale zase se na ten proces neupínat až tak. :)) Rozhodně bych koučink doporučila!Před osobním koučinkem jsem už měla několikaleté zkušenosti se zdravou stravou. Volila jsem převážně BIO potraviny, vyhýbala jsem se zpracovaným potravinám, cukru, sladkým nápojům a 95 % jídel jsem si připravovala doma z "reálných" potravin. Martinka mi však vysvětlila, že jsem v jídelníčku měla nastavených moc moc bílkovin a málo sacharidů. Právě sacharidy byly mým strašákem, ale teď si jich moc užívám. Taky jsem téměř nejedla luštěniny, které si teď znovu dopřávám. Poslední půl rok jsem úplně vyřadila silový trénink a skoro denně běhala 10 km. Do osobního koučinku jsem přišla s tím, že i když jsem nejedla čokolády, fast foody, sladké nápoje apod., tak se mi nedařilo zhubnout (několik let). Co se týče jídla, tak jsem přišla na x variant bílkovin (před osobním koučinkem jsem pořád točila jen šunku, maso, protein). Teď objevuju čím dál více bílkovinových i sacharidových potravin a moc si tu pestrost užívám. Recepty mi chutnají úplně všechny a baví mě je točit a nejíst pořád to stejné. Díky nastavení jídelního plánu mi téměř vymizela mlsná, naučila jsem se jíst pravidelně 4x denně a tělo už si samo říká, že má hlad. :))) O to mi dost šlo, vynechávala jsem svačinky a pak měla vlčí hlad. Co se týče tréninků, tak už vidím, že není třeba hodiny kardia, které člověka už ani nebaví, ale že i domácí cvičení a váhy dokážou zázraky a tělo sakra unavit. :D :)) Osobní koučink jsem chtěla z důvodu, aby se mi nějak nastavil a ustálil můj denní režim co se týče jídla i cvičení a právě to se nám společně s Martinkou daří. :))) Pravidelné jídla ve cca stejný čas, pravidelný pohyb a tréninky, ale i regenerace. Vše do sebe čím dál více zapadá. :)) Martinka je úžasná! Vždy mě vyslechne, vždy mi poradí, maily neodbývá ale naopak mi vždy podá tolik informací, ze kterých čerpám a učím se o svém těle stále víc a víc. Dává mi rady, když si o ní řeknu nebo když chci zkonzultovat oslavu či jídlo v restauraci atd. Když se mi něco nepodaří, tak mě podpoří, dostává se mi pochopení a podpory, což je nejvíce!! Za námi máme 4 společné týdny a co se týče cm a váhy, tak je to taková houpačka –⁠ žádné velké viditelné výsledky zatím moc nevidím kromě splasklejšího bříška a větších svalů na stehnech, ale za to je změna v mé hlavě. Mám více energie, více si užívám každého dne, jsem taková zklidněná a už se netočím v tom kolotoči jen jídla a cvičení. Teď to beru jako součást svého dne, ale netočí se to jenom kolem toho. Právě asi to, že i když člověk hubne, tak nemusí být otrokem neustálého cvičení, počítání kalorií a být v křeči z toho. Ale zároveň že když chce člověk výsledky, tak se z toho gauče zvednout musí a musí si jít zacvičit a ideálně se hýbat i během celého dne. Nemít výmluvy, ale zase se na ten proces neupínat až tak. :)) Rozhodně bych koučink doporučila!

profile-pic
Markéta Skácelová
Martinka

Před začátkem programu jsem se snažila dál stravovat podle plánu HBZ6T, kterým jsem prošla na jaře, ale často mě trápily zažívací problémy, únava a podobně.

Dělala jsem hlavně kardio - zumba, bruslení. Díky Martině jsem zjistila, že jsem se stravovala nedostatečně, a proto teď pracujeme na nápravě.

Postupným navyšováním kalorického příjmu přichází víc energie a zažívací problémy po měsíci prakticky vymizely. Je skvělá, skvělá, skvělá!

Miluju její maily a její insta stories, je jak perpetuum mobile. Určitě jsem zhubla několik centimetrů i kilo, ale hlavně se mi spravilo trávení, což beru jako největší benefit.

Naučila jsem se lépe jíst a uvědomila jsem si, že víc sacharidů automaticky neznamená, že budu tlousnout. Taky se učím jíst luštěniny, se kterými jsem dřív bojovala. Takže pozitiva na všech frontách. Rozhodně doporučuji dál.

profile-pic
Tereza Brhelová
Martina Průšová

Před osobním koučinkem jsem se stravovala naprosto chaoticky, nárazově, nevyváženě, nezdravě, mívala jsem i záchvaty přejídání. Díky koučinku jsem si v jídle nastavila příjemný řád, jídlo jsem si začala plánovat den předem, baví mě to, jím zdravě, vyváženě a dostatečně, nemívám vůbec hlad ani chutě, záchvaty přejídání vůbec nepřicházejí. S Marťou jsem moc spokojená, v každém emailu cítím pozitivní ladění a velkou podporu. Nemůžu si absolutně na nic stěžovat. Zatím jsem zhubla přes 4 kila a ubrala 21 cm na obvodech z celého těla. S tím jsem za čtyři týdny maximálně spokojená, jelikož jsem celé čtyři týdny jedla hodně a chutně a to mě velice překvapilo. Žádný hlad, žádné chutě a k tomu hubnu. Wow. To je nejlepší kombinace, jakou jsem si k hubnutí mohla přát. To jsem dříve nikdy nezažila. Že můžu jíst a přitom hubnout, plánovat si jídlo a vařit tak sobě i celé rodině. Jednoznačně. A nejen své kamarádce, ale úplně všem, kdo s jídlem bojují a myslí si, že hubnout se dá především hladověním.

profile-pic
Michaela Pelikánová
Marťa

Před koučinkem se Strong beauty jsem se stravovala sice zdravě, ale nedostatečně. Byla jsem dost hubená a to ještě podporovalo cvičení formou HIIT tréninků. Koučink mi pomáhá udržet si motivaci na tréninky, i když se mi kolikrát fakt nechce. A taky mi pomáhá hlídat, abych jedla dostatečně. Podpory a pochopení mám od koučky Marti tak moc! Mám pocit, že na to nejsem sama. Změna je za 4 týdny menší, ale je tam! Cítím se pevnější. Pochopila jsem, že i já potřebuju čas pro sebe a že to není sobecké. Koučink doporučuju furt všem!

profile-pic
Anna Koumarová
Marti

Před začátkem koučinku jsem pohybu měla dost, ale moje strava byla postavená dost na cukrech, nevyvážený poměr sacharidů, bílkovin a pod. Po večerech mě dost honila mlsná na sladké. Je fajn mít někoho, kdo mě motivuje, podporuje a inspiruje. Díky nastavení jídelníčku a dostatku pohybu jsem se zbavila chutí na sladké a za pouhé čtyři týdny jsem se zbavila pár centimetrů, hlavně v mé problematické oblasti a to na břiše. Má koučka mě podporuje a motivuje na 100%. Jsem s ní velmi spokojená. Na veškeré mé dotazy mi zodpoví velice rychle. Komunikace s ní je velice příjemná a vždy se těším na zpětnou vazbu. :) Spokojená jsem velice příjemně, ani jsem nečekala, že při formování postavy půjde vše tak hladce a rychle. Za čtyři týdny mám úbytek jak na váze, tak v centimetrech, hlavně v oblasti břicha. Díky osobnímu koučinku jsem se naučila číst zadní etiketu, co se v potravinách skrývá. Dokážu odhadnout, kolik čeho surovina v gramech váží, ale i přes to raději stále vážím. Naučila jsem se dopřát si sacharidy k večeři. Nerozděluji jídlo na zdravé a nezdravé, ale jak si rozložit jídelníček na celý den. Určitě bych koučink doporučila i dalším, už jsem dokonce doporučila i své mamince. :)

profile-pic
Adéla Zedníková
Martina Průšová

Předtím, než jsem vstoupila do koučinku, jsem se stravovala nedostatečné, nepravidelně a docházelo u mě k častému přejídání. Díky osobnímu koučinku jsem se naučila udělat si na jídlo čas, vědomě jíst a jíst pravidelně a dostatečně. Marťa mě maximálně podporovala. Zpevnila jsem postavu a naučila jsem se více vědomě jíst a celkově více vnímat, co mé tělo potřebuje. Díky osobnímu koučinku jsem se naučila vědomě jíst a přestala jsem se díky tomu, že jsem se naučila více poslouchat své tělo, přejídat. Koučink bych určitě doporučila i dalším ženám a dívkám, které o něm uvažují.

profile-pic
Karolína Jaklová

Před zahájením koučinku jsem se stravovala sice pravidelně, ale monotónně a s obavou, že s každého jídla přiberu. Nyní se nebojím sníst cokoliv, více si věřím, umím naslouchat potřebám svého těla. Moje koučka Marti mě vždy podpořila a motivovala k lepším výsledkům, vše mi vysvětlila, osvětlila důvody a příčiny změn. Jsem sebevědomější, nebojím se jíst, vím, že už nikdy nebudu hladovět, abych zhubla. S výsledky jsem spokojená. Naučila jsem se pravidelnosti ve stravě, spánku i trénincích. Koučink bych doporučila.

profile-pic
Veronika Burianová

Před zahájením fitness programu jsem se stravovala nedostatečně, hodně jsem vynechávala zeleninu, vajíčka a celkově jsem jídlu moc nedala a stravovala se, "abych teda něco snědla". A takhle jsem jedla dál, aniž by mě zajímalo, jestli to mému tělu stačí. Díky mojí koučce Marti vím, co mé tělo potřebuje a jak s ním pracovat. Cítím se víc "energicky" a mám větší sílu, když dělám namáhavé věci. Marti je úžasná koučka, byla mi nejvíc sympatická od pohledu. Hrozně moc mi pomáhala, neustále mě motivovala a byla fakt hodně trpělivá se mnou a s mými výsledky. Nemusela jsem se bát, že by mi cokoliv vyčetla nebo byla v mailech nepříjemná. Naopak, jsem strašně vděčná, ze právě ONA tu pro mě celý rok byla!❤️ Podařilo se mi celkově vytvarovat a zpevnit postavu, šlo mi hlavně o určité partie, ale jsem ráda, že cvičím vše, že se moje tělo zpevnilo a víc vydrží. Naučila jsem se na své tělo nekašlat a věnovat se mu. I když se mi nechce třeba cvičit a celý týden nic nedělám, tak se nic neděje. Svaly mají paměť a když se do cvičení zase dám, tak se vrátím zpátky do mého progresu a hned mám radost, že jsem začala zase na sobě makat! Určitě bych Fitness program doporučila i svým kamarádkám, sleduju i ostatní koučky na Instagramu a všechny na mě působí strašně fajn, tak vím, že by moje kamarádky byly v dobrých rukou :). Protože tenhle Fitness program je fakt ušitý na míru!

profile-pic
Petra Šmerdová
Marti

Než jsem vstoupila do programu Strong Beauty stravovala jsem se celkem pestře a zdravě, ale nevyváženě. Cvičila jsem docela pravidelně. Jedla jsem ale méně než mé tělo potřebovalo a občas nějaké jídlo vynechala. Pila jsem velmi málo vody, jedla příliš ovoce a málo zeleniny a luštěnin. Také jsem si myslela, že čím častěji budu cvičit, tím budou výsledky dříve znát. Ale nebyly...

Díky fitness programu si nyní skládám svůj jídelníček tak, aby v něm byly zastoupené všechny živiny ve správném poměru. Rozhodně nehladovím a výsledky se dostavily opravdu rychle. Jím pestřeji, než kdy předtím, dodržuji pitný režim. Nestrádám a hlavně jídla se už nebojím. Marti byla skvělá. Vždy mi na vše detailně odpověděla, vše vysvětlila, Po celou dobu mě velmi podporovala a motivovala.

Jsem velmi spokojená, Mám dostatek energie, nehladovím a mám velmi dobrý pocit z toho, jak se nyní o své tělo starám. Díky fitness koučinku jsem se naučila si správně sestavit svůj jídelníček. Jím pestře, vyváženě. Rozhodně doporučuji, holky mají celý program naprosto skvěle propracovaný.

profile-pic
Eva T.
Marti

Před začátkem programu jsem se stravovala převážně lowcarb s vyššími tuky, ale vůbec nevím, kolik jsem toho jedla, nikdy jsem si nic nepočítala a nezapisovala.

Díky fitness programu umím počítat svůj příjem, naplánovat si příjem na další dny tak, abych v klidu věděla, že toho nejím moc nebo málo.

Marťa je v oblasti výživy je profesionálka, kdykoliv s čímkoliv poradila.

Během programu jsem dosáhla kontroly nad jídlem, přestala jsem se bát jíst. Jím často, nedělám dlouhé pauzy mezi jídly, jako tomu bylo dříve. Přešly mě chutě kupovat si v rychlosti pamlsky a rychlá jídla, v klidu počkám a najím se pak doma podle plánu a jsem spokojená.

Naučila jsem se hodně a kvalitně jíst a nevyřazovat žádné potraviny.

Určitě doporučuji dál a už i můj manžel odkazuje na Strong Beauty. :-)

profile-pic
Marci Bašková
Marťa

Před koučinkem jsem se stravovala zdravě, ale nevyváženě a nedostatečně. Jedla jsem dlouhodobě málo, takže se mi ukládal tuk na bocích a na břiše. I přesto, že jsem se hodně hýbala a pravidelně cvičila, nedosahovala jsem žádného progresu. Marti mě učí jíst dostatečně a vyváženě. Máme za sebou 4 týdny a pořád postupně navyšujeme. Marti je úžasná, je moc příjemná a nebojím se na ni s čímkoli obrátit. Vše vysvětlí, pomůže a podpoří, když člověk zrovna trochu potřebuje. Za ty 4 týdny mám dole nějaký centimetr, váha stojí, ale chápu, že je to přirozený vývoj reverzní diety a že výsledky se pravděpodobně ještě dostaví. Říkala jsem Marti, že mám pocit, že zatím žádné výsledky nevidím a jestli to není chyba, ale vysvětlila mi, že musím být trpělivější a dát tělu čas se znovu nastartovat. Je ale pravda, že se cítím trochu pevnější než na začátku. Naučila jsem se, že se člověk nemá při zdravém hubnutí škrtit na jídle a že to může být hlavně i ke škodě. Moje tělo je dlouhodobě nevyživené, je mi to líto a těším se z navyšování jídla, pestrých svačin a hlavně se těším na to, že budu prostě v pohodě jíst a budu vědět, že je to tak správně. Rozhodně bych koučink doporučila.

profile-pic
Lucie Panušková
Marti

Před vstupem do programu jsem se stravovala zjevně málo. Měla jsem snahy o zdravé stravování, nicméně jsem měla zkreslené představy o tom, co to vlastně je. Měla jsem pocit, že hubnu jenom v případě, že jím méně a když jsem se někdy najedla víc, byla jsem nafouklá, má střeva protestovala častou zácpou a samozřejmě jsem měla výčitky, že "moc žeru". Díky koučce vím, že víc jídla není na škodu, že to, co se tváří jako zdravé, nemusí být zdravé. A že například luštěniny nejsou nepřítel – nadýmaly mě pouze proto, že jsem je jedla jen výjimečně. Nemusím se bát sacharidů, ořechů, avokáda ani vajec :-). Naučila jsem se jíst nové anebo pro mě zapovězené potraviny. Naučila jsem se jíst víc a strašně mi to vyhovuje :-). Marti je báječná. Je velmi milá, vstřícná a hlavně chápající. Umí podržet, podpořit, ale i důrazně vysvětlit, co je třeba. Stoprocentně jí důvěřuji a věřím, že to, co dělá, dělá upřímně a srdcem. Doufala jsem, že výsledky budou výraznější, dříve viditelné. Nicméně i díky Martině jsem pochopila, že "rychlovýsledky" jsou k ničemu, dlouhodobě neudržitelné. Jsem vděčná za to, že se mi srovnalo trávení, sundala jsem pár centimetrů a hlavně jsem se zpevnila. A nakonec i na fotkách to vidím :-). Jsem spokojená! Odnáším si hlavně velkou zkušenost. Naučila jsem se, že ne každý rozumí všemu, takže pokud potřebuji pomoct v rámci jídelníčku a pohybu, je opravdu dobré jít za někým, kdo tomu rozumí a nezkoušet "samo domo". A tým Strong beauty tomu rozumí na sto procent! Určitě bych proto fitness program doporučila i dalším, kdo o něm uvažují.

profile-pic
Lucie Popková
Marti

Před tím, než jsem kontaktovala Strong beauty, jsem se stravovala různě, jedla hrozně chaoticky, byla jsem po porodu a kvůli nějakým problémům jsem byla ve stresu a neměla jsem čas se najíst. Fitness program mi ukazuje, že je správné jíst a jídlo je palivo, bez něj tělo nemůže být a nemá se ho bát. Se svou koučkou jsem spokojená na 100%, Marťa je skvělá. Ještě nejsme v redukční fázi a už teď mám dole 19 cm. Naučila jsem se jíst zeleninu, i když ještě málo, ale vůbec si ji chystat. Určitě bych Fitness program doporučila. 🙂

profile-pic
Zuzana Menšíková
Marti

Před zahájením fitness koučinku jsem se snažila jíst kvalitní potraviny, ale stravovala jsem se, teď už se nebojím říct, hrozně. Nepravidelně, nedostatečně a často jsem snědla spoustu nezdravých věci, ze kterých mi bylo akorát blbě. Marťa mi ale ukázala, že mužů jíst v podstatě vše, co mám ráda a když bude všeho přiměřené množství a poměr, je mi skvěle. A zároveň hubnu, i když jsem ještě stále v reverzní fázi. Když to vidím a cítím na sobě, je to super. Vůbec jsem si to na začátku nedokázala představit, ale Marťa mi ukazuje skvělou cestu. 😊 Spokojenost s mou koučkou je úplně maximální… ve všem mi poradí, je opravdu super, že mě každý týden podpoří, řekne co a jak. Zatím mi pomohla vyřešit všechny mé problémy a nestandardní situace, hledá a nabízí řešení. Zatím jsem dosáhla toho, ze jsem zjistila, že kvalitní a adekvátní množství jídla mi dělá velmi dobře. Zmizely i problémy, o kterých jsem ani nevěděla, ze mám…. Pomáhá mi přenastavit si věci v hlavě. A taky už dopnu kalhoty od uniformy. :) Zatím jsem se naučila, jak si poskládat plnohodnotné jídlo, co mě zasytí i mimo domov, ze chystání jídla dopředu je vlastně strašně super a osvobozující. A že jde zvládnout menstruaci bez šílených chuti sníst všechno v okolí. A taky že na to nemusím být sama a že najít si koučku byl super nápad, Marťa je skvělá a není ostuda si nechat v tomto pomoct. :) Určitě bych doporučila fitness program i své kamarádce! Dokonce jsem už některým i doporučila. :)

profile-pic
Hana Strakova
Marťa

Před začátkem programu jsem se stravovala blbě. Jedla jsem málo a těšila se na každý cheat day. Sice jsem jedla hrozně málo, ale nehubla jsem. Byla jsem podrážděná, unavená a nepříjemná. Někdy i sama sobě. 😅🙈

Marti mi pomáhá pochopit, jak moje tělo funguje. Učí mě správně a dostatečně jíst. Marti je prostě skvělá. Je vždycky příjemná, ikdyž ji otravuju s blbýma dotazama. Vždycky si najde chvíli odpovědět, i když nemáme report.

Umí mě skvěle namotivovat a zlepšit náladu, když mám zrovna pocit, že žádný progres nevidím. S výsledky jsem spokojená moc. Mám dole kolem 20 cm a cca 3 kg. Naučila jsem se jíst! Mít přehled o potravinách. A nekašlat na sebe. Rozhodně doporučuji, chválím Marťu kudy chodím. 💜

profile-pic
Dominika Sachsová
Marti

Pred začatím koučingu som sa stravovala nedostatočně, veľa zeleniny, málo bielkovín a sacharidov. Mala som často záchvat pažravosti na konci dňa, potom mi z toho nebolo psychicky ani fyzicky dobre. Cvičila som veľa hiit a malo silový tréning. Teraz nemám záchvaty hladu, viem si naplánovať jedlo dopredu, krabičkovať, byť pripravená. Ochutnala som aj nové potraviny, vytvorila si nové zdravšie návyky. Moja koučka je úžasná, hodná, snaží sa má pochopiť a vysvetliť mi všetko trpezlivo, odpovie na všetky moje otázky, snaží sa mi všetko prispôsobiť. Trochu som viac spevnila telo, mám stalejšiu telesnú váhu. Som spokojná, chcem ale ďalej pokračovať, teším sa, čo môžem ďalej dosiahnuť, ako sa posunúť. Naučila som sa krabičkovať, plánovať tréningy aj jedálniček, naučila som sa, že aj pitný režim je dôležitý. Určite by som odporučila program i ďalším, kto o ňom uvažujú. :)

profile-pic
Jana Samselyová
Marťa Průšová

Před zahájením Fitness programu jsem se stravovala nedostatečně, myslela jsem si, že čím méně budu jíst, tím více budu hubnout. Do toho jsem denně cvičila silové tréninky nebo kardio. A cheat day pro mě byl jako odměna. Přesně ten den jsem do sebe naprala všechno, co jsem viděla. Takže všechno špatně a já místo toho, abych hubnula, tak jsem přibírala.

Díky Fitness programu jsem se naučila rozumět svému tělu, pochopila jsem, co potřebuje, aby mohlo správně fungovat a já taky měla dostatek energie na to, co potřebuju. Už jsem si nemusela jít po práci lehnout, už jsem mohla jít sportovat a užívat si svého volného času.

Marti byla úžasná. Vždycky přesně věděla, co potřebuju slyšet. Všechno mi rozumně vysvětila, dodala mi odvahu a hlavně chuť pokračovat. Dosáhla jsem něčeho, v co jsem absolutně nedoufala. Můj cíl byl zhubnout a vypadat lépe, ale díky programu jsem se začala mít víc ráda. To nejlepší je, že mám chuť ještě pořád na sobě makat, protože ono to ještě pořád jde. Naučila jsem se vnímat svoje tělo, správně jíst a hlavně se mít víc ráda.

Fitness program bych doporučila každému, kdo má zájem na sobě makat. Protože bez toho to samo nepůjde. :)

profile-pic
Dominika Sachsová
Marťa

Málo. Asi ako väčšina žien, aj ja som si myslela, že čím menej budem jesť, tým viac schudnem. Najmä som bola nedočkáva, pretože som bola po porode a potrebovala som schudnúť ešte porodné kilá a hoci som nedojčila a cvičila som už celkom intenzívne, váha sa už ďalej pod porodné kilá nepohla. Pociťovala som potrebu zveriť sa do rúk odborníka. Už dlhšie som fungovala na kalorických tabuľkách, ale vedela som, že nemám dobre nastavené makrá a potrebovala som niekoho, kto tomu rozumie a nastaviť mi ich správne. To ze mi Marti najprv nasadi reverznu dietu, som vsak necakala, vobec som nevedela ako to funguje a aj napriek tomu ze.som stale v nej a faza redukcie nas estelen caka, uz teraz zaznamenavam pokroky a zmeny na sebe a som velmi spokojna. So svojou koučkou som spokojná maximálne! V deň reportu odpisu expresne rýchlo, vyjadrí sa snáď ku každej mojej myšlienke v maile, zhodnotí, pochvali, podať riešenie či alternatívu k akémukoľvek problému/otázke. Som maximálne spokojná s jej prístupom a pozitivita z jej správ je životabudíc do ďalšieho týždňa. :) Začínam 5. týždeň reverznej diéty. Navyšujem stravu podľa pokynov Marti a skutočne si to užívam. Cítim sa dobre vo svojom tele, resp. lepšie a lepšie a zhodené centimetre a 4 kg z váhy sú už len príjemným bonusom, pretože o to pri reverznej diéte až tak nejde, ako ma Marti naučila. :) Že sa jedla netreba bat, metabolizmus ho zvlášť spracovať o dosť viac, než som si myslela. Vďaka tabuľkám sa učím postupne hodnoty tých-ktorých potravín, vďaka vášmu jedálničku som si našla pár obľúbených jedál a najmä sa už tak nebojím silových tréningov. Navyše silniem a pocit, že si zvládam dávať vyššie a vyššie váhy, je mega. :) Koučing by som jednoznačne odporučila. :)

profile-pic
Dominika Cifrová
Martina Vlášek

Přejídání nebo naopak málo jídla, takový kolotoč pořád dokola jsem zažívala před zahájením fitness programu. Díky němu mám teď někoho, s kým můžu problém prodiskutovat, někoho, kdo mě podpoří a ukáže mi správný směr. Marťa je fajn, vždy vše vysvětlí, proč by se co mělo dělat a tak. Je trpělivá, na dotazy odpovídá téměř ihned.🙂 Váha pomaličku klesá, cm jdou taky dolů, tak jsem na dobré cestě, čas ukáže. Naučila jsem se, že hubnout vůbec neznamená nejíst. Určitě bych fitness program doporučila.

profile-pic
Alena Juřenová
Martina Průšová

Před osobním koučinkem jsem se stravovala nepravidelně a především nedostatečně. Určitým druhům potravin jsem se vyhýbala. Se cvičením to bylo poněkud lepší, pokud mi to dovolila škola, cvičila jsem pravidelně a ráda. Mezi mé hlavní problémy patřil především strach z jídla a nedostatečný příjem živin. Osobní koučink mi pomáhá tyto problémy postupně odstranit. Rozhodně se cítím více svobodná a méně ovlivněná jídlem i chutěmi. Od mé koučky se mi dostává maximální podpory i pochopení. Marti je skvělá, s čímkoliv mi pomůže, poradí a hlavně namotivuje! Její mailovou odpověď si vždy pročtu i několikrát, jakou mi dělá radost. Zatím jsem dosáhla snížení hmotnosti i centimetrů. Stejně tak se cítím mnohem lépe po fyzické i psychické stránce. Díky osobnímu koučinku jsem se dokázala odprostit od myšlenek “čím méně jíš, tím více hubneš”. Stejně tak jsem se naučila lépe rozumět jídlu, plánovat si jednotlivé krabičky na celý den a zařazovat dříve “zakázané” potraviny. Svým kamarádkám bych koučink se Strong beauty rozhodně doporučila! Bylo to skvělé rozhodnutí, kterého rozhodně nelituji :)

profile-pic
Gabriela Pačková
Marti

Než jsem se obrátila na Strong beauty, jedla jsem hodně málo, měla jsem nedostatek energie, trápila mě neustálá únava. Koučink mi dává jistotu, že i když jím víc, tak to neznamená, že hned budu přibírat, ale že naopak tělo energii efektivně využije. Marťa je zkrátka profík, ale zároveň tak lidská a chápající. Do ničeho netlačí, dá se s ní krásně domluvit na kompromisech a chová se ke klientce jak ke své kamarádce. Jako úspěch považuju, že jím víc a mám víc a víc energie a hlavně už mi není zle. Pochopila jsem, že hodně jídla není nepřítel, ale kámoš. :-) Koučink bych doporučila, vždy a jedině SB! ❤️

profile-pic
Anna Koumarová
Marti

Před osobním koučinkem jsem měla problémy s přejídáním, a i když jsem se stravovala zdravě a pravidelně, tak jsem neměla dostatečný příjem a špatně rozložené makroživiny. Osobní koučink mi velmi pomáhá v tom, abych se co nejvíce zaměřovala na vědomé jedení a předcházela nekontrolovatelnému přejedení. Koučka Marťa je pro mě velká podpora a upřímně se každý týden velmi těším na její email. A celkově mě spolupráce s ní velmi motivuje. V rámci osobního koučinku jsem dala dolů 19 cm a to jsem na udržovacích makrech a váha je +- stejná, celkově se mi hezky rýsuje postava a jsem zatím velmi spokojená s progresem. A nemůžu se dočkat, co nám přinesou další 4 týdny. Díky osobnímu koučinku jsem se naučila, že i když se mi stále občas stane, že se přejím, tak jsem se naučila si během přejedení říct dost, také si to další den nekompenzovat těžkým tréninkem, kardiem nebo tím, že si dám půst a nebudu jíst nic. Marťa je mi v tomhle velká podpora a pomáhá mi v tom, abych se v tom zbytečně dlouho neplácala a ponaučila se z toho a šla dál. Určitě bych osobní koučink Strong beauty své kamarádce doporučila. Jsem velmi spokojená.

profile-pic
Karolína Jaklová
Martina Průšová

Před zahájením koučinku jsem jedla velké množství nekvalitních potravin. Těch kvalitních jsem jedla málo, proto jsem měla hlad a dojídala se hodně sladkým. Marti mi nastavila správné množství jídla tak, abych nebyla hladová. Recepty jsou chutné, tak to hodně věcí vynahradí. Ale hlavně mi pomáhají týdenní reporty a vědět, že v tom nejsem úplně sama. Tohle si nemůžu vynachválit. Je to opravdu příjemné, když dostanu pochvalu, třeba jen za pár centimetrů, když mam pocit, že zrovna moc pokroky nedělám. S výsledky jsem spokojená. Cvičením jsem se zpevnila a cítím se mnohem více pohyblivá než předtím. Váhu mám na udržovacích číslech, ale cm jdou pomalu ale jistě dolů. Pochopila jsem, že velkého množství jídla se nemusím bát. Naopak. Když se poradně najím (ale správných potravin), tak mě nehoní mlsná. Určitě bych koučink doporučila.

profile-pic
Irena Svobodová
Marti

Před fitness programem jsem se stravovala klasickou českou kuchyní, kde bylo málo bílkovin a zeleniny. Cvičit jsem chodila sama do fitka, ale časem jsem zjistila, že je potřeba zapracovat i na stravě. Problémy jsem neměla žádné, možná až na rozhozené hormonální zdraví, které mě dovedlo i k přemýšlení nad jídelníčkem. Fitness program mi dal nový pohled hlavně na stravování. Udělala jsem si přehled, jaké potraviny zařadit do jídelníčku, jak velké mají být porce a hlavně pocit toho, že hubnutí není o drastické dietě, ale o tom, že je potřeba svému tělu věnovat čas. Prostě si nachystat jídlo a vařit si. A hlavně v době karantény je potřeba se i doma hýbat. Podpory od Marti se mi dostává maximální. Na všechny dotazy mi Marta trpělivě odpovídá. Během fitness programu jsem zhubla na svoji vysněnou váhu. Jsem s programem moc spokojená. Jsem ráda, že jsem se do programu přihlásila, stojí to opravdu za to! Naučila jsem se plno cviků na doma, více dbát na kvalitu jídla, které do sebe dávám. A celkově mám radost, že můžu v době karantény cvičit i doma a posouvat se v tomto. Určitě bych program doporučila, jelikož jsem si ho vyzkoušela na sobě a jsem moc spokojená.

profile-pic
Kateřina Lubojacká
Martina Průšová

Před zahájením koučinku jsem se stravovala dobře, ale nedostatečně. Teď už vím, že musím jíst dost, abych nezačala hubnout a mohla budovat svalovou hmotu a sílu. Moje koučka Marťa byla skvělá! Šel z ní od samého začátku cítit zájem o mě jako klientku a působí jako profesionál. Opravdu ví a rozumí tomu, co dělá. Zároveň ale byla i jako kámoška co měla pochopení pro nezdary. Můžu ji jako koučku jen doporučit. Povedlo se nám rozjet metabolismus a začala jsem měnit své tělo. Cílem byla rekompozice na začátku a budování svalů teď. Nikdy jsem si nemyslela, že to půjde, protože jsem si na to nikdy netroufla, ale výsledky jsou krásné a motivuje mě to makat dál. Naučila jsem se, že hodně kvalitního jídla a dost tréninku přináší skvělé věci. 😁 Koučink se Strong beauty bych doporučila na 100% 🧡

profile-pic
Anna Koumarová
Marťa

"Fitness život" jsem vedla i před koučinkem. Jídlo jsem vážila a počítala, ale jedla jsem malé porce ze strachu, že přiberu. Po neustálých dietách a následném přejídání mělo mé tělo problémy zpracovat větší množství jídla. Určitě mi pomohl tabulkový systém, se kterým se dá pracovat všude a zjednoduší sestavování jídelníčku. Po navýšení množství příjmu jídla, následné dietě a vrácení se zpět na vysoký příjem si mohu bez výčitek dát i "nezdravé" jídlo a svět se nezboří. Martina je skvělá koučka. Během naší více jak roční spolupráce jsme zjistily, že v určitém ohledu stravování a fungování jsme podobné. Tudíž se i dokázala vžít do situace, kdy mi šla třeba hlava kolem a tak. :-) Je pravda, že bych ráda ještě byla s váhou a mírami níže než jsem teď, ale na druhou stranu jsem si nikdy nepředstavovala, že bych jedla tolik jídla, co jím dnes, lepší jít na to pomalu. Ale spokojená jsem určitě. Hlavní je, že mohu pořádně jíst a jsem v klidu a nestresuji se a postava? To už půjde snad časem ruku v ruce s tím. Určitě si více uvědomuji, že jídlo není nepřítel, pokud tedy člověk nejí jenom samý junk food. A rozhodně jsem se naučila nebát se větších porcí. Určitě bych doporučila Marťu i celé Strong beauty. Mám pocit, že to holky dělají opravdu z lásky a ví, o čem mluví. Že to není jenom job, ale opravdu se snaží pomoci druhým. :-)

profile-pic
Lenka Peštová
Martina

Predtým, než som oslovila tím Strong beauty, som necvicila a v strave mi chýbala zelenina a pravidelnosť. Marti mi krásne nastavila jedálniček podľa mojich predstáv, vždy keď som niečo nevedela alebo som sa "sťažovala", že mám veľa zeleniny, hneď zareagovala. S jedalnickom som veľmi spokojná. Žiaľ kvôli chorobe som necvicila. Marti bola úžasne podporujúca a jej maily boli vždy veľmi milo napísané a bolo vidno, že si na nich dáva záležať. Za ten mesiac bolo na progresovych fotkách vidno veľký pokrok a cm hlavne v páse išli krásne dole. Naučila som sa hlavne ako sa stravovať a chcem oceniť Marti posledný mail aj s radami do budúcnosti, keďže už v koucingu dálej nepokračujeme. Určite by som koučing ďalej odporučila a už som tak aj urobila. :)

profile-pic
Martina Kameniarova
Marti

Před začátkem koučinku jsem jedla zdravě, ale špatně. Jedla jsem hodně ovoce a moje strava byla celkově špatně vyvážená. Chtěla jsem vytvarovat tělo a lehce zhubnout. Stravovací plán hodnotím úžasně! Mám skvělý příjem jídla, ráda vařím... jsem spokojena se svojí postavou. Podpory od koučky se mi dostávalo úžasné! Naprosto profesionální přístup a skvělá podpora, odpovědi na mé otázky... krásný servis. Celkově jsem velmi spokojená. Nyní vím, že vyváženost a dostatek jídla je základ. Koučink bych doporučila i dalším!

profile-pic
Lenka Fowle
Marti

Před zahájením Fitness programu jsem se stravovala zdravě, ale řekla bych až příliš fanaticky. Stejně tak to bylo se cvičením, které je mým velkým koníčkem, odpočívat jsem moc neuměla. Často jsem se nejspíš "podjídala" a z toho plynuly i záchvaty přejídání a zvracení. Jelikož jsem nyní těhotná, tak mým cílem nebylo a není hubnout, spíše jsem potřebovala pomoct zlepšit vztah k jídlu a ve cvičení si nastavit režim, který mě bude méně vyčerpávat. Martina mi pomáhá velmi, je podporující, na moje požadavky i dotazy vždycky hned reaguje a vysvětluje mi všechny souvislosti, což mi pomáhá tomu systému více věřit a opustit svůj předchozí přístup. Martina mě velmi podporuje a chválí. Toho si moc vážím, je to pro mě velmi motivující. Zároveň od ní cítím velkou míru pochopení, nejspíše proto, že si v minulosti prošla podobnými potížemi, které nyní řeším já. To je pro každého člověka, který takové věci řeší, vždycky velkým přínosem, když mu pomáhá někdo, kdo ho dokáže díky vlastní zkušenosti zcela pochopit. Jsem moc spokojená, nikdy bych neřekla, že za tak krátkou dobu budu schopná skutečně úplně opustit kalorické tabulky, na kterých jsem byla několik let regulérně závislá. To vnímám jako opravdu velký posun, a i když ten strach z jídla pořád ještě docela nezmizel, tak si už teď jsem schopná dát třeba těstoviny nebo rýži, což byly potraviny, které jsem předtím absolutně nejedla, protože podle mě měly moc kalorií. Naučila jsem se, že to co jsem předtím jedla, bylo opravdu pro moje tělo málo. Sice je to pro mojí psychiku pořád těžké zpracovat, protože mi ty porce přijdou prostě obrovské (a jsou i objektivně větší, než jí třeba můj manžel – a to je pro ženskou velmi nepříjemný fakt), na druhou stranu si teď víc uvědomuju, že se asi opravdu hýbu více, než je průměr a mám velké procento svalů, navrch jsem teď těhotná, takže ty živiny moje tělo potřebuje. No a protože i přes ty velké porce a těstoviny nebo rýži, které nyní jím, nijak závratně netloustnu, tak strach z jídla pomaličku mizí. :) Fitness program bych určitě doporučila. A to nejen své kamarádce, už se těším, až se po porodu a šestinedělí budu moct plnou silou s vámi vrhnout na nějaké to zdravé hubnutí, formování postavy a obecně zlepšování formy.

profile-pic
Dominika Stritzková
Martina Vlášek

Před zahájením fitness programu jsem se stravovala hodně “chaoticky”. Moje jídlo ani cvičení nemělo žádný řád. V programu mi pomáhá, že mám nad sebou profíka Marťu! Marťa je totiž skvělá. Vždycky tu pro mne je, ochotná mi poradit v kteroukoliv hodinu. Progres jde pomalu (což je asi dobře), nicméně jsem spokojená, MOC. Naučila jsem se lépe stravovat, mimo jiné jsem se odnaučila používat polotovary a zařazovat více celistvých potravin. Na 100% bych doporučila fitness koučink i dalším, kdo o něm uvažují!

profile-pic
Jitka Dzicoevova
Marti

Nez jsem vstoupila do programu, tak moju stravu tvorili prevažne zdravé potraviny,ale bola som vo veľkom kalorickom deficite, najmä na to aké som mávala ťažké tréningy. Problémy sa prejavili na mojom zdraví (nepravidelná menštruácia, zavodnenia, demotivácia a samozrejme kilá nešli dole, telo stagnovalo.

Vďaka fitness programu a šikovnej koučke Marti sme sa dostali z príjmu približne 1300/400kcal na pekných 2100kcal. Vytvorila som si tak pozitívny vzťah k jedlu. Vždy som sa obávala pridať sacharidy, mysliac si, že z nich priberiem. Zo 100/120g na deň sme sa dostali až na 285, pričom sme stále chudli a krásne formovali, spevňovali postavu:)! A čo bolo pre mňa najdôležitejšie, už len po prvom týždni postupného navyšovania prišla menštruácia, ktorá sa momentálne dostaví načas. Fitness program vyriešil problémy psychické ako aj fyzické a za to som veľmi vďačná.

Marti ma sprevádzala celou cestou a bola veľkou motiváciou. Mohla som sa jej s hocičím zdôveriť a vždy vedela poradiť.

Za celý čas(16 týždňov) sme schudli 1,1kg a 13cm z celého tela. Telo dostalo krásne ženské tvary, je pevné, vyformované a najmä šťastné! Z mojej strany je to veľká spokojnosť.

Vďaka fitness programu som sa naučila nebáť jedla. Zistila som,že keď pravidelne cvičím telo si žiada dostatočný príjem aby bolo zdravé a malo dostatok energie na tréningy. Naučila som sa kalkulovať kalórie a makrá tak, aby som sama sebe neuškodila:)

Fitness program by som odporučila všetkým dievčatám a ženám, ktoré si chcú osvojiť zdravé stravovacie návyky. Ženám,ktoré chcú schudnúť, vyformovať či len zdravo jesť, aby sa naučili pochopiť vlastné telo a mali dobré základy do budúcna:)

Adri :)

profile-pic
Adri
Marti

Před tím, než jsem vstoupila do fitness programu jsem se stravovala relativně zdravě, jen jsem si neuměla spočítat kolik čeho bych měla jíst, aby byl můj jídelníček vyrovnaný. Před začátkem programu jsem hodně běhala.

Tento fitness program mi pomohl ujasnit si kolik jakých maker je pro mě tak akorát při mém životním stylu.

V rámci 8. týdenního online koučinku byla podpora a pochopení skvělé. Nemohu si Marti vynachválit :)

Díky programu jsem dosáhla toho, že jsem schopná už podle oka přibližně odhadnout kolik čeho si v průběhu dne dát. Hezky si vše ohlídat, mít sílu při běhu a být velice dobře najedená. To, že jsem zhubla je velice příjemný bonus, kterého jsem chtěla dosáhnout.

Dále jsem se naučila více jíst :) A především si odnáším nové zkušenosti a vědomosti.

Fitness program bych doporučila každé, která o něm uvažuje :)

profile-pic
Nicole V.
Klientka Martiny

Před zahájením spolupráce se Strong beauty jsem se stravovala velmi málo, takže cokoliv jsem snědla navíc, tak se hned uložilo a bylo vidět, proto jsem se taky "bála" jídla. Snažila jsem se cvičit pravidelně, moje cvičení se celkem podobalo tomu, které mám teď. Díky koučinku jsem se naučila, že si některých potravin můžu dát více, než si myslím, že je lepší si to propočítat, než nejíst. A že i když mám víc jídla, tak centimetry mohou jít dolů, že se nemusím bát někdy i větších porcí. Každý týden jsme si s Marti psaly v reportu, vše mi tam vždy vysvětlila a přesně jsem věděla, co se teď děje a co bude následovat. Dále se mě také snažila motivovat a chválila mě, protože já jsem spíše pesimistický člověk a sama se v žádném případě nepochválím nebo nebudu spokojená. Zatím mám dole asi 8 cm, kg zatím dolů nešla. Začínám vidět nějaké změny, jsem ale z těch lidí, kteří by rádi všechno hned... takže kdybych těch centimetrů bylo tak 20 a k tomu 5 kg dole, tak to by byla asi moje ideální představa :D Ale to je spíše můj nereálný požadavek na mé tělo, hlavní je rozhodně mít lepší vztah k jídlu. Fitness program bych určitě doporučila.

profile-pic
Tereza Nadymáčková
Marti

Před osobním koučinkem jsem se stravovala tím stylem, že jsem si jídlo nevážila a když jsem měla hlad, tak jsem si vždycky něco vzala. Osobní koučink mi pomáhá se motivovat jak ve stravě, tak hlavně k cvičení.☺️ Od mé Loučky Martinky se mi dostává té nejlepší podpory a pochopení. Když si nevím s něčím rady, ráda pomůže. Zatím jsem dosáhla toho, že mám už trochu zpevněné nohy, což je fajn. Bříško se mi také pomalu formuje. V rámci spolupráce jsem se naučila hlavně dobře stravovat. Koučink bych určite doporučila všem ženám, maminkám i slečnám, které mají nějaký problém a chtějí ho řešit.

profile-pic
Monika Vaňková
Martina Průšová

Před začátkem koučinku jsem neměla pořádné stravovací návyky... Problémy, obezita, nevěděla jsem co jíst... Jsem ráda, že díky koučinku mám nastavený plán, který mi vyhovuje. Marti je prostě skvělá. Zhubla jsem a jsem s výsledky spokojená. Také jsem se naučila vnímat své tělo. 🙂 Koučink bych doporučila i dalším.

profile-pic
Natalie Večeřová
Marti

Pred tým ako som sa prihlásila do programu som sa nestravovala úplne zdravo a veľa potravín som vynechala zo svojho jedálnička. Čo sa týka cvičenia cvičiť som cvičila pred programom dlhé roky ale potom som s tým prestala, pretože to bol len kolobeh, ktorý ma už nebavil a nebavilo ma si stále niečo odopierať.

Nemusela som si odopierať kopu potravín a bez výčitiek som si ich mohla vychutnávať. Získala som viac sebavedomia za čo som rada. Naučila som sa správne stravovať a cvičenie brať ako relax.

Marti bola úžasná za celý ten čas ma vo všetkom podporovala a povzbudzovala. Som veľmi rada, že ma mala práve ona na starosti. Veľmi som jej vďačná za jej podporu a veľkú pomoc. Naučila ma ako sa správne stravovať a nemusieť si odopierať aj veci, ktoré mám rada. Bola som s ňou veľmi spokojná.

S výsledkami som spokojná myslela som si, že váha bude trošku viac nižšia ale na druhej strane mi z centimetrov ubudlo dosť za čo som naozaj rada.

Odnášam si veľa z tohto programu. Naučila som sa správne a hlavne zdravo stravovať sa. Tak isto počúvať svoje telo a hlavne nestresovať, keď mi váha nešla dole :) pretože aj centimetre sú dôležité :).

Samozrejme, už som o fitness programu a aj o stravovacom pláne rozprávala aj známim.

profile-pic
Želmíra Domesová
Martina Průsová

Před začátkem jsem na tom byla se stravou dost bídně. Jedla jsem hodně zpracovaných a tučných potravin. Co bylo nejhorší, tak určitě večerní hostiny, které byly způsobené nedostatečnou a nevyváženou stravou během dne. Co se týče cvičení, tak jsem cvičila i před koučinkem, jen ne pravidelně a účelově. Osobní koučink mi pomáhá se zkrocením jídla. Zvolila jsem si způsob, kdy mi Marťa sestavila počet gramů, popř. kusů, potravin, které mám za den/týden sníst, a podle toho si na týden sestavuji jídelníček. To, že mám předpřipravené, co budu během dne jíst, mi odbouralo večerní hostiny. Také mám doporučení na počet tréninků a na jaké partie se mám zaměřit. Podpora od koučky je velká. Myslím, že důležité je to, že se s ní cítím komfortně a nemám tedy problém se jí svěřit s pocity, které jsou spojené se stravou a dalšími aspekty, které do mojí cesty za lepším já patří. Oceňuji každou reakci, kterou mi napsala, a tipy, které mi dala. Věřím jí, že je profesionál a nikdy jsem nepochybovala nad její radou ani nastavením, které pro mě připravila. Dosáhla jsem toho, že jsem schopná si jídlo nachystat a v rámci možností se i držet toho, co mám jíst. Ale určitě ještě nejsem 100% a mám ještě na čem pracovat. Progres jsem neviděla skoro žadný, ale pak přišla Marťa, vytáhla fotky a součet ztracených centimetrů a rázem je z toho progres. Také jsem zařadila do jídelníčku luštěniny, sladké i slané recepty, které jsou opravdu dobré. Fitness program bych určitě doporučila i své kamarádce.

profile-pic
Pavlína Kašparová
Marťa

Těsně před koučinkem jsem absolvovala výzvu s vaší Appkou. Trpím záchvatových přejídáním. Koučink mi pomáhá motivačně a hlavně mi dodává jistotu, že jsem na správné cestě. Povahou jsem dost netrpělivá a pesimista. Teď se cítím jistá a na dobré cestě. Všechny otázky směrem k mé koučce byly podrobně vysvětleny. Naučila jsem se zdravě jíst a pravidelně cvičit už s vaší aplikaci. Koučink bych doporučila všem, kdo o něm uvažují.

profile-pic
Michaela Krehlik
Marti

Před osobním koučinkem jsem se stravovala nikterak dobře. Můj jídelníček byl dle slov mé koučky energeticky, i co se týče živin, vyloženě nedostatečný. To způsobovalo výkyvy v chutích, psychice, únavu, špatnou náladu a ukládání tuku v problémových partiích. Cvičila jsem 2x týdně silový trénink, pravidelně s trenérkou v posilovně, přes cca 1 rok. Osobní koučink mi pomohl v tom, že jím pravidelně, dávám tělu potřebné živiny, mám energii, jídlo mi chutná, mám pravidelné zažívání. Baví mě si jídlo sestavovat podle tabulkového systému. Od mé koučky se mi dostávalo velké podpory a pochopení, vždy mi vše dopodrobna vysvětlila. Marti mě i hezky motivovala. Za celou dobu spolupráce mám dole skoro 29,5 cm a 4 kg. Díky osobnímu koučinku jsem se naučila zdravě a kvalitně jíst, užívat pravidelně vitamíny, používat protein. Dále jsem začala více chodit pěšky, sledovat svoji aktivitu a sílu. Ale co je nejvíce, MÁM SE ZASE RÁDA! Osobní koučink bych doporučila i své kamarádce.

profile-pic
Lucie Smetanová
MARTI VLÁŠEK

Před osobním koučinkem jsem se stravovala nikterak dobře. Můj jídelníček byl dle slov mé koučky energeticky, i co se týče živin, vyloženě nedostatečný. To způsobovalo výkyvy v chutích, psychice, únavu, špatnou náladu a ukládání tuku v problémových partiích. Cvičila jsem 2x týdně silový trénink, pravidelně s trenérkou v posilovně přes cca 1 rok. Osobní koučink mi v pomáhá v tom, že jím pravidelně, dávám tělu potřebné živiny, mám energii, jídlo mi chutná, mám pravidelné zažívání. Baví mně si jídlo sestavovat podle tabulkového systému. Jím více a přitom mi centimetry i váha ubývají. Jsem momentálně na začátku 5. týdne reverzní diety a moc mne to baví. Mám radost, že ráno mám konečně, po pár neúspěšných letech s všemožnými dietami, ploché bříško. Od mé koučky se mi dostává velké podpory a pochopení, vždy je mi vše dopodrobna vysvětleno. Marti mě i hezky motivuje. Jsem spokojená. A těším se na každý nový report a její odpověď. Vždy mi odpoví na vše, co píši nebo se dotazuji. A jde na mém těle i psychice vidět, že to funguje. Zatím jsem za 4 týdny v reverzní dietě dala dolů 18 cm a 3,3 kg. Jak jsem uvedla už výše, jsem spokojená a cítím se skvěle. Díky osobnímu koučinku jsem se naučila zdravě a kvalitně jíst, užívat pravidelně vitamíny, používat protein. Dále jsem začala více chodit pěšky, sledovat svoji aktivitu a sílu. Ale co je nejvíce, MÁM SE ZASE RÁDA! Koučink ve Strong beauty bych 100% doporučila kamarádce, vlastně komukoliv, kdo by chtěl ve svém životě udělat změnu k LEPŠÍMU TĚLU a JÁ!

profile-pic
Lucie Smetanová
Martina Vlášková

Pred tým, ako som sa rozhodla vyskúšať Fitness program som sa stravovala vysoko bielkovinovo a obmedzovala som na minimum sacharidy. Stravu som si dlhodobo strážila a snažila som sa jesť zdravo, čo sa mi aj darilo. Myslela som si, že jem dostatok a správne, no často krát som sa pristihla vo chvíľach nutkavého hladu najmä večer a s chuťami na sladké po obede. Vedela som, že toto nie je správne a aj preto som sa rozhodla, že niečo musím zmeniť.

Ďalšou vecou, pri ktorej som si uvedomovala, že niečo nerobím správne bolo cvičenie. Som aktívny človek, cvičím každý deň, nie som žiadny začiatočník, no aj napriek tomu, som nemala postavu takú, akú som si predstavovala.

Vďaka Fitness programu sa všetko začalo meniť. Konečne som sa cítila dostatočne sýta bez pocitu hladu, chutí na sladké, slané a iné "nezdravovsti". Bolo to neuveriteľné, a to som si o sebe myslela, že jem veľa. Okrem úpravy stravy som zaznamenala konečne výsledky aj na svojom tele.

Mojím cieľom boli väčšie ruky/ramená a guľatejší zadok. Už po prvých dvoch týždňoch na mne boli viditeľné výsledky, ktoré som neregistrovala len ja, ale celé moje okolie. Po všetkých tých rokoch cvičenia som nikdy nemala výsledky ako mám teraz. Mojou koučkou bola Marťa Průšová a musím povedať, že bola úplne skvelá. Od začiatku ma podporovala, motivovala, informácie boli jasné, presné. Povedala mi vždy oveľa viac ako som očakávala, keď porovnám skúsenosti s inými trénermi. Komunikácia s ňou bola vždy veľmi príjemná a vždy som sa na naše spoločné reporty tešila.

Dozvedela som sa informácie, ktoré som potrebovala vedieť a ktoré mi vo svete fitness nikdy nikto takto jasne a presne nepovedal. Za relatívne krátku dobu som dosiahla také výsledky, aké som nemala za celých cca 7 rokov od kedy sa venujem cvičeniu a zdravému stravovaniu. Mylne som si myslela, ako všetko robím správne, ale až Strong Beauty mi ukázal, ako sa to správne robiť má, za čo som nesmierne vďačná!

Tento fitness program pre mňa "zbúral" všetky mýty fitness sveta a keby som toto všetko nezažila na vlastnej koži, s výsledkami, aké som dosiahla, tak tomu nikdy neuverím :). Fitnes program a všetky programy od Strong beauty by som doporučila každému, kto potrebuje a chce zmenu a nevie si poradiť sám, alebo tie zmeny nevidí ani po určitom čase strávenom cvičením a stravovaním. A aj ho všade kade chodím odporúčam a o Strong beauty hovorím ako o hotovom zázraku :) Som veľmi rada za to, že som Vás mohla spoznať :) Dalo mi to veľmi veľa.

profile-pic
Veronika Cabanová
Martina Průšová

Před začátkem programu jsem vůbec necvičila a stravování bylo velmi nepravidelné a plné cukrů.

Programem jsem chtěla vyřešit právě tyto chutě na sladké a naučit se, jak si sestavit vyvážené jídlo.

Koučink mi uvědomit si, jaké poměry živin jíst a také důležitost svačin. Co si dát, když mě zastihne hlad.

Snížila se mi chuť na rychlé cukry, i když na dortík má chuť asi každý:D. Podpora od Marti byla skvělá :).

Výsledky jsou velice dobré, zpevnilo se mi tělo, shodila jsem 10 cm a naučila jsem se lépe vnímat potřeby mého těla.

Určitě doporučuji i dále!

profile-pic
Klára Nemčeková
Martina Průšová

Před zahájením koučinku jsem se stravovala nepravidelně, měla jsem časté chutě na sladké, pohybu jsem měla dost, ale spíše kardio, a stejně se mi nedařilo hubnout. Díky Strong beauty jsem se naučila rutinu v přípravě jídla na pár dní dopředu, "kdo je připraven, není překvapen", je pro mě zásadní, musím to mít nachystané, pak nevymýšlím blbosti, když mám hlad. Naučila jsem se poskladát si jídelníček tak, aby v něm bylo všechno, co moje tělo potřebuje. Myslím, že podpora koučky byla dostatečná. Když jsem měla nějaké dotazy, vždy se mi dostalo odpovědi, na postěžování vždy pochopení a podpora byla v pořádku. Shodila jsem cca 7 kg, jsem spokojená, když se podívám na fotky před a po, tak vidím velký rozdíl. Chápu, že když chci dlouhodobé výsledky, tak to taky dlouho trvá a nemůžu zázračně zhubnout 15 kg za 4 měsíce tak, aby to bylo zdravé a dlouhodobé zhubnutí. Přemýšlím více nad tím, co jím, když mě honí mlsná nebo jdu kolem nějaké prasárničky. Řeknu si, co mi to dá, jestli nebude lepší si doma nachystat něco komplexního, co mému tělu prospěje víc? V tomto ohledu je určitě u mě velká změna, že nad jídlem víc přemýšlím a chci jíst smysluplná jídla. Koučink bych doporučila.

profile-pic
Ivana Malinová
Marti

Před koučinkem jsem měla v jídelníčku celkem zdravé potraviny, bohužel však v nevhodných poměrech. K tomu jsem celý den ještě uzobávala a měla v jídelníčku dost sladkostí. Co se týká cvičení, tak po porodu dcery se to omezilo jen na procházky. Cvičení jako takové jsem měla jen něco málo na diastázu. Díky nastaveným makrům si hlídám, kolik čeho mám v jídelníčku mít a díky tomu mohu zařazovat vše, na co mám chuť a i přesto mám jídelníček vyvážený a nemám tam to neustálé uzobávání. Se svou koučkou jsem naprosto spokojená. S Marti máme přátelský, milý vztah, vždy mě povzbudí, případně poradí, pokud řeším nějaké problém. Za první měsíc koučinku jsem shodila 3,4 kg a 26 cm (na 6 měřených partiích). Jsem příjemně překvapená, protože mám vzhledem k mému kojení nastavený vlastně velký kalorický příjem, a i přesto jdou obě hodnoty pomalinku dolů. Naučila jsem se chystat si lepší kombinace jídel a více komplexních sacharidů a méně těch jednoduchých. Koučink bych doporučila.

profile-pic
Lenka Hunčovská
Martina Vlášek